QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 01, 14:55)
Siaim forume merginos meginelius sakosi ne tam, kad pabandytu ir nepirktu, o tam kad isistikintu ar tikrai verta moketi, mano nuomone nemaza suma uz pudra. Man nesimeto 60lt kasdien po ranka, kad galeciau laisvai nusipirkt pilna pakuote ir jei netiks nusveist i kampa ir nebenaudot. Jau yra taip buve, todel rizkuot tikrai nenoriu. Pvz. uzsisakiau EM pudros kazkurios tai formules megineli (lyg ir Original glo), is pradziu ziauriai patiko, buvau nusprendus pilna pakuote pirkt, bet kadangi dar turejau pudrytes is meginelio, galvoju palauksiu, toliau bandysiu. Nu ir ka.. Pasirodo, si formule man visiskai netiko. Ir taip buvo ne man vienai, kurios dziaugesi, o ilgiau panaudojusios, suprato kad pudra pvz. kemsa poras ar kazkas pan. Tai vat is to laselio iberto sunku manau bus nusprest ar pudra ateityje kims poras, ar nesausins ir pan.
Bet vistiek dziaugiuos, kad bent tiek gausim. Labai laukiu savo meginelio Manau, kad man jo uzteks daugiau nei vienam pasidazymui, nes mineralines gan taupiai naudojas.
O BE tai Sephoroj kiek zinau dalino nemokamai.
Bet vistiek dziaugiuos, kad bent tiek gausim. Labai laukiu savo meginelio Manau, kad man jo uzteks daugiau nei vienam pasidazymui, nes mineralines gan taupiai naudojas.
O BE tai Sephoroj kiek zinau dalino nemokamai.
tai viskas aisku kad visoms norisi bandyti ir ziureti tiks ar ne, man taip pat ne isimtis. bet siaip Lietuvoj niekas taip nedaro, as tik konstatuoju fakta kad moterys darosi per daug reiklios, nes siaip nuejusi i kosmetikos prekiu parduotuve nepasiimsi pudros menesiui pabandymui ir paziurejimui tau ji tiks ar ne... o kartais uz ta pudryte moki ne 60 lt o 100.
cia ne tik pudroms bet visai kosmetikai sakau pavyzdi, kas tau duoda megineli kremo kad menesi galetum naudoti???
BE kainuoja didesnius pinigus bet as tikrai nemaciau kad butu dalijama uz dyka, o but tikrai faina gauti keliems menesiams jos uz dyka
As kaip tik manau kad pagirtinas dalykas jog kazkas Lietuvoje dalina kazka uz dyko ir nereikia pinigu moketi....Turbut jie lietuviu nepazysta , nes as lietuviams nieko uz dyko neduociau