Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 02, 13:33)
Sveiki 4u.gif , o as noreciau isbandyt nauja mineraline g.gif , jau n dezuciu sunaudojau EM, bet man ji lyg per stiprios koncentracijos, ant veido matosi, o ir miltuoto veido efekto as neisvengiu net ir su baigiamosiomis pudromis (na bet vis delto sunaudojau ne maziau 5 dezutes, noriu kazka kita pabandyt ax.gif )
BXM pasidazius tai man super, bet, kad as nematau, kad buvo prisiliesta prie veido jau po kokiu triju valandu, tai sis variantas atpuola, nes makiazo nemegstu taisinetis ir is vis apie ji galvot, pasidaziau ryte ir viskas rolleyes.gif
Tai vat mielosios/ieji, gal galit ka patart? Gal su siomis pudromis yra bandziuziu i.d.escentuals minerals, ji brangoka, kad viet tik uzsisakyt ir padet blush2.gif . LL manes nesuzavejo cia rasanciu mergaiciu atsiliepimai.
Buciau dekinga uz patarimus 4u.gif

As dabar naudoju Magic Minerals mineraline pudryte thumbup.gif
taciau ji suteikia matiskumo odytei bet islieka visa diena nereikia jokio taisinejimo labai gerai maskuoja 4u.gif
turi jie megineliu po 7,50 tai pabandyti gali patinka ar ne, meginelio uztenka kokiems minimum 3 kartams priklausomai nuo kiek pudros dedi zinoma.

Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 11 03, 23:56)
Ar yra kokia tarpininkė per kurią galima užsisakyti Bare Escentuals?  ax.gif
O gal galima nuorodų iš kur perkat tiesiogiai, ačiū  4u.gif

http://www.groziofabrikas.lt/ 4u.gif
Nes dar galima siustis, bet su siuntimu gaunasi 31 dol., tai sakyciau beveik tas pats gaunasi, kaip is grozio fabriko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 11 04, 23:21)

Dar klausimas, gal galit palyginti BE klasikine su Mat g.gif
Atsakyti

Pvz. ebay, kur galima aukcione Bare Escentuals pudra ir uz 50-60Lt gauti mirksiukas.gif

QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 04, 12:41)
http://www.groziofabrikas.lt/  4u.gif
Nes dar galima siustis, bet su siuntimu gaunasi 31 dol., tai sakyciau beveik tas pats gaunasi, kaip is grozio fabriko 4u.gif

Na, man tai 75Lt ir 100Lt tai ne tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2010 11 06, 20:31)
Dar klausimas, gal galit palyginti BE klasikine su Mat  g.gif

Papraste BE esu turejus, o matine tik megini (kur keliems kartams uztenka) - skirtumo tarp ju nemaciau, bet mano oda sausa, tai nera problemu nei su blizgejimu, nei su poru kimsimais ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 11 01, 22:19)
Bandžiau iš EM daug baigiamųjų pudrų, labiausiai patiko Luminizing Sunlight Powder, priduoda veidui ne tik matiškumo, bet ir švytėjimo, nebūna ir to "miltuoto veido" efekto, kaip kad nuo Kaolin serijos arba Finishing Dust. Na kaip jų puslapyje rašo tai 3in1 tikrai bigsmile.gif  Nors vistiek geresnės baigiamosios pudros už CoastalScents Diva Defence Primer dar neatradau... rolleyes.gif

Na va, nepamaciau, kad atsakei ir paemiau Dusty Miller, nezinau, ar neapsirikau taip imdama is lempos, ar bandei tokia??? Dabar kaip tik laukiu siuntinuko.... bigsmile.gif
Atsakyti

Čia nebloga kaina ir tarpininkių nereikia.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

gal kuri bandėte Benecos natūralią mineralinę pudrą? Radau vienoje eko parduotuvėje, bet dar nepirkau, galvoju, pirmiau nuomonių pasiteirausiu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal kuri bandeti sweet minerals arba sobare minerals ? baigineju savo MM ir noriu ko nors naujo. vis skaitineju ir ziuriu i sudetis.
sweet minerals sudetyje dar yra silko plaukeliu ri roziu milteliu.
gal jie kiek priduoda dregmes odai ?
Atsakyti
Mane domintu ar benecos mineraline maskuoja bei laikosi gerai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 09, 23:28)
Mane domintu ar benecos mineraline maskuoja bei laikosi gerai?  ax.gif
Tikrai yra geriau maskuojančių, nebent reikalingas minimalus maskavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 10, 08:53)
Tikrai yra geriau maskuojančių, nebent reikalingas minimalus maskavimas mirksiukas.gif

Skaičiau tik vieną pirmųjų temų apie mineralinę, tai ten BE visos ir aptarinėjo.. Kažkaip užsiciklinau ant jos rolleyes.gif bet matau, kad jų jau šimtais rūšių, tai kurią išsirinkti pirmą kart perkančiai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti