Norejau paklaust,ar ta Lili lolo pudra matine ar svytinti,kaip Barexminerals?
turejau BXM meginukus nusipirkus,tai visai nepatiko,veidas blizgejo kaip kaledine eglute
matinė atrodytų tiesiog nenatūraliai, jos visos tiek everyday minerals, tiek bare minerals, tiek liy lolo turi švytėjimą, bet ne blizgėjimą.
beja, man tai labai keista girdėti, kad kai kuriom mineralinių užtenka pusantro mėn laikotarpiui. Na aišku, nuo kiekio priklauso. Man pvz 8gramų BM užtekdavo minimum 6 mėnesiams. O pudruoju aš ne tik nosies galą, bet konkrečiai visą veidą padengiu.
beja, man tai labai keista girdėti, kad kai kuriom mineralinių užtenka pusantro mėn laikotarpiui. Na aišku, nuo kiekio priklauso. Man pvz 8gramų BM užtekdavo minimum 6 mėnesiams. O pudruoju aš ne tik nosies galą, bet konkrečiai visą veidą padengiu.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 23, 12:16)
matinė atrodytų tiesiog nenatūraliai, jos visos tiek everyday minerals, tiek bare minerals, tiek liy lolo turi švytėjimą, bet ne blizgėjimą.
palyginus su barex, kuri akivaizdziai blizga, EM tikrai neturi tokio svytejimo, o ir dabar turiu sweetfaceminaral mineraline kuri tikrai matine ir jokio svytejimo nera
Em esu turejus,jos buna 3 skirtingu rusiu,original glow,semi matte,matte.tai man patiko tiek semi matte,tiek matte.. barexmin. ner ko lygint su em,nes skirtumas akivaizdus "svytejimo" perdaug.ar lili lolo svyti taip pat kaip bxm ar maziau?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 23, 13:41)
palyginus su barex, kuri akivaizdziai blizga, EM tikrai neturi tokio svytejimo,
man tai em labiausiai švyti iš visų turėtų. Na aišku pas mane formulė ne matinė, o semmi matt. Liy lolo mažiau švyti už EM. O BM per vidurį. BXM nesu bandžiusi.
Reikia patarimo del EL mineraines pudrytes :
Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF 20: Pure Finish 6
gal yra bandziusiu ?
Pure Finish Mineral Powder Foundation SPF 20: Pure Finish 6
gal yra bandziusiu ?
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 23, 13:57)
man tai em labiausiai švyti iš visų turėtų. Na aišku pas mane formulė ne matinė, o semmi matt. Liy lolo mažiau švyti už EM. O BM per vidurį. BXM nesu bandžiusi.
dabar supratau,dekui jeigu sita svyti maziau uz EM semi matte,reiskia bus gera
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 23, 12:41)
palyginus su barex, kuri akivaizdziai blizga, EM tikrai neturi tokio svytejimo, o ir dabar turiu sweetfaceminaral mineraline kuri tikrai matine ir jokio svytejimo nera
tas svytejimas EM nuo formules priklauso, matte - isvis jokio svytejimo neturi o or. glo - semi-matte - man per daug "sviete", jau nekalabant apie tai, kad po keliu val nuplaukdavo, po barex - atsisakiau em ir prie jos tikrai negrisiu. dabar beliko LL isbandyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 23, 13:36)
idomu kaip patiks dienos begi, rasau laiska persikui, noriu ir as
rasiau jiems, turi sulaukti man maskuoklio ir atsius kartu su pudra
na aš po lakstymų po pardas dar su gražiai atrodančiu veidu, nieks nenuplaukė. blizgėti irgi nepradėjo. Sesė klausė kokią čia krempudrą "gražią" nusipirkau. Iš tiesų tai labai gera spalva, idealiai tokia, kokios reikia mano odai, nei oranžinė, nei geltona, nei raudona, tokia neutrali. Nors EM neutral atspalvis buvo tokia į geltonumą. Tikrai smagu, kad pataikiau. Tik einančiom į soliariumą, ar šiaip tamsesnę odą turinčioms tikrai per šviesi būtų.
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 23, 15:54)
na aš po lakstymų po pardas dar su gražiai atrodančiu veidu, nieks nenuplaukė.
apie ją rašo:
"High performance and water resistant".
įdomu, kaip jinai atspari drėgmei
nežinau kiek atspari, bet man jau veidas blizga. Bet čia greičiausiai dėl to kad prieš tai tepiau vichy nutrilogie 2 kremą. Jis labai stipriai maitinantis. Kitą kartą bandysiu be kremo.
QUOTE(lisik @ 2010 09 22, 16:14)
o mano Lily Lolo siuntini pashtas pirma karta pamete
uzsakiau 9 diena, 10 diena ishsiunte ir iki siol jokiu ziniu.
Rasiau LL, tai sake jei iki spalio 1 neatsiras ishsius dar karta....
uzsakiau 9 diena, 10 diena ishsiunte ir iki siol jokiu ziniu.
Rasiau LL, tai sake jei iki spalio 1 neatsiras ishsius dar karta....
as ir iki pat siol nesulaukiu siuntinuko is LL
as kokius metus naudojau bxm man ji labai patiko ir puikiai maskavo ir visa diena isbudavo, neturejau jokiu nusiskundimu ir atspalvis medium buvo idealus
suteikdavo grazaus svytejimo bet veidas tikrai neblizgejo o atrodydavo sveikas skaistus veidas tad po visu ieskojimu, po EM ir BE man ji buvo idealiausia,
seseriai su mama prirodziau o dabar jau visos ju drauges naudoja.
bxm man turi kokia premija israsyti uz toki klienciu rata
dabar pabandziau nauja Magic Minerals, tai ji isvis superine , matine, ir maskuoja labai labai gerai. nereikia net maskuoklio. Mano rozines pazeistus skruostus labai graziai uzmaskuoja net be maskuoklio.
vat laukiu dabar LL megineliu ir niekaip nesulaukiu, nervas kyla.
be to pasiskaiciau apie ta ultramarina tai irgi nieko gero... nu ziuresim kaip bus kai gausiu