QUOTE(lisik @ 2010 09 26, 15:08)
Satura, aciu uz nuotraukas ir aprasymus Foto isties perteikia tikrasias spalvas
beje, norejau paklaust - jei neklystu, turit sita sepeteli (maciau albume) ar patinka jis ? nes senai i ji ziuriu ir noriu
beje, norejau paklaust - jei neklystu, turit sita sepeteli (maciau albume) ar patinka jis ? nes senai i ji ziuriu ir noriu
į mane tu
nėra už ką, svarbu padėjo
turiu tą kabukį ir jei reikia labai nuoširdaus įvertinimo, tai antrą kartą jo nepirkčiau dėl kelių priežasčių. Visų pirma, nėra jis toks nuostabiai neįtikėtinai švelnus, kaip kad nete prigirta. Dažausi juo, nes kito tokio tipo pagrindui neturiu, bet malonumo neteikia. Antra - ten, kur baltą rankenėlės kotelį prilaiko metalinis žiedas, jau kliba Taip, daiktai dėvisi, susinešioja, na bet atsiprašau, ne po trijų "skalbimų" Trečia, man atrodo, kad jo kaina yra per didelė.
agnuta davė "paglostyti" kirstą kabukį iš Everyday Minerals, tai man nesulyginama su LL paprastu kabukiu. EM šepetėlis švelnus kaip triušio kailiukas, minkštas. Galvoju, kad su šituo būtų visai kitas jausmas dažytis
LL pabandžiau, pamačiau, kas per daiktas ir man ramu. Kai pildysiu šepetėlių atsargas, siųsiuos iš EM - kainos ir švelnumo prasme jie man daug fainesni
sveikinu, neprašovei Pudra man geresnė LL, bet šepetėliai - EM
jo, jau em šepetėliai tai fantastiškai geri. Aš jau metus laiko naudoju, visada minerainę dengiu juo, ir jis atrodo kaip naujas. Nei kur kliba, nei šeriai krenta, nei šiurkštesnis pasidarė. Turiu dar vieną nusipirkusi tokį pat naują, bet nežinau kada man jo prireiks, nebent kai pamesiu, nes man rodos nenudėvėsiu jo
ar labai skiriasi EM kabukis nuo kirsto kabukio?
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 11:57)
ar labai skiriasi EM kabukis nuo kirsto kabukio?
Kirstas dengia storiau, labiau koncentruotai, jo tankesni šereliai. Aš naudoju abu juos pakaitomis, patinka abu, vienodai švelnūs. Su kirstu pudra galbūt geriau įsitrina į odą. Su paprastu kabukiu patogu finishing pudras tept, bet jas naudoju retai.
QUOTE(Mascara @ 2010 09 27, 14:20)
patinka abu, vienodai švelnūs.
tą ir norėjau sužinoti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 27, 11:54)
jo, jau em šepetėliai tai fantastiškai geri. Aš jau metus laiko naudoju, visada minerainę dengiu juo, ir jis atrodo kaip naujas. Nei kur kliba, nei šeriai krenta, nei šiurkštesnis pasidarė. Turiu dar vieną nusipirkusi tokį pat naują, bet nežinau kada man jo prireiks, nebent kai pamesiu, nes man rodos nenudėvėsiu jo
koki naudoji? as pradejau pykti ant savo naudojamo spetelio. labai tankus, gal del to man kazkaip ir neiseina graziai pasidengti, isitrinti tos pudrytes i oda o erdesos sepetelis jau duria. kokia kaina EM sepet.?QUOTE(Etama @ 2010 09 27, 18:16)
koki naudoji? as pradejau pykti ant savo naudojamo spetelio. labai tankus, gal del to man kazkaip ir neiseina graziai pasidengti, isitrinti tos pudrytes i oda o erdesos sepetelis jau duria. kokia kaina EM sepet.?
As nebent noreciau apsikeisti i kt. spalvas, tik dar reikia pabaigti apsigalvoti, apsispresti ar jau tikrai ne viena netinka. vargo vakariene taip...
As nebent noreciau apsikeisti i kt. spalvas, tik dar reikia pabaigti apsigalvoti, apsispresti ar jau tikrai ne viena netinka. vargo vakariene taip...
Flat top brush. 11$ Geresnio nesu turėjus. Dar norėčiau Itahake brush bet jis out of stock pastoviai
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 27, 19:08)
Flat top brush. 11$ Geresnio nesu turėjus. Dar norėčiau Itahake brush bet jis out of stock pastoviai
kazi kuo jie skiriasi 1 grazesnis:) As tai is EM kabuki siunciuos,pabijojau kirsto,kad per daug pudros neprikrautu man.. o db galvoj ukazi ar kbukis taip gerai maskuos
Turiu ir flat topa ir kabuki, kabuki žyyymiai laubiau patinka Kabukis ne toks standus (negaliu sakyti kad flat top kietas, nes šereliai tie patys, tik skirtingo ilgio ir kažkaip kitaip suspausti), daug švelnesnis.
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 09:19)
į mane tu
gerai !
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 09:19)
nėra už ką, svarbu padėjo
turiu tą kabukį ir jei reikia labai nuoširdaus įvertinimo, tai antrą kartą jo nepirkčiau dėl kelių priežasčių.
LL pabandžiau, pamačiau, kas per daiktas ir man ramu. Kai pildysiu šepetėlių atsargas, siųsiuos iš EM - kainos ir švelnumo prasme jie man daug fainesni
turiu tą kabukį ir jei reikia labai nuoširdaus įvertinimo, tai antrą kartą jo nepirkčiau dėl kelių priežasčių.
labai dekinga, tuomet braukiu ta baltaji kabuki is noru sarasho ir irashau EM kirsta kabuki paprasta EM kabuki jau turiu, dabar prireike ir kirsto
QUOTE(Satura @ 2010 09 27, 11:53)
sveikinu, neprašovei Pudra man geresnė LL, bet šepetėliai - EM
QUOTE(Dolphin @ 2010 09 27, 12:14)
Tos, kuriom netiko parsisiustu LL meginuku spalvos - dekit i isparduotuve mielai isbandyciau kelias spalvytes (parsisiuntimui korteles kolkas neturiu)
idesiu kelias spalvas!