QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 21, 16:39)
Nera ten to sh.. tiek, pati turejau ir neradau kazkokiu blogu ingredientu joje
Artdeco mineral foundation: Zinc oxide, phenoxyethanol,
methylparaben, propylparaben, ascorbyl palmitate, lysine, magnesium chloride, potassium chloride, zinc chloride, sodium chloride, potassium sorbate.
jei tokia sudetis tau ne sh.... tada jokio skirtumo kokia pudryte naudoti...galima ir pigiau pirkti ka nors
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 21, 17:41)
Na aisku bet kokios nesinori, o yra visokiausiu firmu pradedant nuo maybeline baigiant guerline
kazkur lyg esu skaicius kad sarmoje buna bare minerals kazkuriu neatsimenu kuriu,todel ir teiraujuos kaip cia istikro. Bet noretusi kazka rasti lietuvoje, nes siustis per ilgai man uztruks
ka galetumet patarti dar? o mineraline naudojat vietoj kremines? bet ar veidas su ja atrodo gaiviai ir svieziai? noretusi tokio efekto,kad veidukas nebutu numatizuotas per daug, bet kad ir sulaikytu riebu veido blizgejima, ar bent jau kad jis daugiau nelystu
buciau dekinga uz atsakymus ir komentarus
domiuosi nes zadu vykti i siltus krastus, ir noretusi isigyti kokia biria pudryte,kad grazintu veiduka
Bxm naudojau patiko grazus veidukas vsad budavo, dabar naudoju magic minerals
MM
ateina greitai, bet ji labiau matine bei man labiau nei bxm maskuoja
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 22, 20:22)
Sweikos o sakykite werta isigyt ir mineraline pudra prie skystos,ar nebutina?
jei naudoji mineralini makiazo pagrinda jokios skystos pudros nereikia paprasciausiai veiduka pasitepi drekinamuoju kremu ir kai jau jis buna susigeres sukamaisiais judesiais itrini pudryte ant veido ir viskas
labai greita o rezultatas nepriekaistingai grazi oda