Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Nu va, sukritikuosiu BXM... pirkau jau trecia karta ir dar uzsisakiau pora meginuku, tai playginus su pirmuoji kartu - abejoju ar net nosiai uzteks ju...negrazu sakyciau....
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2010 08 09, 10:41)
Nu va, sukritikuosiu BXM... pirkau jau trecia karta ir dar uzsisakiau pora meginuku, tai playginus su pirmuoji kartu - abejoju ar net nosiai uzteks ju...negrazu sakyciau....

Tai tu dziaukis kad is vis gavai mirksiukas.gif
As manau kad normalu, jog mazai idejo, nes ten aiskiai yra parasyta kad nemokami megineliai skirti tik spalvos pasirinkimui ir gali buti uzsisakomi tik 1 karta.
antra karta uzsisakius jie nesiunciami, ir pinigu negrazina.... nes taip parasyta ju pirkimo taisyklese su kuriomis turejote susipazinti pirkdama 4u.gif ,

dabar uzsisakiusi buvau Magic minerals meginelius uz 5 lt, tai pudrytes ten mazdaug kaip pas BXM seseliu koks 0.25 gr.,
labai patiko, ypac patiko jos matiskumas, na man kaip ir BXM taip Magic gerai maskuoja...pudravausi jau 2 diena ....odytei lyg ir nieko... patiko, kita kart kai baigsiu bxm manau bandysiu sia.
Taciau pastebejau jog BXM ir Magic minerals Medium Beige spalvytes skiriasi. Nors abi tinka taciau atspalviai skirtingi. ax.gif
Atsakyti
Uffff... Susidomėjau ir aš mineraline kosmetika, bet jau baigiu pasimesti. Tiek visko daug, kad galva sukasi - yra mineralinis makiažo pagrindas, maskuotojas, pudra, skaistalai, šešėliai, fiksatorius ir t.t ir pan. doh.gif Mergaitės, ar jūs viską naudojat? Ką verta įsigyti pradžiai pabandymui? Kokios populiariausios firmos (gerai būtų ne iš tų brangiųjų, nes pabandymui brangią pirkti nei šis nei tas blush2.gif )?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2010 08 12, 17:37)
Uffff... Susidomėjau ir aš mineraline kosmetika, bet jau baigiu pasimesti. Tiek visko daug, kad galva sukasi - yra mineralinis makiažo pagrindas, maskuotojas, pudra, skaistalai, šešėliai, fiksatorius ir t.t ir pan.  doh.gif Mergaitės, ar jūs viską naudojat? Ką verta įsigyti pradžiai pabandymui? Kokios populiariausios firmos (gerai būtų ne iš tų brangiųjų, nes pabandymui brangią pirkti nei šis nei tas blush2.gif )?

Visko tikrai nebutina kasdienai naudot - be to, ziurekit ka siaip naudojat ir ar reikalingos tos priemones. Na pvz jei veidukas neturi dideliu bedu, tai maskuoklis ir nereikalingas. Makiazo pagrindas (primer) arba uztvritinanti pudra (veil) man asmeniskai nera butini - nematau skirtumo su jais ar be ju. Mineralinis birus maskuoklis man nepatiko nei vienas (turiu skysta mineralini Maybelline - na aisku sudetis netobula, bet maskuoklis man superinis). Skaistalai man irgi nepatinka birus, tai ir mineraliniu nenaudoju. Uztai seseliai pasaka: reikia itin mazai, taupiai naudojasi, gerai islieka, spalvos pigmentuotos (turiu CoastalScents seseliukus).

Man rodos bandyt reiketu nuo pudros - ji kaip ir pagrindas yra. Ir nenuleiskit ranku po 1 pudros pabandymo - nebutinai tap irmoji, antroji ar n-toji tiks. Reikia tikrai ne viena isbandyt, kad galetum palygint ir sprest. Man labai patinka BareEscentuals pudryte (bet jus turbut pigesnes norit), Physician's Formula turi organiskoj serijoj geru pudru, dar man patike MineralFusion, Cargo is 'plantlove' serijos (kiekis jos milziniskas, kaina gera, bet jau nebegamina, tai nebent kur uztikus). Is EverydayMinerals ir Bare X Minerals galima nemokamus meginius parsisiust (berods tik siuntimas mokamas), nors man EM nepatikus pudra. Taip pat nepatiko ir MAC bei TheBodyShop mineralines pudros. Dar teko Guerlain bronzata biru mineralini bandyt, tai irgi nuvyle. Ai, visai pamirsau L'oreal mineraline biria (kad ir kokia jos sudetis bebutu), cia buvo mano pirmoji mineraline ir tuo metu visai patiko, bet laikui begant supratau, kad ji prasta: labai sunki ant veido, sudetis nekokia. Na o jei patiks pudra, galesit bandyt ir kitas priemones rinkdamasi pagal tai, ko reikia. EM siunciantis meginius galima isvis kelias pudras pasirinkt norimos formules, maskuokliu ir skaistalu (ten rinkinukas buna meginiu).

Dar paminesiu, kad NEBUTINA NAUDOT VISA KOSMETIKA MINERALINE AR VIENOS FIRMOS (kazkur buvo toks klausimas uzduotas, bet neatrandu tos temos). Tiesa, dar kaip priminima parasysiu, kad mineraline nebutinai biri - yra tiek presuota, tiek skysta kosmetika, kuri irgi mineraline. wink.gif
Atsakyti
As tai nesu isbandziusi daug pudryciu taciau radau sau tinkamas ir gan greitai.

Kadangi man svarbiausias akcentas buvo gera sudetis ir nesinorejo bangiai moketi uz taip vadinamas mineralines pudrytes su kenksmingais ir gan nereikalingais priedais tai issirinkusi buvau sau Bare X minerals pudrytes.

iki siol naudojau Bare X minerals pudryte kuri man labai patiko.
Taciau isbaigiau savo pudrytes ir pabandymui pirkau Magic Minerals rinkinuka, taigi jau BXm man labai patiko ir tiko, bet jei sakytu rinktis dabar pirkciau Magic.

magicminerals man atrodo kad dar geriau maskuoja mano odytes trukumus ir yra matine bigsmile.gif

Maskuotojas tai labai gerai maskuoja. thumbup.gif buvau net nustebusi kai pasidariau pirma karta makiaza gavusi siuntinuka.
Pudryte irgi puikiai maskuoja turint grazia odyte tai net maskuoklio nereiktu. g.gif
sepeteliai minkstuciai, labai grazus ax.gif man patinka kai viskas dera kosmetineje.

pirkau per akcija atsiuntimas tik 1 lt ir atejo ziauriai greitai blink.gif ryte uzsisakiau o kita diena gavau drinks_cheers.gif

Atsakyti
sveikos merginos
mastau.gif
siaubas kazkoks kol paskaitinejau jusu temele vos ne visa diena uztrukau ir tai tik perbegomis.
labai susidomejau mineraline kosmetika noreciau ja isbandyti
dabar man pasakykite jei galite kuri Mineraline geresne bare x minerals ar magic minerals g.gif
jos labiausiai imponuoja man nes galima atsiskaityti banko pavedimu.

ar verta pirkti iskart didesne pakuote tarkim zinant atspalvi? g.gif

Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Nu aš irgi prisiskaičiau čia apie mineralinę kosmetiką, prieš savaitę teko pačiai ant veiduko išbandyt - kažkaip iki tol net nežinojau apie tokią blush2.gif Tao irgi gundausi oi gundausi...
Sakykit, o kokia nuomonė apie Rimmel Lasting Finish Minerals pudrą? Ar verčiau rinktis kažką rimtesnio?
Atsakyti
QUOTE(natashka25 @ 2010 08 18, 19:11)
sveikos merginos
mastau.gif
siaubas kazkoks kol paskaitinejau jusu temele vos ne visa diena uztrukau ir tai tik perbegomis.
labai susidomejau mineraline kosmetika noreciau ja isbandyti
dabar man pasakykite jei galite kuri Mineraline geresne bare x minerals ar magic minerals g.gif
jos labiausiai imponuoja man nes galima atsiskaityti banko pavedimu.

ar verta pirkti iskart didesne pakuote tarkim zinant atspalvi?  g.gif

as apti naudoju tiek bare x minerals ir dabar pabandziau Magic minerals taigi man lyginti sunkoka, abi jos man tinka tik va gal bare x minerals truputeli lengvesne o magic sunkesne bei ji labiau maskuoja nei bare x ir yra matine.
As manau reikia pabandyti ir tada nuspresti kuri tinka labiau, negalima nieko sakyti nes kiekvienai buna skirtingai

QUOTE(laujus @ 2010 08 19, 08:43)
Labutis visoms  4u.gif
Nu aš irgi prisiskaičiau čia apie mineralinę kosmetiką, prieš savaitę teko pačiai ant veiduko išbandyt - kažkaip iki tol net nežinojau apie tokią  blush2.gif Tao irgi gundausi oi gundausi...
Sakykit, o kokia nuomonė apie Rimmel Lasting Finish Minerals pudrą? Ar verčiau rinktis kažką rimtesnio?

na manau jei jau nori meginti mineraline tai ir pirk iskart geresne mineraline o ne paprasta pudra kurioje yra tik keli mineralai del to ir vadinama mineraline, dazniausiai tokios firmos kaip rimmel maybelline loreal tik pagal mada jas pavadina mineralinemis taciau jose yra pilna kitokiu nereikalingu priedu.

Atsakyti
ax.gif pasidariau makiaza su magic minerals pudryte kuria nusipirkau ir likau labai patenkinta thumbup.gif net nenaudojau maskuoklio vien tik pudryte.

kadangi nestumo metu atsirado daug pigmentiniu demiu tai labai gerai jas maskuoja thumbup.gif
imetu nuotraukyte kaip atrodau su makiazo pagrindu ir kaip be....

pries ir po Magic Minerals Medium Warm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvate: 19 rugpjūčio 2010 - 20:02
QUOTE(Povila$ @ 2010 08 19, 22:04)
A6 tai matau kur maskuoklį reiktų panaudoti ax.gif

nu tai aisku kad reiktu bet as siaip norejau pasiziureti kaip ant fotkes rezultatas vien su pudryte be maskuoklio, be to sedint namie nelabai pries ka reikia maskuotis ax.gif

QUOTE(taram-param @ 2010 08 20, 00:53)
Nu gal ir ne be trūkumų, bet rezultatas tikrai akivaizdus thumbup.gif

oi trukumu tai yra doh.gif nedariau nepriekaistingo makiazo ax.gif bet norejau parodyti koks buvo rezultatas vien su makiazo pagrindu, kitos merginos kurios nenaudojusios mineralines negali net isivaizduoti kaip tie mineralai dengiasi ir koks buna rezultatas, tad imeciau savo fotke o ne is interneto grimuotoju nugrimuotas pries ir po. Mano rezultatas padarytas is mineralines pudros ir kabukio jokiu kitokiu priedu nedeta.

as manau kad tos merginos kurios turi jauna grazia oda turi ziauriai matyti skirtuma ant savo veido, jei jau mano plemeta veida taip sulygina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvate: 20 rugpjūčio 2010 - 09:19
QUOTE(Gyvate @ 2010 08 20, 10:14)
norejau parodyti koks buvo rezultatas vien su makiazo pagrindu, kitos merginos kurios nenaudojusios mineralines negali net isivaizduoti kaip tie mineralai dengiasi ir koks buna rezultatas, tad imeciau savo fotke o ne is interneto grimuotoju nugrimuotas pries ir po. Mano rezultatas padarytas is mineralines pudros ir kabukio jokiu kitokiu priedu nedeta.

tikrai matosi skirtumas bigsmile.gif daug graziau oda atrodo ! bet ar man rodos, ar is tikruju pudra kiek per sviesi, nes naturali odos spalva tokia graziai idegus, o su pudra atrodo pora tonu shviesesne... siaip gal tiesiog apsvietimas skiriasi smile.gif
Atsakyti
Merginos, isigijau Clinique mineraline pudryte. please patarkit kaip su ja dazytis, nieks neiseina, apsimiltavau visa nuo galvos iki koju. kaip ja tepti, kaip berti, cia ant krempudros reikia? ar ji turi maskuoti? jauciu, kad be reikalo as ja pirkau g.gif
Atsakyti