Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Etama @ 2010 09 27, 20:49)
butinai prasysiu ELF ploksciojo sepetelio pudrai palyginimo su EM drinks_cheers.gif sunku apibudinti man jo serelius, specifiskuma ir pan., gal padesi man suprasti ar jis geras, tik man nelabai suprantamas, ar vistik EM sepeteli ciupti grynai mineralinei pudrai blush2.gif nebe OT, susirasysim kai gausi siuntinuka, ok? mirksiukas.gif 

as turiu ta plokscia (kirsta) sepeti is ELF professional rinkinuko, tai speju EM bus patogesnis.... nes ELF toks vidutinio skystumo, mineralinei noretus tankesnio... smile.gif ir ELF rankena ilga, EM butu pats tas...
Atsakyti

i 
Žinutės ne į temą ištrintos.
Atsakyti
tai vieną žinutę ir grąžinau.
Jei turit asmeninių klausimų, susirašykit AŽ.

i 
Draudžiama:
Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
<...>
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 27, 21:21)
as turiu ta plokscia (kirsta) sepeti is ELF professional rinkinuko, tai speju EM bus patogesnis.... nes ELF toks vidutinio skystumo, mineralinei noretus tankesnio... smile.gif ir ELF rankena ilga, EM butu pats tas...
Mano va tas is kaires, apie toki pat kalbame? smile.gif man kaip tik jis labai kietas g.gif
user posted image
Atsakyti
iš EM tas, kur kirstas, visas plokščias ir nuolat nėra pardavime, tai net fantazija neneštų, kaip su juo dažytis biggrin.gif

QUOTE(lisik @ 2010 09 27, 20:28)
labai dekinga, tuomet braukiu ta baltaji kabuki is noru sarasho ir irashau EM kirsta kabuki  bigsmile.gif 

veidas ir piniginė padėkos drinks_cheers.gif

visą dieną išvaikščiojau su LL Blondie - puikiai atlaikė, nenuplaukė, nesubėgo. Žodžiu, esu labai ja patenkinta ir šiek tiek nusivylusi, kad mineralinės kosmetikos neatradau anksčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 27, 21:52)
tai vieną žinutę ir grąžinau.

aciu ! 4u.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 27, 22:26)
Mano va tas is kaires, apie toki pat kalbame? smile.gif  man kaip tik jis labai kietas g.gif

taip, apie toki smile.gif man tai jis ner kietas ir ner ypatingai tankus

QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 22:34)
iš EM tas, kur kirstas, visas plokščias ir nuolat nėra pardavime, tai net fantazija neneštų, kaip su juo dažytis  biggrin.gif
veidas ir piniginė padėkos  drinks_cheers.gif

visą dieną išvaikščiojau su LL Blondie - puikiai atlaikė, nenuplaukė, nesubėgo. Žodžiu, esu labai ja patenkinta ir šiek tiek nusivylusi, kad mineralinės kosmetikos neatradau anksčiau  cool.gif

drinks_cheers.gif tikrai LL gerai laikosi, sian taip pat visa diena buvau su Blondie, niekas nenuplauke.

nufotografavau LL skaistalus ir meginukus. Palyginimui padejau salia Blondie ir Candy Cane

nuotraukoj pazymejau kas yra kas smile.gif

user posted image

Atsakyti
Nors jau ne i tema prie prasidejusiu diskusiju, bet dalinuosi pirmaisiais atsiliepimais apie Origins 'multi-grain' pudra. Ibere pabandymui, tai kuria diena ir ant veiduko isbandysiu. Spalvu mazokas pasirinkimas, jau nebuvo man is ko rinktis, akivaizdziai nebent 'Light' bandyt, ale pardaveja vistiek isbande ant rankos ar tinkamas atspalvis biggrin.gif Tai ant tos rankos nieko nemaciau as - ji su sepeteliu taip riebiai pudros paeme, truputi pakrete sepeteli, bet praktiskai visa ta kruva pudros ir liko, o kai ant rankos uzbrauke, tai nieko nemaciau. blush2.gif Na tai namuose pirsta kisau i ta megini - idomi detale ta, kad paprastai pudra limpa prie pirsto, ypac, jei spusteli ji i pudra, o Origins tokia 'nelipni', paspaudziau pirstu pudra, tai atrodo prilipo, bet pasukus pirsta sonu byra, nesilaiko. Dejau pudruota pirsta ant rankos ir tepiau, tai velgi toks vaizdas, kad i sonus daugiau byra nei prie odos limpa. g.gif Spalvos nelabai matau, nors ir nemaza kieki uztepiau, bet labai akivaizdziai svyti oda. Kolkas apibendrinus sakyciau, kad mazai maskuojanti pudryte bus ir gana netaupi pasirode. Isbandzius ant veiduko butinai papildysiu savo atsiliepima, bet kolkas nepasirode verta demesio.
user posted image
Atsakyti
negaliu neįdėti EM naujo projekto - mineralinės pudros, šepetėlio ir lūpų balzamo rinkinukas vaikinų grožiui bigsmile.gif
Atsakyti
O ar kas nors bandė The Body Shop šepetėlius mineralinei pudrai? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 28, 12:07)
O ar kas nors bandė The Body Shop šepetėlius mineralinei pudrai?  4u.gif  ax.gif

Labai geri sepeteliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 28, 15:11)
Labai geri sepeteliai  wub.gif

O kurį būtent naudoji mineralinei pudrai? 4u.gif
Turbūt eisiu jį įsigyt šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 28, 16:15)
O kurį būtent naudoji mineralinei pudrai?  4u.gif
Turbūt eisiu jį įsigyt šiandien  bigsmile.gif

Ta toki kabuki mineralinei turejau, bet pardaviau, nes turejau kitoki sepeteli, nenorejau pasikrauti, o ir pinigeliu reikejo blush2.gif Bet dabar gailiuos, kad pardaviau, nes jis buvo toks didelis, greit pasiskirste mineralai, svelnus svelnus biggrin.gif wub.gif Kaip koks triusiuko kailiukas bigsmile.gif
Atsakyti