Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Isbandziau Lily Lolo pudra. Nu nelabai man ji kuo skyresi nuo kitu mineraliniu. Tik tai, kad iskart pasitepus veidas toks matiskesnis buvo ir toks pudruotas rodesi g.gif Bet praejus kokiai valandzikei graziai issilygino, svytejimo veidas igavo naturalaus, nors blizgesiukas ant nosies pasirode doh.gif Panasi ir i EM (su tuo naujuoju ingredientu) ir i BE, bet neatrodo taip graziai katik pasidazius, kaip pvz. su BE, miltuotas veidas man buvo. Nuo pasidazymo praejo tik 3 val., tai ka as zinau, pudra nenubego, nors kaip ir minejau nosis eme blizgeti.... Tapati man EM padaro, o ir pigesne ji, tai nezinau ar pirkciau Lily Lolo.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 21, 20:09)
Isbandziau Lily Lolo pudra. Nu nelabai man ji kuo skyresi nuo kitu mineraliniu. Tik tai, kad iskart pasitepus veidas toks matiskesnis buvo ir toks pudruotas rodesi  g.gif  Bet praejus kokiai valandzikei graziai issilygino, svytejimo veidas igavo naturalaus, nors blizgesiukas ant nosies pasirode  doh.gif  Panasi ir i EM (su tuo naujuoju ingredientu) ir i BE, bet neatrodo taip graziai katik pasidazius, kaip pvz. su BE, miltuotas veidas man buvo. Nuo pasidazymo praejo tik 3 val., tai ka as zinau, pudra nenubego, nors kaip ir minejau nosis eme blizgeti.... Tapati man EM padaro, o ir pigesne ji, tai nezinau ar pirkciau Lily Lolo.

O kokia spalva LL? BE - tai koks gamintojas? ax.gif ?,
Atsakyti
In The Buff.
BE - Bare Escentuals aba kitaip dar galima vadint BM - bare minerals 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 21, 20:19)
O kokia spalva LL?  BE - tai koks gamintojas? ax.gif ?,

BE smile.gif
Atsakyti
doh.gif , aciu
O "in the buff" nepertamsi buvo, su spalva pataiket?
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 20, 21:49)
as irgi ryt jau uzsisakysiu is barexminerals, tikrai ant veido graziai atrodo  wub.gif
pati ieskau maskuoklio,dabar viena uzsisakiau, tai ziuresiu kai gausiu  smile.gif

Kokią spalvą užsisakei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 21, 20:24)
doh.gif , aciu
O "in the buff" nepertamsi buvo, su spalva pataiket?

Nera mano idealus atspalvis, vasarai butu kaip tik. Kiek per tamsus, nors siaip veidas graziai atrodo, taip sveikai man su ta spalva, nes daznai kai uzsitepu, kokia sviesesne spalva, tai sau vaiduokliskai atrodau biggrin.gif Jei pirkciau pilna pakuote, tai imciau Barely Buff turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 21, 21:11)
Nera mano idealus atspalvis, vasarai butu kaip tik. Kiek per tamsus, nors siaip veidas graziai atrodo, taip sveikai man su ta spalva, nes daznai kai uzsitepu, kokia sviesesne spalva, tai sau vaiduokliskai atrodau biggrin.gif  Jei pirkciau pilna pakuote, tai imciau Barely Buff turbut smile.gif

Sian mergina idejus buvo nuotraukas, LL sian gavo, buvo ir si spalva in the buff, na man ji pasirode tikrai tokia tamsoka g.gif. As mastau apie gal cookie, arba warm honey, arba popcorn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutsi: 21 rugsėjo 2010 - 20:20
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 21, 21:17)
Sian mergina idejus buvo nuotraukas, LL sian gavo, buvo ir si spalva in the buff, na man ji pasirode tikrai tokia tamsoka g.gif. As mastau apie gal cookie, arba warm honey, arba popcorn

Ant manes ta spalva tikrai ne tokia, uztepus ant rankos, net per sviesi pasirode biggrin.gif Bet ant veiduko siek tiek pastebejau, kad tamsesne nei oda yra...
Sakyciau In The buff tokiai vidutinio tamsumo odai (bet ne per tamsiai) tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 21, 21:41)
Ant manes ta spalva tikrai ne tokia, uztepus ant rankos, net per sviesi pasirode biggrin.gif Bet ant veiduko siek tiek pastebejau, kad tamsesne nei oda yra...
Sakyciau In The buff tokiai vidutinio tamsumo odai (bet ne per tamsiai) tiktu.

Na siaip logiska, kad ji yra skirta vid. tamsumo odai, nes yra is light-medium serijos, as pati tai naudoju chemine dar Isadora medium beige, noriu pabaigti, bet tuo paciu noriu mineraline isbandyti, visgi jos poveikis geresnis poretai odai bus ax.gif
Atsakyti
nemanau, kad realiai tokios spalvos kokias čia buvo šiandien įdėję. Lisik buvo įdėjusi realią pudros nuotrauką, blondie spalva tikrai neatrodė tokia balta, o tepant odos tikrai pudra neims ir nepabaltuos. Galų gale, internete yra video, būtent su blondie spalva, toli gražu jai iki baltos.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 21, 23:04)
nemanau, kad realiai tokios spalvos kokias čia buvo šiandien įdėję. Lisik buvo įdėjusi realią pudros nuotrauką, blondie spalva tikrai neatrodė tokia balta, o tepant odos tikrai pudra neims ir nepabaltuos. Galų gale, internete yra video, būtent su blondie spalva, toli gražu jai iki baltos.

Na nera ta blondie tokie jau balta..Taip,ji tikrai sviesiai odai,bet ne tokio baltumo kaip kad foto..As naudojau fairy light is barex,tai sita panasaus sviesumo jei kam pades tai smile.gif
Atsakyti