Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(ritutsi @ 2010 09 23, 20:03)
Mano tai oda riebi, tai kaip sakant, ko noreti....  Kai kurios tai raso kad issilaiko ilgiau, na bet kagi padarysi, tuolab nelabai esu su kuom palyginti wink.gif . Jus kiek atsimenu parsisiunte in the buff jau? As is EM turiu light medium, medium beige, ar galite palyginti su in the buff, jei zinote EM spalvas minetas?

Medium Bige nesu turejusi, o Light Medium turejau, is pradziu patiko spalva, bet pastebejau, kad mane sita spalva padaro tokia vaiduokliska, nera ji per sviesi, bet netiko. In The buff tamsesene ant mano odos, nes pati spalva tokia i orandzinuma biski nesa, jei jusu oda labaiu tokia i aksine, gintarine spalva, tai In The Buff tiktu manau, bet jei neutrali, ar i rausvuma tai In The Buff kazin kaip atrodytu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 09 23, 20:35)
o gal galit pakomentuot placiau kuom buten skirias jos sudetis nuo kitu? g.gif
o ce ji kaip suprantu skaitos kai mineral foundation?
o vat as irgi noreciau jos sudeti pilna suzinot, bet va ju puslapi nera sudeciu  g.gif
as kiek skaiciau uzsienio forumose apie ja tai irgi atsiliepimai neblogi  4u.gif

Cia sudetis:

Active Ingredient: titanium dioxide 20.00%
Ingredients: mica, avena sativa (oat) kernel flour*, glycine soja (soybean) flour, silica, tapioca starch*, butyrospermum parkii (shea butter), octyldodecyl, stearoyl stearate, isostearyl neopentanoate, oryza sativa (rice) starch, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, lycium chinese (wolfberry) fruit extract, hordeum vulgare (barley) extract/extrait d'orge, triticum vulgare (wheat) germ extract, punica granatum (pomegranate) sterols, squalane, kaolin, dimethicone, methicone, water/aqua/eau, triethoxycaprylylsilane, maltodextrin, potassium sorbate, chlorphenesin, [ /- iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891), bismuth oxychloride (ci77163)]
*contains organic: oat flour and tapioca starch

Mano naudotose mineralinese, ingredientai pagrindiniai budavo Zinc Oxide, Titanium, Mica... O ciavat yra ivairiausiu ir oda drekinanciu ir riebalu issiskirima mazinanciu, kaip silica. Kiek as suprantu, tai ingredientai naturalus g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 23, 20:54)
g.gif man kaip tik po mineral. veidas kaip miltuotas, sausas atrodo. kame reikalas unsure.gif

zinok, tikrai reikia "itrinti" mineraline su tam skirtu sepeteliu. patikek, ne is pirmo karto as ismokau ja naudotis. butinai sukamaisiais judesiukais (nesvarbu i kuria puse biggrin.gif ) , pasemi mineralu, "patapsnoji" i dangteli, dar nupurtai ir graziai visur per veida eini apskritiminais judesiukais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 23, 23:30)
Cia sudetis:
dimethicone, methicone,

Kiek as suprantu, tai ingredientai naturalus  g.gif  blush2.gif

šitie, kur palikau, tai silikonai, tad ne viskas čia natūralu smile.gif

merginos, gavau šiandieną ir aš savo LL bigsmile.gif Einu jiems rašyti, kad antro dublio neruoštų biggrin.gif
Atsakyti
as gavau siandien bxm didele pakuote bigsmile.gif
kabuki sepeteli ir warm bronzanta- tai sepetelis labai fainas pasirode, toks svelnus wub.gif

veliau pabandysiu pasidazyt, jei tikrai patiks tai ties ja ir apsistosiu, nebesisakysiu LL rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 24, 09:59)
šitie, kur palikau, tai silikonai, tad ne viskas čia natūralu smile.gif

merginos, gavau šiandieną ir aš savo LL  bigsmile.gif Einu jiems rašyti, kad antro dublio neruoštų biggrin.gif

o kas ce per daiktas g.gif
[ /- iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891), bismuth oxychloride (ci77163)]
o sitie dimethicone, methicone, turbut gali kimst poras gal g.gif ? bet jie prie galo eina, tai turbut nera ju labai daug g.gif
nu susimasciau dabar kuria mineraline imt g.gif
turbut gal UNE pradziai bandysiu, dar akcija maciau jai yra 4u.gif , nes esu bandzius tik bare minerals , bet mano odai nepatiko, kimso poras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 24, 10:27)
o kas ce per daiktas  g.gif
[ /- iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891), bismuth oxychloride (ci77163)]
o sitie dimethicone, methicone, turbut gali kimst poras gal  g.gif ? bet jie prie galo eina, tai turbut nera ju labai daug  g.gif

Apie bismutą buvo diskutuota kad gali iššaukti alergiją, o silikonai pradžioje daro labai kofortišką veidą, bet už to slypi tai kad ilgainiui oda pritrūksta drėgmės/dehidruojasi.. Jau silikonus tai apeičiau didžiausiu spinduliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 24, 10:27)
o kas ce per daiktas  g.gif

o sitie dimethicone, methicone, turbut gali kimst poras gal  g.gif ? bet jie prie galo eina, tai turbut nera ju labai daug  g.gif

pirmi yra mineralai, tai nieko tokio. Apie bismutą tikrai buvo rašyta, kad nerekomenduojama jo ilgiau naudoti, nes alergizuoja odą ( o alergijas žinom, kaip sunku įveikti) ir gamintojai pradeda vengti jį dėti į savo pudras.

jie gražiai išlygina odą, bet gali ir kimšti. Eidama pro kažkokią kosmetikos parduotuvę pamačiau ant stendų gal Clinique mineralinės pudros reklamą ir panaršiau nete apie ją. Sudėtis ilga, silikonų irgi yra. Bloge nuotrauka įkelta, kaip atrodo su ja padažyta ranka - fantastiškai. Bet kasdien į veidą silikonus įtrinti? Ačiū, čia ne man - aš nenoriu problemų smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 24, 10:39)
Apie bismutą buvo diskutuota kad gali iššaukti alergiją, o silikonai pradžioje daro labai kofortišką veidą, bet už to slypi tai kad ilgainiui oda pritrūksta drėgmės/dehidruojasi..

taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ta LL pudra visiškai natūrali? Be jokių "negerų" sintetinių priedų?
Atsakyti
ultramarine blue tik, pats paskutinis sudėtyje. Jo reik vengt kad ant lūpų nepatektų, daugiau nieko nežinau apie jį.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 24, 11:22)
ultramarine blue tik, pats paskutinis sudėtyje. Jo reik vengt kad ant lūpų nepatektų, daugiau nieko nežinau apie jį.

"The chemical compound in ultramarine blue is stable and non-toxic, so it is typically safe for human contact. That property is the main reason it is often used in the manufacture of cosmetics, food packaging, and toy production." g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 23, 23:30)
Medium Bige nesu turejusi, o Light Medium turejau, is pradziu patiko spalva, bet pastebejau, kad mane sita spalva padaro tokia vaiduokliska, nera ji per sviesi, bet netiko. In The buff tamsesene ant mano odos, nes pati spalva tokia i orandzinuma biski nesa, jei jusu oda labaiu tokia i aksine, gintarine spalva, tai In The Buff tiktu manau,  bet jei neutrali, ar i rausvuma tai In The Buff kazin kaip atrodytu smile.gif

Light medium sian pasistengsiu ismeginti, O medium beige tai jis labai panasus i jusu aprasyta in the buff, taip pat turi oranzini ar persikini atspalvi g.gif , tai ko gero In the buff turetu tikti
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 24, 11:14)
O ta LL pudra visiškai natūrali? Be jokių "negerų" sintetinių priedų?

Puikiausioji teisi dėl ultramarinų, štai jų atsakymas:

These are actually synthetic products that satisfy EU and FDA regulations for purity levels in cosmetics

They cannot be classed as organic nor as natural but are universally accepted for use in mineral cosmetics

All mineral cosmetics will use these synthetic Iron Oxides and Ultramarines as completely natural pigments would not satisfy safety criteria for EU and FDA.

I hope this helps

Kind regards

LL Team

INCI sistemoje jie žymimi CI7 ir toliau skaičiai. Septynetukais ultramarinai žymimi ir sertifikuotoje vokiečių Hauschkos pudroje, tai priimu sau kaip gerą variantą mirksiukas.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 09 24, 11:23)
tai ko gero nepirksiu jos, nes seip kaina tai nemaza jos 20 svaru  doh.gif

brangi kokia unsure.gif
Atsakyti