QUOTE(shopingas @ 2010 09 28, 22:34)
Na cia kiekvienam skirtingai - gal patiktu jums
Apie ja tikrai daug geru atsiliepimu, tai man keista buvo, kad visai ne tai, ko tikejausi. Ai, kolkas dziaugiuosiu turimomis pudromis (Sephora ir Physician's Formula), o ateityje dar apie Lily Lolo mastau.
tai as speju, kad visgi ir nelabai patiktu... nes man renkantis pudra svarbiausia maskavimas, nepasakyciau, kad tureciau daug ka maskuot, bet patinka tobulai lygios spalvos efektas, o mazai maskuojancias pudras kaip ir neverta tept...
shvytejimui ir shimmerio pakanka arba kokio finishing powder... taigi geriau imciau dar kokia LL...
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 23:13)
As kazkaip noreciau ne Flat top
Gundaus LL kabukiu, bet nezinau nezinau
apie ji rase Satura, kad EM daug geresnis. As irgi norejau LL, bet nebepirksiu
QUOTE(Povila$ @ 2010 09 28, 23:51)
Tai gal jūs paletę turit? Nes aš tai kalbu apie tuos birius, kur mažuose indukuose atsiunčia
Apie paletę girdėjau neblogų atsiliepimų ir gundausi pirkti
Papildyta:
Taip, nors mineraliniai yra mineraliniai
Kasdien dažytis gal ir nieko, bet kai aš darau makiažus tai jau pradeda jie man atsibosti... Tie "sintetiniai", gerų firmų visgi labiau patinka
man kazkaip presuotais irgi patogiau naudotis
anksciau galvojau, kad biriu isvis negaliu naudoti, nes akys jautrios ir pradeda asarot. Bet kazkaip dabar naudoju ir normaliai... tik imu ne sepeteliu, o kempinele, nes jei sepeteliu kaip beimtum atsargiai vis vien ant blakstienu biski pribyra... O sepeteliu tik susvelninu perejimus... be to, tepant sepeteliu gaunasi ne tokia ryski spalva kaip kempinele.
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 28, 23:56)
O kuria prasme jie tau atsibosta? juos sunkiau paskirstyt ar kaip?
Niekad nesu turėjusi birių šešėlių, neįsivaizduoju,kaip su jais elgtis..........
siek tiek sunkiau naudotis, nes jie byra - reik atsargiai. Na ir iprastos paletes privalumas tas, kad nereikia atsukineti ir uzsukineti 2-3 skirtingu indeliu