ernesin, išeitų, kad nekenksminga tik viena pudra pasaulyje?
pudruojantis nieko neįkvepiu, nes labai gerai šepetėlį nukratau, kad nebyrėtų, nedulkėtų. Nes jei reikia, nesunku padažyti jį antrą kartą Pūslelinės gyvenime neturėjusi (tfu tfu) ir neturiu su LL pudra. O štai MB mama nenaudoja jokios pudros, bet vargšę pūslelinė užpuolė. Tai aišku, kad čia ne nuo orų, ne nuo vėjo, ne dėl imuniteto pasilpimo - gal dėl to, kad aš šalimais kartais pabūnu su LL
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 13:14)
Merginos, naudojančios LL pudras, kaip išvengiate kad ji nepatektų ant lūpų?
As specialiai kartais pudra patepu lupas. siaip jei nenori, padarius bobutes lupytes turetu ir nepatekti t.y. sutraukus jas i vidu, nzn kaip kitaip issireiksti, nes suciaupti netinka
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 14:12)
ernesin, išeitų, kad nekenksminga tik viena pudra pasaulyje?
Satura, šiaip uždaviau klausimą kaip jūs išvengiate LL pudros ant lūpų, o kenksmingų pudrų pasaulyje yra šimtai ir tu tai puikiai žinai
Atsiprašau, perskaičiau "kenksminga" tavo poste
O tai kokią tu ten nori įvardinti nekenksminga?
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 14:38)
Satura, šiaip uždaviau klausimą kaip jūs išvengiate LL pudros ant lūpų, o kenksmingų pudrų pasaulyje yra šimtai ir tu tai puikiai žinai
niekaip specialiai nesaugau, bet ir netepu ant jų
aha, pirmiausiai pati pakėliau skandalą, paskui pasiaiškinau ir apsiraminau
tokių gal net nėra Pvz., mums visoms net tomografijos nepadarytų, mineralininkėms, lieptų pirma veidus nusiplaut Tie patys geležies oksidai irgi gali būti vertinami visai - ir kaip geri, ir kaip negeri. Na bet visos tepam, ar ne? Tikėkimės, kad gal nenusinuodysim metalais, kaip senovėje )
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 14:49)
niekaip specialiai nesaugau, bet ir netepu ant jų
Pasišnekėjom vadinasi
O tai dėl ko tas lūpas reikia saugoti, kas per šalutinis kažkokios sudėtinės medžiagos poveikis gali primint
man rodos, kad gali alergizuoti, jei teisingai pamenu, jautrias vietas - lūpas, būtent ultramarinai Bet dabar vėl reiktų gilintis, ar tik sintetiniai, ar ir iš akmens išgauti? Nepamenu, tiesą sakant, mano galvoje jau žalia šviesa plieskia
pagal mano alergizavimąsi tai daug produktų apskritai turėtų būti išimta iš rinkos, bet į LL oda labai gerai reaguoja, neturiu jai priekaištų
Na va, pagaliau prisiruošiau nufotkint CoastalScents minralinius šešėlius, tik dveji jau pas mamą nepavyko nufotkint mėginukų
taip ant rankos
spalvos: Funky, Champane, Midnight Sky, Black metal, Fawn, CoCo, Blossom, Ignite, Evening Mist, Cool white satin, Blue diamonds, Seductress.
Bet šiaip truputį nusivylusi dažiukais, nes ant rankos gražiai užsitepa ir spalvos ryškios, o ant akyčiu kažkaip nelabai, o ir neilgai laikosi jaučiu teks paletę paprastų pirkt
taip ant rankos
spalvos: Funky, Champane, Midnight Sky, Black metal, Fawn, CoCo, Blossom, Ignite, Evening Mist, Cool white satin, Blue diamonds, Seductress.
Bet šiaip truputį nusivylusi dažiukais, nes ant rankos gražiai užsitepa ir spalvos ryškios, o ant akyčiu kažkaip nelabai, o ir neilgai laikosi jaučiu teks paletę paprastų pirkt
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 20:44)
seseliu pagrinda naudojat?
nenaudoju ir vis galvoju ar verta man jį pirkt
QUOTE(irisas @ 2010 10 07, 21:54)
nenaudoju ir vis galvoju ar verta man jį pirkt
su pagrindu spalvos buna ryskesnes, geriau dengias ir ilgiau issilaiko
su LL mineraline išbandžiau EM Flat Top ir galiu pasakyti, kad mieliau turėčiau du tokius EM šepetėlius, nei EM vieną plokščią ir LL kabukį, kaip dabar. Tos, kurioms plokščias šepetukas storai, ar tirštai dengia, gal mažai nukratot pudros perteklių?
mano pastebėti pliusai - švelnus, nedidelis - patogu pudruoti visą veidą, dėl didesnio sąlyčio ploto su oda greičiau, lygiau ir tvarkingiau dengia, veidas tapo gražus, lygus ir išvis nesimatė jokių miltų, kad pudruota. Plius, kaina šepetėlio normali. Minusų neįžiūrėjau
su LL tarsi ir reikia palaukti, kad pudra susigertų, prisitaikytų, šepetėlio šereliai šiurkštesni, rankenėlė nestabili.
dar kada pabandysiu EM šepetėlį su seno leidimo jų pudra. Gal tas subėgimas į vakarą mineralinės ir nuo šepetėlio priklauso?
mano pastebėti pliusai - švelnus, nedidelis - patogu pudruoti visą veidą, dėl didesnio sąlyčio ploto su oda greičiau, lygiau ir tvarkingiau dengia, veidas tapo gražus, lygus ir išvis nesimatė jokių miltų, kad pudruota. Plius, kaina šepetėlio normali. Minusų neįžiūrėjau
su LL tarsi ir reikia palaukti, kad pudra susigertų, prisitaikytų, šepetėlio šereliai šiurkštesni, rankenėlė nestabili.
dar kada pabandysiu EM šepetėlį su seno leidimo jų pudra. Gal tas subėgimas į vakarą mineralinės ir nuo šepetėlio priklauso?