Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Pagaliau ir aš gavau mineralinę pudrą thumbup.gif .Sakiausi barexminerals ax.gif Šiandien išbandžiau ant viso veido, nes mėginukų tik spalvai atitaikyt užteko, tai labai patiko. Gražiai pasidengė, ir nematoma ir kartu pamaskavo, išlygino spalvą. Tik labai gailiuosi, kad kartu neužsisakiau maskuoklio su šepetėliu unsure.gif Turiu pigmentinių dėmių, tai jos kiek persišviečia, o su maskuokliu būčiau jas visiškai paslėpus ax.gif
Atsakyti
Labai norėčiau atsiliepimų apie mineralinius maskuoklius ax.gif Kokius naudojat, gal galit palyginti skirtingų firmų, kurie labiausiai patiko, maskavo?
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 20, 18:26)
Pagaliau ir aš gavau mineralinę pudrą thumbup.gif .Sakiausi barexminerals  ax.gif Šiandien išbandžiau ant viso veido, nes mėginukų tik spalvai atitaikyt užteko, tai labai patiko. Gražiai pasidengė, ir nematoma ir kartu pamaskavo, išlygino spalvą. Tik labai gailiuosi, kad kartu neužsisakiau maskuoklio su šepetėliu unsure.gif Turiu pigmentinių dėmių, tai jos kiek persišviečia, o su maskuokliu būčiau jas visiškai paslėpus ax.gif

as irgi ryt jau uzsisakysiu is barexminerals, tikrai ant veido graziai atrodo wub.gif
pati ieskau maskuoklio,dabar viena uzsisakiau, tai ziuresiu kai gausiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 20 rugsėjo 2010 - 19:50
aš šiandien jau gavau LilyLolo meneralinių mėginėlius ( užsisakiau praėjusią savaitę). čia nuotraukos induose ir ant odos.
user posted image

in the buff, popcorn, warm peach, blondie ir waikiki.

user posted image

viršutinė in the buff, paskui popcorn, warm peach, paskui waikiki, blondie, skaistalai ir šone maskuokliai. nuotrauka belekokia, bet spalvos tokios atrodo realiai. gal vėliau pavyks normalesnę nuotrauką padaryti.

warm peach atrodo man tinkamiausia, bet užtepus ant veido odos kažkokia į rausvumą neša ( bet čia jau mano odos bėda). in the buff tikrai tamsi, o blondie visai šviesioms, kurių oda rausvo atspalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 21 rugsėjo 2010 - 13:05
QUOTE(axioma @ 2010 09 21, 14:04)
aš šiandien  jau gavau LilyLolo meneralinių mėginėlius ( užsisakiau praėjusią savaitę). čia nuotraukos induose ir ant odos.
mano uzsakyma issiunte praeita pirmadieni, tu buvai pirmesne ar velesne? nes jau labai laukiu savuju biggrin.gif
saunuole, kad nepatingejai mus visas apsviesti thumbup.gif blond tai jau beprotiskai balta, kaip kreida doh.gif o warm peach rausva atrodo uztepus kaip supratau? kodel sakai tavo oda kalta, gal turi bedu su kraujagyslemis? nes pas mane pacia yra kuperoze, jauciu taip pat rausva busiu po warm peach doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 09 21, 14:04)
aš šiandien  jau gavau LilyLolo meneralinių mėginėlius ( užsisakiau praėjusią savaitę). čia nuotraukos induose ir ant odos.

Gal galetumete pakomentuoti popcorn spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 21, 14:44)
mano uzsakyma issiunte praeita pirmadieni, tu buvai pirmesne ar velesne? nes jau labai laukiu savuju biggrin.gif
saunuole, kad nepatingejai mus visas apsviesti thumbup.gif blond tai jau beprotiskai balta, kaip kreida doh.gif o warm peach rausva atrodo uztepus kaip supratau? kodel sakai tavo oda kalta, gal turi bedu su kraujagyslemis? nes pas mane pacia yra kuperoze, jauciu taip pat rausva busiu po warm peach doh.gif

man apie išsiuntimą laiškas atėjo 14 dieną smile.gif blond ir warm peach šviesumo lyg ir to pačio, bet viena gelsva, kita rausva ir ant mano odos atrodo blond tikria nekaip. mano oda šviesi, tokia murzinai geltona, o veido dar šviesesnė ir į rausvumą na ir užsitepus nesigauna man tokia pati spalva kaip ant kaklo.

QUOTE(*moon* @ 2010 09 21, 15:17)
Gal galetumete pakomentuoti popcorn spalvyte?

rytoj tepsiu visą veidą, tada bandysiu nufotografuoti.
Atsakyti
Ar cia tik nuotraukoj, ar ir realiai ant veido tos dvi virsutines spalvos tokios oranzines? unsure.gif

Nuotraukoje, geriausiai atrodo warm peach, bet jeigu nemaskuoja veido raudonumo, irgi nekas.
Atsakyti
Nu jo..spalvytes man nelabai. Maniau,blonde butu ideali,bet tikrai ,kad jau labai balta,per balta schmoll.gif O kitos per tamsios atrodo.
Atsakyti
na va, nuliūdinau aš jus doh.gif rytoj ir poryt ant veido tepsiu popcorn ir warm peach ( nes kitos spalvos į pievas) tai bus aiškiau kaip kontaktuoja konkrečiai su veido oda, nes nuotraukoje tepta ant koklo/krūtinės. gal ir nuotraukos padoresnės gausis smile.gif o tos pirmosios dvi spalvos tai taip, šiek tiek oranžavos.

o, ka dabar sugalvojau. žaliu jų maskuokliu pereiti visą veidą lengvai, kad prigesintų rausvumą, o tada tepti pudrą, mažum suvektų g.gif ašku kam kraujagyslės viršun išlipę gali ir nesuveikti.

mėginėliai juk nėra labai brangūs, galima pabandyti. aš už tą krūvelę sumokėjau 45 Lt.

dar nepasakiau dėl waikiki spalvos ir skaistalų. man jie visi trys kaip smarkiai pigmentuoti highlighteriai, daug pigmento ir dar daugiau vientiso švytėjimo biggrin.gif dar nežinau kaip naudosis, nes užsitepus riebiai vaizdas nekoks, bet išsiskirsto labai labai lengvai - bent jau nuo rankos pora patrynimų ir dingsta, tai kaip pavyks suvaldyti spalvos intensyvumą dar neįsivazduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 21 rugsėjo 2010 - 15:47
QUOTE(axioma @ 2010 09 21, 16:38)
o, ka dabar sugalvojau. žaliu jų maskuokliu pereiti visą veidą lengvai, kad prigesintų rausvumą, o tada tepti pudrą, mažum suvektų  g.gif  ašku kam kraujagyslės viršun išlipę gali ir nesuveikti.

Is nevilties sita varianta as jau isbandziau. Turiu mineralini sviesiai zalia maskuokli, bet juo pasitepus oda atrode labai balta, ir ant virsaus dejau tamsesne nei iprastai mineraline, bet baltumas sviete is toli, atrode lyg kreida po apacia tepta doh.gif Bet nuo maskuoklio gal priklauso . Kai pabandysit - parasykit atsiliepimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 21 rugsėjo 2010 - 16:06
Dar del raudono veido maskavimo. Man konsultante Kristianoj sake , kad pilko atspalvio pudra turetu uzmaskuot raudonuma . Ir pati nesenai gavau Revlon colorstay krempudra , kuri turi siek tiek pilko atspalvio( nors norejau labiau geltono atspalvio) ir gerai uzmaskuoja raudonuma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 21 rugsėjo 2010 - 16:09