Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 21:09)
Ta toki kabuki mineralinei turejau, bet pardaviau, nes turejau kitoki sepeteli, nenorejau pasikrauti, o ir pinigeliu reikejo  blush2.gif  Bet dabar gailiuos, kad pardaviau, nes jis buvo toks didelis, greit pasiskirste mineralai, svelnus svelnus  biggrin.gif  wub.gif  Kaip koks triusiuko kailiukas  bigsmile.gif

"Tikras" triusio kailiukas yra EM kabukis wub.gif gavau siandien - tooooks svelnumas, net triusiuko uzsinorejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 28, 17:08)

Manau tas EM rinkinys vyrams visgi tures pasisekima smile.gif drasus eksperimentas - visai gali pasiteisint smile.gif

Tam rinkiny ten nieko blogo nera, tas bronzantas tik nereikalingas, pudra juk tik tam kad blizgesi pasalintu. Kai youtubej maciau, kai bernai naudoja makiazo pagrindus, skaistalus, seselius, tai man cia labai keista, nu tikrai juokingai atrode, toks vyriskis su roziniais zandziukais biggrin.gif biggrin.gif Bet ta EM pudrike nieko ten neprideda, blizgesi pasalina ir tiek, juk mes irgi ieskom kazko, kad oda neblizgetu, kad butu matine, taigi kodel tas vyras turi visas vaikscioti aptekes riebalais ir jais svytet, nors realiai as irgi pries besidazancius vyrus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 28, 21:15)
"Tikras" triusio kailiukas yra EM kabukis wub.gif  gavau siandien - tooooks svelnumas, net triusiuko uzsinorejau  biggrin.gif

Aha, zinau. Turiu EM sepetelius, bet TBS didesnis, todel man dabar galvojant daug patogesnis. Jei pirksiu LL, jauciu imsiu ta kabuki biggrin.gif BEt jei jau toks astrus kaip kazkas sake... gal neverta unsure.gif Nes dabar noriu kokio kabukio trumpa rankenike, kad galeciau i rankine isimest
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 20:09)
Ta toki kabuki mineralinei turejau, bet pardaviau, nes turejau kitoki sepeteli, nenorejau pasikrauti, o ir pinigeliu reikejo  blush2.gif  Bet dabar gailiuos, kad pardaviau, nes jis buvo toks didelis, greit pasiskirste mineralai, svelnus svelnus  biggrin.gif  wub.gif  Kaip koks triusiuko kailiukas  bigsmile.gif

Apie šitą kalbi: 4u.gif
http://www.thebodysh...ation-brush.jpg
Atsakyti
Tai va, isbandziau sita Origins pudryte siandien ant veido ir galutinai isitikinau, kad man ji visai neverta demesio. Vakar man jos ibere tiek, kad maniau jog bent 2 kartus riebiai galesiu pasidazyt. Deja, po 2 pabandymu pirstu ant rankos + siandieninio pasidazymo ant veido, pudros nebeliko. O ir veiduka taip jau laaabai kudai uzteko padengt. Pudra prie sepetelio gerai prilipo, tepant ant veiduko nesibarste, gerai pasiskirste, bet daug susinaudojo padengimui, o man dar noretusi uztept pudros (nes jos beveik nematau). Net nezinau ar galiu sakyt, kad kazka pamaskavo, nes jei ir taip, tai jau laaabai minimaliai, negaleciau taip i gatve eit - reiketu arba maskuoklio, arba kita pudra pasitept. Jau kelios valandos kaip ja pasidazius, tai manau kazko ir nebesulauksiu is sios pudros naujo. Tiesa, veidukas svyti, bet tik tiek.
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif
šiandien gavau užsakimėlį iš coastal scents thumbup.gif jamiau 3 teptukus, du iš jų panašūs, jaučiu mamai padovanosiu smile.gif ir dar sakiausi 14 vnt mineralinių šešėlių biggrin.gif Labai gražios spalvytės, dar žalią dovanų įdėjo thumbup.gif Šiaip labai faini šešėliukai, tik ant rankos pabandžiau, bet visi labai pigmentuoti, žėri super thumbup.gif jaučiu dar ne kartą teks imt iš ten doh.gif lotuliukas.gif
dar šiandien Lily lolo mineralinės pudros Warm peach užsakėm iš feelunique, tai jau dabar laukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 09 28, 21:54)
Sveikos smile.gif
šiandien gavau užsakimėlį iš coastal scents  thumbup.gif jamiau 3 teptukus, du iš jų panašūs, jaučiu mamai padovanosiu smile.gif ir dar sakiausi 14 vnt mineralinių šešėlių  biggrin.gif Labai gražios spalvytės, dar žalią dovanų įdėjo  thumbup.gif Šiaip labai faini šešėliukai, tik ant rankos pabandžiau, bet visi labai pigmentuoti, žėri super  thumbup.gif jaučiu dar ne kartą teks imt iš ten  doh.gif  lotuliukas.gif
dar šiandien Lily lolo mineralinės pudros Warm peach užsakėm iš feelunique, tai jau dabar laukiu  thumbup.gif

Man CoastalScents šešėliai nepatinka, baisiai byra, neišlieka ir pan... Na nežinau, gal nekokybiškos spalvos pasitaikė. Žodžiu - nepatinka man su jais dirbti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 21:17)
Tam rinkiny ten nieko blogo nera

kad oda neblizgetu, kad butu matine,

nors realiai as irgi pries besidazancius vyrus biggrin.gif
drinks_cheers.gif
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 21:17)
Nes dabar noriu kokio kabukio trumpa rankenike, kad galeciau i rankine isimest

trumpa rankena pats geriausias sis is CS smile.gif
user posted image
QUOTE(shopingas @ 2010 09 28, 21:28)
Tai va, isbandziau sita Origins pudryte siandien ant veido   
dekuj uz atsiliepima 4u.gif nebereikes bandyti... smile.gif
QUOTE(Povila$ @ 2010 09 28, 22:08)
Man CoastalScents šešėliai nepatinka, baisiai byra, neišlieka ir pan... Na nežinau, gal nekokybiškos spalvos pasitaikė. Žodžiu - nepatinka man su jais dirbti schmoll.gif

Povilai, o kurie mineraliniai seseliai geriausi is bandytu ? EM ?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 28, 21:21)

Aha sita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 09 28, 21:54)
ir dar sakiausi 14 vnt mineralinių šešėlių  biggrin.gif Labai gražios spalvytės, dar žalią dovanų įdėjo  thumbup.gif Šiaip labai faini šešėliukai, tik ant rankos pabandžiau, bet visi labai pigmentuoti, žėri super  thumbup.gif jaučiu dar ne kartą teks imt iš ten  doh.gif  lotuliukas.gif

Jei nepatingetumet gal susitepus ant rankos ar bent indeliuose nufotografuto galetumet ir pavadinimus surasyt? Idomu butu spalvytes pamatyt realiai, nes man ju spalvos realybej kitokios. 4u.gif

QUOTE(Povila$ @ 2010 09 28, 22:08)

Man jie superiniai - nei nubyra, nei subega, reikia vos kruopelytes ryskiam makiazui. wub.gif Bet gal ir nuo spalvu priklauso, nes pvz turejau 'key lime' (sviesia zalia), tai spalvos nelabai buvo, daugiau blizgejimas.

QUOTE(lisik @ 2010 09 28, 22:23)
dekuj uz atsiliepima  4u.gif  nebereikes bandyti...  smile.gif

Na cia kiekvienam skirtingai - gal patiktu jums wink.gif Apie ja tikrai daug geru atsiliepimu, tai man keista buvo, kad visai ne tai, ko tikejausi. Ai, kolkas dziaugiuosiu turimomis pudromis (Sephora ir Physician's Formula), o ateityje dar apie Lily Lolo mastau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 28, 21:28)
Tai va, isbandziau sita Origins pudryte

Aciu 4u.gif
As kazkaip taip ir isivaizdavau, kad ji ne per daugiausiai maskuos rolleyes.gif Susilaikysiu manau, nes ir kaina jos nemaza ax.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif

trumpa rankena pats geriausias sis is CS smile.gif

As kazkaip noreciau ne Flat top biggrin.gif Gundaus LL kabukiu, bet nezinau nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 28, 22:34)
Man jie superiniai - nei nubyra, nei subega, reikia vos kruopelytes ryskiam makiazui.  wub.gif Bet gal ir nuo spalvu priklauso, nes pvz turejau 'key lime' (sviesia zalia), tai spalvos nelabai buvo, daugiau blizgejimas.

Tai gal jūs paletę turit? Nes aš tai kalbu apie tuos birius, kur mažuose indukuose atsiunčia ax.gif Apie paletę girdėjau neblogų atsiliepimų ir gundausi pirkti blush2.gif
Papildyta:
[Povilai, o kurie mineraliniai seseliai geriausi is bandytu ?  EM ?

Taip, nors mineraliniai yra mineraliniai rolleyes.gif Kasdien dažytis gal ir nieko, bet kai aš darau makiažus tai jau pradeda jie man atsibosti... Tie "sintetiniai", gerų firmų visgi labiau patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 09 28, 22:51)
Taip, nors mineraliniai yra mineraliniai rolleyes.gif  Kasdien dažytis gal ir nieko, bet kai aš darau makiažus tai jau pradeda jie man atsibosti... Tie "sintetiniai", gerų firmų visgi labiau patinka lotuliukas.gif

O kuria prasme jie tau atsibosta? juos sunkiau paskirstyt ar kaip?
Niekad nesu turėjusi birių šešėlių, neįsivaizduoju,kaip su jais elgtis..........
Atsakyti