QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 02, 13:33)
Sveiki , o as noreciau isbandyt nauja mineraline , jau n dezuciu sunaudojau EM, bet man ji lyg per stiprios koncentracijos, ant veido matosi, o ir miltuoto veido efekto as neisvengiu net ir su baigiamosiomis pudromis (na bet vis delto sunaudojau ne maziau 5 dezutes, noriu kazka kita pabandyt )
BXM pasidazius tai man super, bet, kad as nematau, kad buvo prisiliesta prie veido jau po kokiu triju valandu, tai sis variantas atpuola, nes makiazo nemegstu taisinetis ir is vis apie ji galvot, pasidaziau ryte ir viskas
Tai vat mielosios/ieji, gal galit ka patart? Gal su siomis pudromis yra bandziuziu i.d.escentuals minerals, ji brangoka, kad viet tik uzsisakyt ir padet . LL manes nesuzavejo cia rasanciu mergaiciu atsiliepimai.
Buciau dekinga uz patarimus
BXM pasidazius tai man super, bet, kad as nematau, kad buvo prisiliesta prie veido jau po kokiu triju valandu, tai sis variantas atpuola, nes makiazo nemegstu taisinetis ir is vis apie ji galvot, pasidaziau ryte ir viskas
Tai vat mielosios/ieji, gal galit ka patart? Gal su siomis pudromis yra bandziuziu i.d.escentuals minerals, ji brangoka, kad viet tik uzsisakyt ir padet . LL manes nesuzavejo cia rasanciu mergaiciu atsiliepimai.
Buciau dekinga uz patarimus
As dabar naudoju Magic Minerals mineraline pudryte
taciau ji suteikia matiskumo odytei bet islieka visa diena nereikia jokio taisinejimo labai gerai maskuoja
turi jie megineliu po 7,50 tai pabandyti gali patinka ar ne, meginelio uztenka kokiems minimum 3 kartams priklausomai nuo kiek pudros dedi zinoma.