Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Satura @ 2010 10 04, 12:12)
EM pasiūlė užbaigiamąsias pudras su bambuku, trijų spalvų. Bet jose yra kukurūzų krakmolo ir dar pirmu numeriu  g.gif

Tai daznai, kur buna tas ingredientas, jis tam, kad sukontroliuotu blizgesi. Pavyzdziui man jis nieko blogo nedaro. Dar yra su Kaolinu, bet jis sausina oda kazkaip g.gif
Atsakyti
O gal kuri galetu palyginti EM ir LL atspalvius? Man is EM tiko puikiai Megium beige neutral, tai kazin koks butu LL atitikmuo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 07, 09:23)
EM sumušė visus rekordus - spalio 1 dieną užsakiau, o šiandien, t.y. spalio 7 dieną siuntinys jau mano rankose  bigsmile.gif

Ką pirkai Saturėle? bigsmile.gif
Atsakyti
kirstą šepetėlį, tą naują didelį šepetėlį baigiamosioms pudroms (man tokio reikia LL šilkui) ir dar gavau mini rinkinuką, buvo kaip pasiūlymas, Charmed, I'm Sure Lippie ir švytinčia pudrą Viki's Radiant Creation. Be galo patiko lūpdažio spalva - šalta, kokios man ir patinka. O tą pudrą tai nežinau, ar naudosiu, reikia pabandyti: gal pagal tikslinę paskirtį, gal kaip šešėlius. Man ji gan blizgoka pasirodė ir susimėčiau, ar tokio veido sau norėčiau g.gif

dar akis spiginu į vieną EM šepetėlį, bet jo nėra pardavime doh.gif

šepetėlių švelnumas wub.gif Ne, LL iki jų toli šviečia cool.gif
Atsakyti
charisma2121 tai kuri labiau patiko barex ar LL, as patenkinta barex tai nebenoriu net bandyt LL unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 10 07, 12:53)
charisma2121 tai kuri labiau patiko barex ar LL, as patenkinta barex tai nebenoriu net bandyt LL unsure.gif

vakar isbandziau LL maskuokli ir pudra. nu ka. maskuoklis neblogas, spalva (nude) mano sviesiai odai tiko, pudra irgi galvojau, kad bus ok, pagal visus atsiliepimus - bet spalva (blond) man visai netiko, per daug i rausvuma (nors kitoms kaip ir nera ji tokia), bet zodziu man nepatiko ta spalva, maskavimo prasme labiau maskuojanti negu barex, barex lengvesne ir su svytejimu. LL man visiskai matine. bet nusprendziau grizti prie barex, ji man zymiai labiau patinka.
ir dar, nezinau, ar sutapimas, ar ne, bet siandien yra lengvas odos sudirginimas (vakar visa dien buvau su LL) g.gif
Atsakyti
Merginos, naudojančios LL pudras, kaip išvengiate kad ji nepatektų ant lūpų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 13:14)
Merginos, naudojančios LL pudras, kaip išvengiate kad ji nepatektų ant lūpų? rolleyes.gif

o tai tik LL ant lupu patenka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:35)
o tai tik LL ant lupu patenka? smile.gif

Patenka ir kitos, bet tik LL kenksminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 07, 13:36)
Patenka ir kitos, bet tik LL kenksminga smile.gif

cia del to ultramarino? tai reiskia man tas odos dirglumas po visos dienos LL ne atsitiktinai, matyt oda sureagavo per jautriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 07, 13:37)
cia del to ultramarino? tai reiskia man tas odos dirglumas po visos dienos LL ne atsitiktinai, matyt oda sureagavo per jautriai ax.gif

Gal geriau įsigilinusios parašys apie tą kenksmingumą, esu užfiksavusi jog negali patekti ant lūpų, o tarkim man pudruojantis niekada to nepavyksta išvengti, už tai ir klausiu kaip tai pavyksta naudojančioms LL smile.gif
Atsakyti
jo ultramarinas blogai ant lupu ir tai ne tik kaip sakoma vieni sako kad blogai kiti kad ne
visi sako kad jis blogai ant lupu o kai kurie sako kad negalima ir akiu linijos maskuoti paaukiu ir voku.
as tiek dabar info ieskojau apie ta ultramarina nes kaip ir visos kaip kokia avele is bandos puoliau pirkti LL, ir ka manot po keliu dienu bandymu man pusleline virs lupos iskilo ir dar kokia doh.gif

atsoko fantazija sia pudra naudoti, nezinau ar cia tik sutapimas bet puslelines jau kokius 6 metus neturejau, tik studentavimo laikais kai imunitetas silpnas budavo, o dabar is niekur atsirado.
buvau pamirsusi kad negalima lupu tepti tai ju ir neslepiau. blink.gif

dar pasisikaiciau kad negerai kai ultramarinas bet koks tiek sintetinis tiek naturalus patenka i kvepavimo takus, o juk pudruojantis tikrai milteliu ikvepi g.gif
kai kuriems gali sutrikdyti kvepavima ir dar visokiu biesu atsirasti. tai jei salia koks vaikas butu geriau ja nesipudruoti unsure.gif
o mano mergina pastoviai salia stovi kai as dazausi doh.gif
Atsakyti