Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

merginos, palyginkite LL ir barex. laukiu is LL maskuoklio (nude) ir pudros (blond), bet ir savo barex myliu ir patinka ji man
Atsakyti
Asmeniskai man patiko barex poveikis,tik kad pasiekti gera rezultata reikedavo nemazai pudros sunaudoti,atrode naturaliai,kad ir kiek priteptum.Nepatogus indelis,kai nauja buna visa pudra i virsu suejusi,nei subersi atgal nei ka..sunaudojau per menesi laiko.
Liliy lolo didesnis kiekis,maziau reikia,is kart pasitepus veidas atrodo miltuotas siek tiek,bet to kurio laiko viskas susilygina,maskuoja geriau nei barex.Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 09 22, 09:12)
Asmeniskai man patiko barex poveikis,tik kad pasiekti gera rezultata reikedavo nemazai pudros sunaudoti,atrode naturaliai,kad ir kiek priteptum.Nepatogus indelis,kai nauja buna visa pudra i virsu suejusi,nei subersi atgal nei ka..sunaudojau per menesi laiko.

blink.gif Man tai labai taupiai naudojasi. Ir tikrai daug nepritepu, kad sulyginčiau veido spalvą. Nu, bet gal nuo kiekvienos odos tipo ir jos problematiškumo priklauso. Pavienius spuogelius, jei reikia, jau po to atskirai maskuokliu padengiu rolleyes.gif
Atsakyti
Na mano oda nera problematiska,yra keletas spuogeliu,bet jie nera ryskus,nemaskuoju ju papildomai smile.gif o kad sunaudojau per menesi ,na gal per menesi su puse,bet kai paskaitau kad kitom uztenka pusei metu,metams tai nezinau kaip cia taip .Na dar i ta isnaudojima iejo tai kad,kol buvo nauja,as labai daug jos isbarstydavau ,del jau minetos anksciau priezasteis.Su Lily lolo niekas nebyra smile.gif Na bet manau cia ir pudros tepamas kiekis turi itakos,kazkas rase kad artdeco metams uzteko,man uzteko tik 3-4menesiams.Tepiau kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 09 22, 09:43)
o kad sunaudojau per menesi ,na gal per menesi su puse,bet kai paskaitau kad kitom uztenka pusei metu,metams tai nezinau kaip cia taip .

man tai barex irgi uzteko tik 1.5-2men ir keista kad kazkam pusmeciui uztenka
Atsakyti
as siandien uzsisakiau barex, tai nzn manau, kad tikrai ilgai jos uzteks, jei meginuko man uzteko 2 kartams pasidazyt, man jos labai nedaug tereikia, veida padengia naturaliai, veidas grazus, lygus, o ir nelabai matos, kad ant veido butu pritepta( todel nemegau pudru)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 22 rugsėjo 2010 - 10:34
sveikos 4u.gif as kaip ir naujoke visuose dazymosi reikaluose, bet nusprendziau, kad reikia pagaliau ismokti nors kiek blush2.gif kasdien pilno makiazo nesidarysiu, bet bent, kad einant i kokia svente mokeciau pati pasigrazinti nail.gif

sakykit, ar nenaudojat niekas Mary Kay mineralines pudros? as ja turiu, bet kadangi esu nauja siam reikale, neturiu su kuo palyginti, tad idomu isgirsti palygininus tu, kas naudojo ir ta ir kokia kita blush2.gif

vakar uzsisakiau Everyday Minerals meginuku, tai tada galesiu su tais palyginti.

Tiesa, viena karta naudojau Makeup Forever mineraline pudra, tai man ji nelabai patiko, kazkaip lyg ir matesi, kad yra sluoksnis ant veido. Tokia sunkesne pasirode palyginus su Mary Kay.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 09 22, 08:05)
nusifotografavau apsitepus in the buff spalva, įdėjau nuotrauką, paskui apsigalvojau ir išėmiau. jei katrai labai bus įdomu atsiųsiu į až smile.gif
atsiusk man jei dar neisemei smile.gif idomumo delei
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 09 22, 09:03)
Na nera ta blondie tokie jau balta..Taip,ji tikrai sviesiai odai,bet ne tokio baltumo kaip kad foto..As naudojau fairy light is barex,tai sita panasaus sviesumo jei kam pades tai smile.gif
bandziau siandien BXM is meginuku, visiskai nepaliko ispudzio, net nebuvo ka fotkint. vaizdas is esmes toks pats, kaip su artdeco, tik spalva geriau atrodo. maskuoklis baltas kaip tinkas, uztepus labai idomiai atrodo, kakziek pamaskuoja, bet isdygusio spuogelio nepaslepe. na, o pudra-veidas apysausis vistiek atrodo su ja, gal ir graziau kazkiek, bet tikejausi tikrai geriau. vienintelis skirtumas nuo artdeco min.-spalva geresne, nei pati, nei drauges nepastebejo kazkokio skirtumo. laukiu LL, prisiziurejusi vaizdines medziagos PRIE/Po ir pan., laukiu stebuklo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 09 22, 09:12)
Liliy lolo didesnis kiekis,maziau reikia,is kart pasitepus veidas atrodo miltuotas siek tiek,bet to kurio laiko viskas susilygina,maskuoja geriau nei barex.Tai tiek 4u.gif

man barex patinka indelis, niekas man is jo neissibarsto, didele dezute naudoju ko gero jau visa vasara, ir dar naudosiu iki menesio pabaigos tai tikrai g.gif
laukiu LL ax.gif
Atsakyti

QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 22, 17:25)
man barex patinka indelis, niekas man is jo neissibarsto, didele dezute naudoju ko gero jau visa vasara, ir dar naudosiu iki menesio pabaigos tai tikrai g.gif
laukiu LL ax.gif

pastebejau mineraline labai taupiai naudojasi.... smile.gif Lily irgi jau pora menesiu naudoju, bet dar liko zymiai daugiau nei puse smile.gif
Atsakyti
Bandos jausmas. Užsisakiau ir aš pamėginimui... biggrin.gif

Popcorn, Warm Peach, Barely Buff, In The Buff ir du tuos populiariausius shimmerius.
Atsakyti
O man jau atėjo iš persiko candy cane. bigsmile.gif pirmenybinis, registruotas siuntinukas, užvakar apmokėjau, šiandien jau turiu, gražiai supakuota, dovanų kosmetinė pridėta:D Pati pudra saugiai supakuota papildomai į burbulinį celofaną. thumbup.gif Žodžiu tvarkingai ir saugiai ir greitai. Pats atspalvis šviesus, bet tikrai ne baltas, visiškai atitinka mano kaklo spalvą pasidažius, kas svarbiausia ne geltonas bigsmile.gif , o dengiasi tai tikrai gražiai, man maskavimo netrūksta. Žiūrėsiu kaip laikysis. smile.gif
Atsakyti