Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 10:13)
lisik cia kur idejot mazuose dezutese tai ten meginukai?

taip, meginukai 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 13, 10:27)
Labai šaunu, kad įdėjai 4u.gif
Dairinėjausi į Moonlight šešėlius, tai jie natūraliai kitaip atrodo, nei puslapy įdėta ax.gif Puslapy spalva man gražesnė ax.gif

uzsitepus dar kitaip atrodo. Spalva dar gali skirtis nuo apsvietimo ir t.t.

QUOTE(Gyvate @ 2010 09 13, 13:36)
aciu uz nuotraukytes, tokios gan sviesios atrodo, uzsisakiau ir as pameginti.  4u.gif
as tai su visom trim galesiu palyginti LL su bxm ir mm
Papildyta:
beja per kiek laiko  megineliai atejo tau i namus?

lauksim palyginimu smile.gif siuntimas is LL uztrunka apie 5 darbo dienas smile.gif
Atsakyti
as sykiuos bx, man tikrai patiko, pilnai pasidaziau veida ir dar manau viena syki pasidazysiu, tos spalvos kurias emiau, beveik vienodos, draugas parejo, sakau paziurek kaip atrodo, sako labai naturaliai atrodo, tai apsisprendziau imti pilna pakuote

i 
Bet kokie pasiūlymai pirkti/parduoti/jungtis yra draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 rugsėjo 2010 - 19:08
QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 18:20)
as lauksiu LL meginiu, siandien gavau ats., kad issiunte uzsakyma. tikiuosi 5-dieni gauti.

As irgi nesusilaikiau ir uzsisakiau meginius (na LL tmeoj jau prisigyriau) ax.gif Sakiausi is UK puslapio, nes taip labiau apsimokejo ir emiau 4 spalvytes:
blondie
candy cane
in the buff
popsicle

Galvojau apie dvi pirmas is pradziu tik, bet realioj foto ir 'in the buff' sugunde, o kai aprasyma paskaiciau LL puslapyje, tai ir 'popsicle' prireike. Na del tu tamsesniu dvieju klausimas dar ar tiks man (tikiuosiu bent vasarai nebus per tamsios), bet jei ka galima bus sumaisyt su sviesia ir tikrai sueis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 13, 18:58)
As irgi nesusilaikiau ir uzsisakiau meginius (na LL tmeoj jau prisigyriau)  ax.gif Sakiausi is UK puslapio, nes taip labiau apsimokejo ir emiau 4 spalvytes:
blondie
candy cane
in the buff
popsicle

Galvojau apie dvi pirmas is pradziu tik, bet realioj foto ir 'in the buff' sugunde, o kai aprasyma paskaiciau LL puslapyje, tai ir 'popsicle' prireike. Na del tu tamsesniu dvieju klausimas dar ar tiks man (tikiuosiu bent vasarai nebus per tamsios), bet jei ka galima bus sumaisyt su sviesia ir tikrai sueis.  4u.gif
oi as irgi privargau, kol issirinkau doh.gif bet tikiuosi nenusivilsiu ax.gif
beje, lisik, aciu uz foto 4u.gif isitikinau, kad gerai padariau neemusi candy cane biggrin.gif buciau kaip parselis rozine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 19:20)
oi as irgi privargau, kol issirinkau doh.gif bet tikiuosi nenusivilsiu ax.gif
beje, lisik, aciu uz foto 4u.gif isitikinau, kad gerai padariau neemusi candy cane  biggrin.gif buciau kaip parselis rozine doh.gif

Candy Cane NE rozine mirksiukas.gif as pati nemegstu rozinio atspalvio, jei butu rozine nesidazyciau ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 13, 19:48)
Candy Cane NE rozine  mirksiukas.gif as pati nemegstu rozinio atspalvio, jei butu rozine nesidazyciau ja smile.gif
tokia i rausvuma atrodo g.gif gal moketum apibudinti jos spalva, kaip atrodo pasitepus? as kai turiu bedu su kuperoze, aplenkiau kazkaip sita atspalvi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 20:00)
jau kaip laukiu kada įsigysiu tą candy cane, nes atrodo laabai man tinkamas atspalvis.
kada isigysi? *****, jau truputi gailiuos, kad neisidejau i krepseli jos doh.gif
Atsakyti
kokia mineraline patartumet kaip maskuotoja? nzn ar imt is bx ar kazka kita bandyt
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 21:52)
kokia mineraline patartumet kaip maskuotoja? nzn ar imt is bx ar kazka kita bandyt
nori pudros ar mineralinio maskuoklio?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 23:04)
nori pudros ar mineralinio maskuoklio?

apie mineraline galvoju, kad nekimstu poru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 22:11)
apie mineraline galvoju, kad nekimstu poru  unsure.gif
tai BXM arba Lily Lolo bandyk. dabar kaip tik daug kalbejom apie LL, pavartyk puslapius atgal. Buvau idejusi ir pvz., kaip su ja atrodo veidas internetinej foto, ir spalvu palyginimu.
Siunciames meginius kaip tik
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 13, 23:21)
tai BXM arba Lily Lolo bandyk. dabar kaip tik daug kalbejom apie LL, pavartyk puslapius atgal. Buvau idejusi ir pvz., kaip su ja atrodo veidas internetinej foto, ir spalvu palyginimu.
Siunciames meginius kaip tik

bx prisiskaiciau visokiu nuomoniu, vienom vienoka, kitom kitokia, tai nelabai jos noriu, palauksiu kol bus atsiliepimu apie LL ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 23:07)
bx prisiskaiciau visokiu nuomoniu, vienom vienoka, kitom kitokia, tai nelabai jos noriu, palauksiu kol bus atsiliepimu apie LL  ax.gif
tai zinai, su visom priemonem taip pat smile.gif man labiau limpa LL, manau ir bus geresne blush2.gif na, gausiu meginius, pati parasysiu bent is pirmuju naudojimu, kokia nuomone. manau bus puiki thumbup.gif
Atsakyti