Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Lunera @ 2010 10 21, 14:38)
mano ziniomis tose parduotuvese geros sudeties mineraline kosmetika neprekiauja tad gali imti drasiai belekokia jei nera svarbi sudetis
nes artdeco sudetyje irgi daug sh... prideta tad jokios krtumo ar tu ja naudoji ar paprasta krempudra

Nera ten to sh.. tiek, pati turejau ir neradau kazkokiu blogu ingredientu joje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 21, 15:39)
Nera ten to sh.. tiek, pati turejau ir neradau kazkokiu blogu ingredientu joje  rolleyes.gif

ARTDECO mineralkej tikrai yra, tik kiek lyginau, maziau kazkiek nei kitose sintetinese pudrose. gaila, ismeciau neseniai dezute, nebeprisiminsiu, kas tiksliai ten negero
Atsakyti
Na aisku bet kokios nesinori, o yra visokiausiu firmu pradedant nuo maybeline baigiant guerline biggrin.gif kazkur lyg esu skaicius kad sarmoje buna bare minerals kazkuriu neatsimenu kuriu,todel ir teiraujuos kaip cia istikro. Bet noretusi kazka rasti lietuvoje, nes siustis per ilgai man uztruks smile.gif ka galetumet patarti dar? o mineraline naudojat vietoj kremines? bet ar veidas su ja atrodo gaiviai ir svieziai? noretusi tokio efekto,kad veidukas nebutu numatizuotas per daug, bet kad ir sulaikytu riebu veido blizgejima, ar bent jau kad jis daugiau nelystu biggrin.gif buciau dekinga uz atsakymus ir komentarus blush2.gif domiuosi nes zadu vykti i siltus krastus, ir noretusi isigyti kokia biria pudryte,kad grazintu veiduka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 21, 16:41)
Na aisku bet kokios nesinori, o yra visokiausiu firmu pradedant nuo maybeline baigiant guerline biggrin.gif kazkur lyg esu skaicius kad sarmoje buna bare minerals kazkuriu neatsimenu kuriu,todel ir teiraujuos kaip cia istikro. Bet noretusi kazka rasti lietuvoje, nes siustis per ilgai man uztruks smile.gif ka galetumet patarti dar? o mineraline naudojat vietoj kremines? bet ar veidas su ja atrodo gaiviai ir svieziai? noretusi tokio efekto,kad veidukas nebutu numatizuotas per daug, bet kad ir sulaikytu riebu veido blizgejima, ar bent jau kad jis daugiau nelystu biggrin.gif buciau dekinga uz atsakymus ir komentarus blush2.gif domiuosi nes zadu vykti i siltus krastus, ir noretusi isigyti kokia biria pudryte,kad grazintu veiduka smile.gif

Jei LL, tai ji matine, bent man tai matina veida, nera gaivumo, BM suteikia svytejima, skaistuma veidukui. EM pvz Semi Matte ir Intenisive irgi grazu veida padaro ir pamaskuoja graziai, nebenuplaukia kaip anksciau darytos (pasikeite ju sudetis biskuti). EM sake, dabar greit atkeliauja, nes ne is JAV siuncia, turi padaliniu Europoje, tai per kokias 3-4 dienas ateitu, kazkas rase lyg kad ir per 2 dienas atkeliavo arba kazka maisau blush2.gif Dar yra BArexMinerals, siuncia is Lietuvos, tai pat svytinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 21 spalio 2010 - 17:54
Gal kas turit atsiliepimu apie Bella Pierre Latte spalva , nes Ivory per sviesi, o Cinnamon per tamsi doh.gif . Ji skaitosi su rausvu ir gelsvu atspalviu. Man ja siule pardaveja, bet motyvavo, kad si puikliai maskuotu mano gelsva veido spalva ir atrodyciau gyvesne. Kazkaip issigandau, nes noriu, kad veidas ir kaklas, ir rankos butu vienodo atspalvio g.gif Beje kompaktines pudros nebuvo meginuko, tai nerizikavau, nes birios spalvos siek tiek tamsesnes.Aciu 4u.gif
user posted image
BP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 21 spalio 2010 - 18:47
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 21, 18:52)
Jei LL, tai ji matine, bent man tai matina veida, nera gaivumo, BM suteikia svytejima, skaistuma veidukui. EM pvz Semi Matte ir Intenisive irgi grazu veida padaro ir pamaskuoja graziai, nebenuplaukia kaip anksciau darytos (pasikeite ju sudetis biskuti). EM sake, dabar greit atkeliauja, nes ne is JAV siuncia, turi padaliniu Europoje, tai per kokias 3-4 dienas ateitu, kazkas rase lyg kad ir per 2 dienas atkeliavo arba kazka maisau  blush2.gif Dar yra BArexMinerals, siuncia is Lietuvos, tai pat svytinti  ax.gif

oij aciu Tau Tulpyte smile.gif ishsamiai cia man surasei visas biggrin.gif bare x as meginau meginukus kelias spalvytes, lyg ir patiko tuo metu bet po to kazkaip uzsimirsau nes del kreminiu pradejau sukti galva, o dbr jau galvoju kad visko reiktu biggrin.gif o kaip spalvas reiktu isirinkti jei nematai ?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 21, 21:20)
oij aciu Tau Tulpyte smile.gif ishsamiai cia man surasei visas biggrin.gif  bare x as meginau meginukus kelias spalvytes, lyg ir patiko tuo metu bet po to kazkaip uzsimirsau nes del kreminiu pradejau sukti galva, o dbr jau galvoju kad visko reiktu biggrin.gif o kaip spalvas reiktu isirinkti jei nematai ?

Del spalvu tai sunkiai, ypac EM, nes ju laaabai daug. Ziurint, koks jusu veido tonas bei spalva. Pabandykit aprasyti, gal padesim cia visos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sweikos o sakykite werta isigyt ir mineraline pudra prie skystos,ar nebutina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 22 spalio 2010 - 18:23
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 21, 16:39)
Nera ten to sh.. tiek, pati turejau ir neradau kazkokiu blogu ingredientu joje  rolleyes.gif

Artdeco mineral foundation: Zinc oxide, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ascorbyl palmitate, lysine, magnesium chloride, potassium chloride, zinc chloride, sodium chloride, potassium sorbate.

jei tokia sudetis tau ne sh.... tada jokio skirtumo kokia pudryte naudoti...galima ir pigiau pirkti ka nors

QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 21, 17:41)

Bxm naudojau patiko grazus veidukas vsad budavo, dabar naudoju magic minerals MM
ateina greitai, bet ji labiau matine bei man labiau nei bxm maskuoja

QUOTE(mr nobody @ 2010 10 22, 20:22)
Sweikos o sakykite werta isigyt ir mineraline pudra prie skystos,ar nebutina?

jei naudoji mineralini makiazo pagrinda jokios skystos pudros nereikia paprasciausiai veiduka pasitepi drekinamuoju kremu ir kai jau jis buna susigeres sukamaisiais judesiais itrini pudryte ant veido ir viskas
labai greita o rezultatas nepriekaistingai grazi oda
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2010 10 22, 20:49)
Artdeco mineral foundation: Zinc oxide, phenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, ascorbyl palmitate, lysine, magnesium chloride, potassium chloride, zinc chloride, sodium chloride, potassium sorbate.

jei tokia sudetis tau ne sh.... tada jokio skirtumo kokia pudryte naudoti...galima ir pigiau pirkti ka nors

As tu parabenu visiskai nebijau. O jei nesate maciusi pudros su didesniu sh... tai nezinau tuomet biggrin.gif Artdeco mineraline skiriasi nuo paprastu pudru tikrai daug kuo - nera talco, waxo, alieju, kvapu, silikono. O daugiau visi tie ingredientai labai gerai toleruojami mano odos, nes naudojant ja nebuvo jokios blogos reakcijos, kaip naudojant kaikurias naturaliasias (atsirado nemazai spuogeliu) ar siaip paprastas pudras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 22 spalio 2010 - 22:43
jei naudoji mineralini makiazo pagrinda jokios skystos pudros nereikia paprasciausiai veiduka pasitepi drekinamuoju kremu ir kai jau jis buna susigeres sukamaisiais judesiais itrini pudryte ant veido ir viskas
labai greita o rezultatas nepriekaistingai grazi oda...

Na as galwoju isigyt kokia kremine pudra ir kad idealiau oda atrodytu gal kazka dar ant wirsaus uztepti,na kaip dauguma youtubei merginu daro is pradziu kremine paskui biri,ar presuota ir t.t.Turiu balta oda,bei wietomis sausoka,tai nzn ar tokiai odai tiktu mineraline,ant kremo tiesiog tepti gal mano odai netiktu.O sakykite dauguma is Jusu wien tik mineraline nauduojat kasdienai,ar ir kremines ir t.t skaistalus,bronzantus,idomu ar kasdienai tiek daug wisko pritepat ant weido?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 22 spalio 2010 - 23:24
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 23, 00:23)
Na as galwoju isigyt kokia kremine pudra ir kad idealiau oda atrodytu gal kazka dar ant wirsaus uztepti,na kaip dauguma youtubei merginu daro is pradziu kremine paskui biri,ar presuota ir t.t.Turiu balta oda,bei wietomis sausoka,tai nzn ar tokiai odai tiktu mineraline,ant kremo tiesiog tepti gal mano odai netiktu.O sakykite dauguma is Jusu wien tik mineraline nauduojat kasdienai,ar ir kremines ir t.t skaistalus,bronzantus,idomu ar kasdienai tiek daug wisko pritepat ant weido?

Nera prasmes kremine + mineraline tept - juk abi ta pacia pudros funkcija atlieka. Jei sutvirtinimui, tai juk bet kokia uzbaigimo pudra tinka (buna be spalvos). Kartais naudoju krema su spalva, tai vat ant jo tepu uzbaigiamaja pudra, o jei mineraline, tai nieko papildomai po apacia netepu. Mano oda sausa ir puikiai tinka mineraline. Kodel manot, kad jusiskei netiktu?

Na o skaistalai, bronzatas ir pan, tai juk visai kitas unkcijas nei pudra atlieka, tai jau juos kiekviena pagal poreiki naudoja.
Atsakyti