Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Gal kas sakėtės coastal scents šešėlių mėginėlius? domina koks kiekis ten yra, prie šepetėlių gavau vieną šešėlį, tai ar tokio pat dydžio kažin būtų mėginukas.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 09 13, 23:37)
Gal kas sakėtės coastal scents šešėlių mėginėlius? domina koks kiekis ten yra, prie šepetėlių gavau vieną šešėlį, tai ar tokio pat dydžio kažin būtų mėginukas.

kiek zinau su pirkiniu ir ideda viena nemokama megineli, tad meginelis yra tokio pat dydzio kaip gavote smile.gif
Atsakyti

Esu pirkus, tai tokie pat kaip ir pridedami prie pirkinio. Net nezinau koks tiksliai kiekis, bet uztenka laaabai ilgam (kasdien naudojant manyciau menesiui tikrai, gal net keliams) - jie labai pigmentuoti, tai uztenka vos vos. Na ir ipakuoti vieni i plastikini uzdengiama maza induka buna, o kiti i kiek didesni uzsukama plastmasini indeli.
Atsakyti

as turiu 4 seseliukus ir 1 salva standartinio dydzio. tai net nezinau, kada cia sunaudosiu tuos meginukus, daug ju nereikia, naudoju visa vasara, aisku ne kasdien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 15, 17:31)
Nu tai jums dar pasiseke su kiekiu - man rodos su tiek ir visa veiduka imanoma pasipudruot....  ax.gif

tikrai visa galima drasiai, pas mane panasiai buvo tai pilnai visa veida pasidaziau ir dar biski liko
Papildyta:
as gavau tokius
sito buvo daugiausiai ir jo uzteko man 2 kartams,kituose dvejuose maziausiai, pas etama tai man daug visai atrodo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 15 rugsėjo 2010 - 15:49

QUOTE(atira01 @ 2010 09 15, 17:25)
nea, tiesiog neisiejo kitaip nufotografuoti, kad matytus kiekis viduj
pasidazius nusifotografavau, bet nelabai su mano fotiku iseina normaliai, tai nzn ar kas matos
drinks_cheers.gif
na, nelabai matosi g.gif nuotraukose man matosi skirtumas tik pateikus vaizda pries ir po (neprasau foto, nepagalvok hihihi.gif), sunku ka pasakyti tik is sitos nuotraukos, siaip bendras vaizdas grazus, bet gal tavo oda tokia tongue.gif 4u.gif o kaip paciai patinka? kokiu sepeteliu dengei?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 15, 21:38)

na, nelabai matosi g.gif nuotraukose man matosi skirtumas tik pateikus vaizda pries ir po (neprasau foto, nepagalvok hihihi.gif), sunku ka pasakyti tik is sitos nuotraukos, siaip bendras vaizdas grazus, bet gal tavo oda tokia tongue.gif  4u.gif o kaip paciai patinka? kokiu sepeteliu dengei?

as tai viska sukraciau i apacia, tada graziai sona visa prakirpau, daziaus su paprastu sepeteliu, kur tepu ez, tai braize veida, bet siaip tikrai patiko, lygiai padenge, neatrode kaip kauke, labai naturaliai, man patiko. Del foto pries nepagalvojau nusifotogrfauot, man asmeniskai skirtumas mates, draugas aisku nepastebejo, kad buciau, ka ant veido dejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 15, 20:46)
as tai viska sukraciau i apacia, tada graziai sona visa prakirpau, daziaus su paprastu sepeteliu, kur tepu ez, tai braize veida, bet siaip tikrai patiko, lygiai padenge, neatrode kaip kauke, labai naturaliai, man patiko. Del foto pries nepagalvojau nusifotogrfauot, man asmeniskai skirtumas mates, draugas aisku nepastebejo, kad buciau, ka ant veido dejus  biggrin.gif
taip, taip, as irgi jau atsrgiai isiminesiu ja. aukso vertes biggrin.gif drinks_cheers.gif
matai as turiu visokiu sepeteliu, ir minkstu, apvalejanciu, ir ploksciu padu, kietesniu. bijau, kad plokscias sepetelis prarys visas tas dulkeles biggrin.gif , tai gal reiks su tuo minkstuoju pudros sepet. svelniai pasidengti g.gif
ka jie isvis pastebi irnesakyk.gif , nebent tik tada, kai blogai kas nors. zodziu, reiskia, kad viskas ok biggrin.gif
tai gal pirksi BXM? smile.gif mane jie kiek nuvyle del tokios politikos, atgrasi firma atrodo doh.gif is anksto nusistaciau priesiskai unsure.gif
pagalvojau, gal palaukti LL meginiu, kazkaip vienu metu pratestuoti (jau greit tureciau gauti) g.gif na, kad iseitu objektyviai palyginti (ta pacia diena, prie tokio pat apsvietimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 15 rugsėjo 2010 - 19:56
QUOTE(Etama @ 2010 09 15, 21:54)
taip, taip, as irgi jau atsrgiai isiminesiu ja. aukso vertes biggrin.gif  drinks_cheers.gif
matai as turiu visokiu sepeteliu, ir minkstu, apvalejanciu, ir ploksciu padu, kietesniu. bijau, kad plokscias sepetelis prarys visas tas dulkeles biggrin.gif , tai gal reiks su tuo minkstuoju pudros sepet. svelniai pasidengti g.gif
ka jie isvis pastebi  irnesakyk.gif , nebent tik tada, kai blogai kas nors. zodziu, reiskia, kad viskas ok biggrin.gif
tai gal pirksi BXM? smile.gif mane jie kiek nuvyle del tokios politikos, atgrasi firma atrodo doh.gif is anksto nusistaciau priesiskai unsure.gif 
pagalvojau, gal palaukti LL meginiu, kazkaip vienu metu pratestuoti (jau greit tureciau gauti) g.gif na, kad iseitu objektyviai palyginti (ta pacia diena, prie tokio pat apsvietimo)
as dejau su apvaliu sepeteliu.
tai va ir pagalvojau, kad gerai, jei nepastebejo, nes pasako, kai per daug ez uzsidedu biggrin.gif o cia sake labai naturaliai atrodo, net nebutu pasakes, kad kazka ant veido dejau smile.gif
dar neuzsisakiau, bet galvoju, dar palauksiu kol isgirsiu nuomones apie LL, gal taip ir padarykit, lauksim atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti

gal kuri naudojote lily lolo maskuojamaja pudra Nude spalvos? ziuriu tik tokia yra persikas.lt g.gif
[
Atsakyti
labas visoms ax.gif noriu paklaust kas naudojat artdeco kosmetika.kaip jums pudra?biri ir skysta? g.gif laukiu atsiliepimu,nes visai nreciau nusipirkt ir pabandyt is sios kompanijos smile.gif
Atsakyti

QUOTE(hecate @ 2010 09 20, 14:30)
labas visoms ax.gif  noriu paklaust kas naudojat artdeco kosmetika.kaip jums pudra?biri ir skysta? g.gif  laukiu atsiliepimu,nes visai nreciau nusipirkt ir pabandyt is sios kompanijos smile.gif
Naudoju as. turiu dabar mineraline pudra, bet jau metai su virs laiko naudoju ir pradejo nebepatikti, oda sausa atrodo po jos, atspalvis pas mane berods nr. 4, tai daugiau uztepus kazkoki ryzuma duoda g.gif ana vasara, kai buvau idegus, tai kazkaip graziai atrodydavo, skaistesnis veidas budavo. dabar, kai jau esu visiskai isbalus, nebelabai patinka g.gif naudoju bile tik sunaudoti smile.gif
Siaip megdavau artdeco pudras, bronzantus ir pan. Skystos nesu bandziusi sios firmos
Atsakyti