QUOTE(ritutsi @ 2010 09 23, 20:03)
Mano tai oda riebi, tai kaip sakant, ko noreti.... Kai kurios tai raso kad issilaiko ilgiau, na bet kagi padarysi, tuolab nelabai esu su kuom palyginti . Jus kiek atsimenu parsisiunte in the buff jau? As is EM turiu light medium, medium beige, ar galite palyginti su in the buff, jei zinote EM spalvas minetas?
Medium Bige nesu turejusi, o Light Medium turejau, is pradziu patiko spalva, bet pastebejau, kad mane sita spalva padaro tokia vaiduokliska, nera ji per sviesi, bet netiko. In The buff tamsesene ant mano odos, nes pati spalva tokia i orandzinuma biski nesa, jei jusu oda labaiu tokia i aksine, gintarine spalva, tai In The Buff tiktu manau, bet jei neutrali, ar i rausvuma tai In The Buff kazin kaip atrodytu
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2010 09 23, 20:35)
o gal galit pakomentuot placiau kuom buten skirias jos sudetis nuo kitu?
o ce ji kaip suprantu skaitos kai mineral foundation?
o vat as irgi noreciau jos sudeti pilna suzinot, bet va ju puslapi nera sudeciu
as kiek skaiciau uzsienio forumose apie ja tai irgi atsiliepimai neblogi
o ce ji kaip suprantu skaitos kai mineral foundation?
o vat as irgi noreciau jos sudeti pilna suzinot, bet va ju puslapi nera sudeciu
as kiek skaiciau uzsienio forumose apie ja tai irgi atsiliepimai neblogi
Cia sudetis:
Active Ingredient: titanium dioxide 20.00%
Ingredients: mica, avena sativa (oat) kernel flour*, glycine soja (soybean) flour, silica, tapioca starch*, butyrospermum parkii (shea butter), octyldodecyl, stearoyl stearate, isostearyl neopentanoate, oryza sativa (rice) starch, tocopheryl acetate, ascorbyl palmitate, lycium chinese (wolfberry) fruit extract, hordeum vulgare (barley) extract/extrait d'orge, triticum vulgare (wheat) germ extract, punica granatum (pomegranate) sterols, squalane, kaolin, dimethicone, methicone, water/aqua/eau, triethoxycaprylylsilane, maltodextrin, potassium sorbate, chlorphenesin, [ /- iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), titanium dioxide (ci 77891), bismuth oxychloride (ci77163)]
*contains organic: oat flour and tapioca starch
Mano naudotose mineralinese, ingredientai pagrindiniai budavo Zinc Oxide, Titanium, Mica... O ciavat yra ivairiausiu ir oda drekinanciu ir riebalu issiskirima mazinanciu, kaip silica. Kiek as suprantu, tai ingredientai naturalus