Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 30, 23:40)
BE kabukio nesu macius, bet kad as tais ismatavimais nelabai tikiu biggrin.gif biggrin.gif geriau realiai suzinot kaip kas.. nes pamatavau su liniuote, tai toks nemzas turetu buti  g.gif  abejoju kad toks ir bus  biggrin.gif  biggrin.gif
Man aktualu butu ja isbandyti nes aceit matiskuma laiko  blush2.gif  kazin kaip man veiks  bigsmile.gif

Čia taip pat kai perkant kokią nors knygą iš interneto, kur aprašyme parašyta, kad knygą sudaro 369 psl., bet bet tikėti negalima, reiktų kieno nors paklausti ar tikrai toje knygoje tiek puslapių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sorry... juokinga pasirodė. Koks jiems tikslas meluoti? Juk meluodami susigadins savo įvaizdį ir nieko neparduos argi ne? g.gif vienintelis būdas, kaip tu sakai "realiai sužinot" nusipirkti ir pamatyti smile.gif arba paprašyti kokios draugės kad nusipirktų ir duotų tau pačiupinėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Smagu kai galima taip pasinaudoti... 4u.gif

gabyte23 sako kad thumbup.gif tai ir pati pabandyk kaip ta magic minerals ir mums papasakosi. Aš šiandieną užsiskiau tą nemokamą mėginuką, o tu savo gavai jau ar vis dar ne?
Atsakyti
gavau siandien magic minerals meginuka, palyginus su bare x - visai maziukas kiekis.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 07 31, 10:03)
gavau siandien  magic minerals  meginuka, palyginus su bare x - visai maziukas kiekis.

ir kaip patiko?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 30, 18:56)
Viska naudoti sausa, t.y. tokia forma, kokia gavot. Pro tas skylutes labai lengvai isbyra pajudinus i sonus indeli (apversti nereikia - nebent jau labai nebiri ar i pabaiga produktas, tai paprastai neisbyra). Galit ir apvertus pakratyt lengvai, tai tada tiesiai i dangeli isbyra, o is jo labai patogu makaluot. Pirmiausiai reiketu tepti maskuokli - tiksliau ten, kur reikia juo pamaskuoti. Paskui tepat paprasta pudra ir jau po to uzbaigiamaja (o cia taip vadinamas veil'as ar kazkas kito?). Sepeteliu pamakaluojat per pudra, nukatot likucius ir ant veiduko. Turetu viskas gerai dengtis ir efektas tikrai matytis - gal per mazai tepat? Pati kiek mineraliniu pudru ar kitu produktu naudojus, tai visko reikia po labai nedideli kieki.

Nors EM man nepatiko - spalva idealia atsitaikiau, bet po keliu valandu tos pudros kaip nebuta.

Dėkui už paaiškinimą 4u.gif o ta užbaigiamoji pudra, taip ir vadinasi :"finishing powder". ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 30, 22:40)
Priklauso ir nuo pasirinktos formules. Jei pirkote Original Glo, nelabai ka ten ir pamaskuos, bent man taip pasirode. semi matte, intensive geriau maskuoja  smile.gif

pas mane Multi-intensive. smile.gif Gal per mažai tepiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(birutke @ 2010 07 31, 08:59)
Čia taip pat kai perkant kokią nors knygą iš interneto, kur aprašyme parašyta, kad knygą sudaro 369 psl., bet bet tikėti negalima, reiktų kieno nors paklausti ar tikrai toje knygoje tiek puslapių  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Sorry... juokinga pasirodė. Koks jiems tikslas meluoti? Juk meluodami susigadins savo įvaizdį ir nieko neparduos argi ne? g.gif vienintelis būdas, kaip tu sakai "realiai sužinot" nusipirkti ir pamatyti  smile.gif arba paprašyti kokios draugės kad nusipirktų ir duotų tau pačiupinėti   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Smagu kai galima taip pasinaudoti... 4u.gif

gabyte23 sako kad  thumbup.gif tai ir pati pabandyk kaip ta magic minerals ir mums papasakosi. Aš šiandieną užsiskiau tą nemokamą mėginuką, o tu savo gavai jau ar vis dar ne?

Juokinga ar ne, bet esu nusvilus pirkdama sepeteli internetu - issimatavus atrode normalaus dydzio, normaliu sereliu, o gavau kazkoki nupiepusi biggrin.gif , tai manau nieko cia keisto, jei pries pirkdama noriu viskuo isitikint rolleyes.gif smile.gif o bandyt tai labai noriu biggrin.gif bet dar negavau, jau savaite praejo... bet gal dabar daug kas sakosi, nespeja visoms issiusti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabyte23 @ 2010 07 31, 13:32)

stai kaip minejau padariau nuotraukele.

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Fainutis toks atrodo is foto, minkstutis toks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma2121 @ 2010 07 31, 10:03)
gavau siandien  magic minerals  meginuka, palyginus su bare x - visai maziukas kiekis.

O kaip pati pudra? 4u.gif Kiek laiko jums keliavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 31 liepos 2010 - 20:03
QUOTE(invisible_shadow @ 2010 07 31, 13:09)
ir kaip patiko?

dar nezinau, pirmadieni isbandysiu mirksiukas.gif

be to Charizma nenorek uz dyka gauti daug mineralu juk ju tereikia konsistencijai paziureti, ar spalvyte pasirinkti. JUK UZ DYKA.  mirksiukas.gif 

dar ir kaip noriu tongue.gif kaip ir sakiau, kad bare x dalindami irgi uz dyka ideda zymiai daugiau rolleyes.gif EM, kai buvo meginukai uz dyka irgi daug ideda - 1 g, taip kad ir uz dyka duoda normalius kiekius rolleyes.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 31, 21:01)
O kaip pati pudra?  4u.gif  Kiek laiko jums keliavo?

poryt jau parasysiu, kaip pati pudra, o keliavo apie savaite, jeigu neklystu, jau buvau ir pamirsus, kad ja turejo atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 07 31, 19:39)
Dėkui už paaiškinimą  4u.gif  o ta užbaigiamoji pudra, taip ir vadinasi :"finishing powder".  ax.gif

Man rodos ta uzbaigimo pudra reikalinga daugiau 'nusausinti' veiduka, t.y. kai kokia krempudra ar krema su spalva tepat, o po to ja uzbaigt, kad neliktu odos dregnumo, isliktu odyte ilgiau matine ir pan. O ant birios dar ta uzbaigimo tept man rodos nelabai reikalinga.
Papildyta:
be to Charizma nenorek uz dyka gauti daug mineralu juk ju tereikia konsistencijai paziureti, ar spalvyte pasirinkti. JUK UZ DYKA.  mirksiukas.gif  nuo kada dovanotam arkliui i dantis ziurima  lotuliukas.gif

As tai manau, kad nesvarbu meginelis uz dyka ar ne, bet turi suteikt galimybe bent kelis kartus pasidazyt (pvz BE meginelio kokia savaitei uztenka) - tada zmogus matys tinka/netinka pudra, kaip atspalvis, kaip oda reaguoja ir tt. O is pasitepimo pusei veido, tai nera ka daug sprest.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 07 31, 21:28)

dar ir kaip noriu tongue.gif  kaip ir sakiau, kad bare x dalindami irgi uz dyka ideda zymiai daugiau rolleyes.gif  EM, kai buvo meginukai uz dyka irgi daug ideda - 1 g, taip kad ir uz dyka duoda normalius kiekius rolleyes.gif

EM ir BxM reikia moketi uz siuntima biggrin.gif Bet siaip jo, reikia didesniu kiekiu, nes po vieno pasidazymo ne ka ir nuspresi. Pvz. EM megineli naudojau gal kokius 2 men. ir dar dabar turiu biggrin.gif Ir siaip jei mazas kiekis, nezinai kaip oda sureaguos po ilgesnio naudojimo doh.gif Parasykit butinai kai pasidazysit wink.gif Domintu palyginimas su kitom mineralinem. Ypac dengimas ir laikymasis man aktualus 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 07 31, 21:57)

As tai manau, kad nesvarbu meginelis uz dyka ar ne, bet turi suteikt galimybe bent kelis kartus pasidazyt (pvz BE meginelio kokia savaitei uztenka) - tada zmogus matys tinka/netinka pudra, kaip atspalvis, kaip oda reaguoja ir tt. O is pasitepimo pusei veido, tai nera ka daug sprest....  ax.gif

drinks_cheers.gif
Nepaskaicius jusu komentaro, parasiau vos ne tapati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 31, 22:37)
EM ir BxM reikia moketi uz siuntima  biggrin.gif 
Parasykit butinai kai pasidazysit wink.gif

tai jau geriau pora litu sumokesiu uz siuntima, ir meginuka normaliai isbandysiu, kad matyciau, kaip reaguoja su oda, kaip issilaiko, ar nealergizuoja mano jautrios odos. o dabar su tokiu kiekiu (jeigu matei, kiek ten buna meginukuose smile.gif - nezinau, nebent nosyte papudruoti, tai kokias isvadas galima daryti is tokio "pasidazymo"?
rytoj parasysiu, kaip jis man, spalva medium beige, bet tokia i pilkuma ziuriu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 09:31)
tai jau geriau pora litu sumokesiu uz siuntima, ir meginuka normaliai isbandysiu, kad matyciau, kaip reaguoja su oda, kaip issilaiko, ar nealergizuoja mano jautrios odos. o dabar su tokiu kiekiu (jeigu matei, kiek ten buna meginukuose smile.gif - nezinau, nebent nosyte papudruoti, tai kokias isvadas galima daryti is tokio "pasidazymo"?
rytoj parasysiu, kaip jis man, spalva medium beige, bet tokia i pilkuma ziuriu lens.gif

As ta pacia uzsisakiau. O jei mazdaug patiks maciau ir megineliai nera brangus, tik kazin ar ten tokie pat kiekiai? g.gif
Atsakyti
Keistas vis tiek yra kai kurių lietuvių mąstymas: jei jau už dyką tai kad tiek butų kad panaudočiau ir atsibostu smile.gif Šiek tiek aišku perlenkiau su tuom pavyzdžiu, bet jūs pačios pamastykit apie ką šnekat, dėl to Lietuvoj niekas ir neduoda nemokamų mėginėlių, nes yra durnas lietuviškas mąstymas. Gavai mėginėlį, pačiupinėjai, tiko netiko splva, užsisakiai arba ne. Kaip ir normalioj parduotuvėj: nueini, pačiupinėji, tinka ne tinka, perki neperki, o ne sakai: DUOKIT MAN NEMOKAMĄ MĖGINĖLĮ, ir kad MĖNESIUI UŽTEKTU biggrin.gif juokingai graudu. verysad.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 07 31, 21:57)
As tai manau, kad nesvarbu meginelis uz dyka ar ne, bet turi suteikt galimybe bent kelis kartus pasidazyt (pvz BE meginelio kokia savaitei uztenka) - tada zmogus matys tinka/netinka pudra, kaip atspalvis, kaip oda reaguoja ir tt. O is pasitepimo pusei veido, tai nera ka daug sprest....  ax.gif

O tai kur čia už dyka BE dalina??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solveka @ 2010 08 01, 13:22)
Keistas vis tiek yra kai kurių lietuvių mąstymas: jei jau už dyką tai kad tiek butų kad panaudočiau ir atsibostu  smile.gif  Šiek tiek aišku perlenkiau su tuom pavyzdžiu, bet jūs pačios pamastykit apie ką šnekat, dėl to Lietuvoj niekas ir neduoda nemokamų mėginėlių, nes yra durnas lietuviškas mąstymas. Gavai mėginėlį, pačiupinėjai, tiko netiko splva, užsisakiai arba ne. Kaip ir normalioj parduotuvėj: nueini, pačiupinėji, tinka ne tinka, perki neperki, o ne sakai: DUOKIT MAN NEMOKAMĄ MĖGINĖLĮ, ir kad MĖNESIUI UŽTEKTU  biggrin.gif  juokingai graudu. verysad.gif
O tai kur čia už dyka BE dalina???  smile.gif

Siaim forume merginos meginelius sakosi ne tam, kad pabandytu ir nepirktu, o tam kad isistikintu ar tikrai verta moketi, mano nuomone nemaza suma uz pudra. Man nesimeto 60lt kasdien po ranka, kad galeciau laisvai nusipirkt pilna pakuote ir jei netiks nusveist i kampa ir nebenaudot. Jau yra taip buve, todel rizkuot tikrai nenoriu. Pvz. uzsisakiau EM pudros kazkurios tai formules megineli (lyg ir Original glo), is pradziu ziauriai patiko, buvau nusprendus pilna pakuote pirkt, bet kadangi dar turejau pudrytes is meginelio, galvoju palauksiu, toliau bandysiu. Nu ir ka.. Pasirodo, si formule man visiskai netiko. Ir taip buvo ne man vienai, kurios dziaugesi, o ilgiau panaudojusios, suprato kad pudra pvz. kemsa poras ar kazkas pan. Tai vat is to laselio iberto sunku manau bus nusprest ar pudra ateityje kims poras, ar nesausins ir pan.
Bet vistiek dziaugiuos, kad bent tiek gausim. Labai laukiu savo meginelio bigsmile.gif Manau, kad man jo uzteks daugiau nei vienam pasidazymui, nes mineralines gan taupiai naudojas. mirksiukas.gif

O BE tai Sephoroj kiek zinau dalino nemokamai. smile.gif
Atsakyti