Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2010 10 23, 23:08)
Jei nera paserpetojimu, tai drasiai galit bandyt mineraline ir biria.

Yra tu mineraliniu visokiose formose - ne visos firmos taip turi, bet tikrai yra. wink.gif

na as irgi norejau pirkti skysta bet pasiskaiciau atsiliepimu tad nusprendziau visgi naudoti biria nes skystos gamybai naudojami ne tik tie mineralai bet ir skystuma suteikiancios medziagos o jau jos kaip ir nebutinos.
tas pats su kompaktinemis kad jas padarytu kompaktinemis deda specialias priemaisas kurios irgi kaip ir nereikalingos naudojant biria, tad kadangi man svarbu naturalumas ir kuo maziau norisi sh... deti ant veido...be to ir amzius jau ne tas kad nebranginti odos
renkuosi biria, kuri irgi labai puikiai pasidengia ant veido.

mr nobody sepeteli gali naudoti koks patinka svarbu kad butu didesnes apimties, labai tinkami yra KABUKI stiliaus sepeteliai ir zinoma kaip jau tau patinka naturalaus plauko ar sintetiniai...
Atsakyti
Ar Bare Minerals LIGHT spalva labai geltona? Sakau gal ji geriau maskuoja, nes geltonumas kaip zinau neutralizuoja raudoni bei paakiu apjuodavima g.gif Bet mano odos tonas labiau neutralus/saltas, tai bijau kad matysis geltonumas. Medium beige galima sakyti tinkama spalva, nu gal ciut ciut sviesesne galetu buti.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 25, 17:32)
Ar Bare Minerals LIGHT spalva labai geltona? Sakau gal ji geriau maskuoja, nes geltonumas kaip zinau neutralizuoja raudoni bei paakiu apjuodavima  g.gif  Bet mano odos tonas labiau neutralus/saltas, tai bijau kad matysis geltonumas. Medium beige galima sakyti tinkama spalva, nu gal ciut ciut sviesesne galetu buti.

Gelsvoka ji tokia siaip,i tamsuma man biski (mano veidas sviesus,is LL blondie geriausiai tinka).
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 25, 17:32)
Ar Bare Minerals LIGHT spalva labai geltona? Sakau gal ji geriau maskuoja, nes geltonumas kaip zinau neutralizuoja raudoni bei paakiu apjuodavima  g.gif  Bet mano odos tonas labiau neutralus/saltas, tai bijau kad matysis geltonumas. Medium beige galima sakyti tinkama spalva, nu gal ciut ciut sviesesne galetu buti.

bus per gelsva smile.gif , man ji tinka kai bunu idegus, nes oda tada i gelsvuma, auksinio atspalvio, nera rausvo tono.Siaip esu ikelus nuotrauka LL temoje ant odos
Atsakyti
Aciu smile.gif Radau foto 4u.gif Jus kaip suprantu LL barely buff naudojate? kaip si spalvyte, nera orandzine kokia? Nes masciau ir ja isigyti, tik metausi tarp Candy Cane ir Barely Buff g.gif

Nu as taip ir galvojau, kad BM per gelsva. Tamsumu gal ir nieko, nes naudoju dabar tamsesne - Medium Beige, bet si spalva neutrali, todel kaip ir tinka, nors noreciau vienu tonu sviesesnes vis delto.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 25, 23:41)
Aciu smile.gif Radau foto  4u.gif  Jus kaip suprantu LL barely buff naudojate? kaip si spalvyte, nera orandzine kokia? Nes masciau ir ja isigyti, tik metausi tarp Candy Cane ir Barely Buff  g.gif

tikrai ne oranzine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 25, 23:41)
Aciu smile.gif Radau foto  4u.gif  Jus kaip suprantu LL barely buff naudojate? kaip si spalvyte, nera orandzine kokia?
Jei oda kiek idegusi, nebus oranzine, bet jei ant baltos odos tepsi, bus smile.gif pati savaiminiu idegu pasitepu veida, tada grazia si spalva gula. o kai jau nusvieseju, tai labai ne koks vaizdelis schmoll.gif
Atsakyti
Aisku smile.gif Tai turbut man candy cane is LL geriausias sprendimas tik butu g.gif
Atsakyti
Paaškinkit, koks skirtumas tarp jų g.gif
L'oreal true match minerals
user posted image
L'oreal alliance perfect
user posted image
Atsakyti
Tai cia tas pats manau, tik kitoj saly ji kitaip vadinasis (jav tokia pati vadinasi bare naturale) ax.gif
Atsakyti
Net sudvejojau g.gif
Is anksciau dar turiu BXM nemokamu pudros meginuku. siandien prispaude reikalas, issitraukiau "Light" sp., tai atrodo tokio svytejimo lengvo turi, galvoju, kad efektas man gal net labiau nei LL patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 28, 07:47)
Net sudvejojau g.gif
Is anksciau dar turiu BXM nemokamu pudros meginuku. siandien prispaude reikalas, issitraukiau "Light" sp., tai atrodo tokio svytejimo lengvo turi, galvoju, kad efektas man gal net labiau nei LL patinka g.gif

Jo BxM su svytejimu, man irgi graziau nei LL, bet ant veido ji man nesilaike kazkaip g.gif
Atsakyti