senai visa tema skaiciau, tai kaip manot, ar gali nuo EM poros kistis? na mano veidas tooks nebelygus pasidare, kaubureliu prikilo, baltu spuogeliu
kokią konkrečiai pudrą naudoji ir gal gali jos sudėtį įdėti? Taipogi, jei ką matizuojančio ant viršaus dedi, žodžiu, viską
QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 12:32)
kokią konkrečiai pudrą naudoji ir gal gali jos sudėtį įdėti? Taipogi, jei ką matizuojančio ant viršaus dedi, žodžiu, viską
isejimas is namu: dg muiliukas, morku hidrolatas, savos gamybos kremas (bet ji tik kokias 3 dienas naudoju, kimsimasis pasirode anksciau), EM mineraline (mica, lauroyl lysine. may contain: titanium dioxide, iron oxides, ultramarines). tada akiu makiazas, nieko kito veidui nebetepu ant EM pudrytes
neįsivaizduoju, man pudros ingredientai nė vienas nesukelia minčių, kad gali būti kemšantys Pabandyk pertrauką padaryti, pažiūrėk, ar nustos
maniau, gal kokią pudrą su kukurūzų krakmolu naudoji iš EM, jis, kaip rašoma, gali lemti porų kimšimąsi. Bet jeigu ne, tai nežinau tada ką pasakyti dėl tos pudros. Ai, o formulė kokia?
QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 15:46)
maniau, gal kokią pudrą su kukurūzų krakmolu naudoji iš EM, jis, kaip rašoma, gali lemti porų kimšimąsi. Bet jeigu ne, tai nežinau tada ką pasakyti dėl tos pudros. Ai, o formulė kokia?
semi-matte nuo to irgi priklauso?
QUOTE(Dolphin @ 2010 10 11, 18:35)
Kiekas zinau, tai dabar visos EM pudros turi vienodas sudetis, seniau Intensive skyresi. Skiriasi tik kazkokio tai ingrediento kiekis pudroje
QUOTE(Dolphin @ 2010 10 11, 18:35)
tai per vidurį. Matinančiose būna daugiau sebumą sugeriančių medžiagų, dėl to oda teoriškai gali būti per daug sausinama ir atitinkamai gintis išskirdama jo daugiau ir pridarydama problemų.. Gal tu kažkurio ingrediento netoleruoji
QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 19:56)
tai per vidurį. Matinančiose būna daugiau sebumą sugeriančių medžiagų, dėl to oda teoriškai gali būti per daug sausinama ir atitinkamai gintis išskirdama jo daugiau ir pridarydama problemų.. Gal tu kažkurio ingrediento netoleruoji
cia, zinok, mano pirmoji mineraline pudra isvis esu naudojus tik maxfactor kremine ir EZ tai gal ko ir netoleruoja.. na reikes padaryt pertrauka ir ziuresiu, gal pageres situacija.. molio kauke uzsidesiu ta proga pravalymui
Kaip su mineralinem pudrom ir veido blizgejimu? nera taip kad greiciau islenda ? beja parduotuvese (sarma kristiana) kokios firmos galima isiigyti mineraline pudra? be artdeco meginau meginelius bare x minerals, domina kas dar yra,aisku kad grazus efektas butu nes artdeco man pasirode tokia per daug negyva, nors meginau tik kompaktine na nelabai man
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 21, 10:31)
Kaip su mineralinem pudrom ir veido blizgejimu? nera taip kad greiciau islenda ? beja parduotuvese (sarma kristiana) kokios firmos galima isiigyti mineraline pudra? be artdeco meginau meginelius bare x minerals, domina kas dar yra,aisku kad grazus efektas butu nes artdeco man pasirode tokia per daug negyva, nors meginau tik kompaktine na nelabai man
mano ziniomis tose parduotuvese geros sudeties mineraline kosmetika neprekiauja tad gali imti drasiai belekokia jei nera svarbi sudetis
nes artdeco sudetyje irgi daug sh... prideta tad jokios krtumo ar tu ja naudoji ar paprasta krempudra
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 21, 09:31)
man neblizga. tai jei nori naturalios-Lily lolo, Everyday minerals yra. Tik kogero siustis tektu