Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

gal yra bandziusiu sita mineraline pudryte
Une 100% Mineral Powder Foundation
/sleep.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='sleep.gif' />sleep.gifsleep.gifsleep.gif-_-Best%20Match-_-List-_-%27Search%3A%20All%27-_-sleep.gif-_-Left%20Nav-_-%277%27' target='_blank'>http://www.boots.com/en/Une-100-Mineral-Po...20Nav-_-%277%27
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 23 rugsėjo 2010 - 16:42
dar apie sita galvoju gal kas bandet 4u.gif
Origins Multi-Grain™ MakeupFortified with Oats, Vitamins and Minerals SPF14
user posted image
apie sita tai istikro jau senai suku ratus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 23, 18:09)
dar apie sita galvoju gal kas bandet  4u.gif

apie sita tai istikro jau senai suku ratus  blush2.gif

Girdejus daug geru atsiliepimu apie ja. Pati vis zadu eit pratestuot, bet tas zadejimas tesiasi vos ne metus (vis patingiu pasukt i sona i parduotuve) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 23, 18:09)
dar apie sita galvoju gal kas bandet  4u.gif
user posted image
apie sita tai istikro jau senai suku ratus  blush2.gif

Man irgi idomu.. Jos ingredientai truputeli kitokie, nei visu mineraliniu, idomu kaip laikosi, maskuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 23 rugsėjo 2010 - 17:54
Isbandziau sian EM mineraline, gavau meginelius is vienos SM nares, tai ka galiu pasakyti, dengesi graziai, susilygino veido spalva, kazkiek pamaskavo, bet tikrai neviska ko noreciau ax.gif , ir po kokiu 4 valandu veidas pradejo blizgeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 23, 19:43)
Isbandziau sian EM mineraline, gavau meginelius is vienos SM nares, tai ka galiu pasakyti, dengesi graziai, susilygino veido spalva, kazkiek pamaskavo, bet tikrai neviska ko noreciau ax.gif , ir po kokiu 4 valandu veidas pradejo blizgeti doh.gif

zinokit po daugelio mineraliniu veidas ima blzigeti, as net nesuskaiciuoju kokias bandzius esu ir visos mazdaug po tiek laiko ima blizget, o mano oda nera net riebi...
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 23, 19:49)
zinokit po daugelio mineraliniu veidas ima blzigeti, as net nesuskaiciuoju kokias bandzius esu ir visos mazdaug po tiek laiko ima blizget, o mano oda nera net riebi...

Mano tai oda riebi, tai kaip sakant, ko noreti.... Kai kurios tai raso kad issilaiko ilgiau, na bet kagi padarysi, tuolab nelabai esu su kuom palyginti wink.gif . Jus kiek atsimenu parsisiunte in the buff jau? As is EM turiu light medium, medium beige, ar galite palyginti su in the buff, jei zinote EM spalvas minetas?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 23, 18:54)
Man irgi idomu.. Jos ingredientai truputeli kitokie, nei visu mineraliniu, idomu kaip laikosi, maskuoja  blush2.gif

o gal galit pakomentuot placiau kuom buten skirias jos sudetis nuo kitu? g.gif
o ce ji kaip suprantu skaitos kai mineral foundation?
o vat as irgi noreciau jos sudeti pilna suzinot, bet va ju puslapi nera sudeciu g.gif
as kiek skaiciau uzsienio forumose apie ja tai irgi atsiliepimai neblogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 23, 19:49)
g.gif man kaip tik po mineral. veidas kaip miltuotas, sausas atrodo. kame reikalas unsure.gif
Atsakyti
Pradzioj veidas tikrai atrodo matinis, bet kazkodel sakyciau greit islindo blizgesys, tada galima issivaizduoti siltesniu oru butu visai doh.gif
Atsakyti
jei miltuotas veidas atrodo, tai jūs gal neišskirstot normaliai pudros? Ne gal o tikrai. Būtinas labai tankių šerelių šepetėlis, ir reikia pudrą įtrinti į odą, o ne tiesiog padengti. Realiai negali būti miltuotas veidas, kai ją gerai su tinkamu šepetuku įtrini.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 23, 22:08)
jei miltuotas veidas atrodo, tai jūs gal neišskirstot normaliai pudros? Ne gal o tikrai. Būtinas labai tankių šerelių šepetėlis, ir reikia pudrą įtrinti į odą, o ne tiesiog padengti. Realiai negali būti miltuotas veidas, kai ją gerai su tinkamu šepetuku įtrini.

zinok gal tu ir busi teisi g.gif pasakei ir susimasciau, kad gal tikrai rytais pritingiu su tuo trynimu i oda g.gif dabar bandziau BXM, labai nedaug ir tepiau, vos ant pavirsiaus, o ir su tokio tipo, "skystu" sepeteliu. reiks kaip pagrindini idarbinti plokscia, jis itrinimui kaip tik ir yra man rodos. kada ne kada ji tepanaudoju, nezinau net kodel. vidine busena matyt prisideda, issimususi is veziu visose srityse doh.gif
Atsakyti