Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Merginos, ieškau presuotos mineralinės. Bandžiau EM ir PF. Tai EM labai greit nuplaukai nuo veido o PF nelabai gražiai dengiasi doh.gif: Tai va paieškose esu... rekomenduokit ką nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 26, 15:08)
Satura, aciu uz nuotraukas ir aprasymus smile.gif Foto isties perteikia tikrasias spalvas good.gif

beje, norejau paklaust - jei neklystu, turit sita sepeteli (maciau albume) smile.gif ar patinka jis ? nes senai i ji ziuriu ir noriu smile.gif

į mane tu wink.gif

nėra už ką, svarbu padėjo 4u.gif

turiu tą kabukį ir jei reikia labai nuoširdaus įvertinimo, tai antrą kartą jo nepirkčiau dėl kelių priežasčių. Visų pirma, nėra jis toks nuostabiai neįtikėtinai švelnus, kaip kad nete prigirta. Dažausi juo, nes kito tokio tipo pagrindui neturiu, bet malonumo neteikia. Antra - ten, kur baltą rankenėlės kotelį prilaiko metalinis žiedas, jau kliba doh.gif Taip, daiktai dėvisi, susinešioja, na bet atsiprašau, ne po trijų "skalbimų" schmoll.gif Trečia, man atrodo, kad jo kaina yra per didelė.

agnuta davė "paglostyti" kirstą kabukį iš Everyday Minerals, tai man nesulyginama su LL paprastu kabukiu. EM šepetėlis švelnus kaip triušio kailiukas, minkštas. Galvoju, kad su šituo būtų visai kitas jausmas dažytis smile.gif

LL pabandžiau, pamačiau, kas per daiktas ir man ramu. Kai pildysiu šepetėlių atsargas, siųsiuos iš EM - kainos ir švelnumo prasme jie man daug fainesni smile.gif

Atsakyti
sveikinu, neprašovei 4u.gif biggrin.gif Pudra man geresnė LL, bet šepetėliai - EM rolleyes.gif
Atsakyti
jo, jau em šepetėliai tai fantastiškai geri. Aš jau metus laiko naudoju, visada minerainę dengiu juo, ir jis atrodo kaip naujas. bigsmile.gif Nei kur kliba, nei šeriai krenta, nei šiurkštesnis pasidarė. Turiu dar vieną nusipirkusi tokį pat naują, bet nežinau kada man jo prireiks, nebent kai pamesiu, nes man rodos nenudėvėsiu jo smile.gif
Atsakyti
ar labai skiriasi EM kabukis nuo kirsto kabukio?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 11:57)
ar labai skiriasi EM kabukis nuo kirsto kabukio?

Kirstas dengia storiau, labiau koncentruotai, jo tankesni šereliai. Aš naudoju abu juos pakaitomis, patinka abu, vienodai švelnūs. Su kirstu pudra galbūt geriau įsitrina į odą. Su paprastu kabukiu patogu finishing pudras tept, bet jas naudoju retai.
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2010 09 27, 14:20)
patinka abu, vienodai švelnūs.

tą ir norėjau sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 27, 11:54)
jo, jau em šepetėliai tai fantastiškai geri. Aš jau metus laiko naudoju, visada minerainę dengiu juo, ir jis atrodo kaip naujas.  bigsmile.gif  Nei kur kliba, nei šeriai krenta, nei šiurkštesnis pasidarė. Turiu dar vieną nusipirkusi tokį pat naują, bet nežinau kada man jo prireiks, nebent kai pamesiu, nes man rodos nenudėvėsiu jo smile.gif
koki naudoji? as pradejau pykti ant savo naudojamo spetelio. labai tankus, gal del to man kazkaip ir neiseina graziai pasidengti, isitrinti tos pudrytes i oda g.gif o erdesos sepetelis jau duria. kokia kaina EM sepet.?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 27, 18:16)
koki naudoji? as pradejau pykti ant savo naudojamo spetelio. labai tankus, gal del to man kazkaip ir neiseina graziai pasidengti, isitrinti tos pudrytes i oda g.gif o erdesos sepetelis jau duria. kokia kaina EM sepet.?
As nebent noreciau apsikeisti i kt. spalvas, tik dar reikia pabaigti apsigalvoti, apsispresti ar jau tikrai ne viena netinka. vargo vakariene taip... smile.gif

Flat top brush. 11$ Geresnio nesu turėjus. thumbup.gif Dar norėčiau Itahake brush bet jis out of stock pastoviai
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 27, 19:08)
Flat top brush. 11$ Geresnio nesu turėjus.  thumbup.gif  Dar norėčiau Itahake brush bet jis out of stock pastoviai

kazi kuo jie skiriasi g.gif 1 grazesnis:) As tai is EM kabuki siunciuos,pabijojau kirsto,kad per daug pudros neprikrautu man.. o db galvoj ukazi ar kbukis taip gerai maskuos doh.gif
Atsakyti
Turiu ir flat topa ir kabuki, kabuki žyyymiai laubiau patinka smile.gif Kabukis ne toks standus (negaliu sakyti kad flat top kietas, nes šereliai tie patys, tik skirtingo ilgio ir kažkaip kitaip suspausti), daug švelnesnis.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 09:19)

gerai ! 4u.gif smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 09:19)
nėra už ką, svarbu padėjo  4u.gif

turiu tą kabukį ir jei reikia labai nuoširdaus įvertinimo, tai antrą kartą jo nepirkčiau dėl kelių priežasčių.

LL pabandžiau, pamačiau, kas per daiktas ir man ramu. Kai pildysiu šepetėlių atsargas, siųsiuos iš EM - kainos ir švelnumo prasme jie man daug fainesni smile.gif

labai dekinga, tuomet braukiu ta baltaji kabuki is noru sarasho ir irashau EM kirsta kabuki bigsmile.gif paprasta EM kabuki jau turiu, dabar prireike ir kirsto smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 11:53)
sveikinu, neprašovei  4u.gif  biggrin.gif Pudra man geresnė LL, bet šepetėliai - EM  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 27, 12:14)
Tos, kuriom netiko parsisiustu LL meginuku spalvos - dekit i isparduotuve biggrin.gif mielai isbandyciau kelias spalvytes tongue.gif (parsisiuntimui korteles kolkas neturiu)

idesiu kelias spalvas! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 27 rugsėjo 2010 - 19:29