Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 10, 21:45)
Mano oda siaip sviesi, bet ne balta. BE naudoju Medium Beige, tai su ja veidas toks gyvas atrodo, sveiko atspalvio, ne per tamsus man. Su BE Fairly Light jau kaip vaiduoklis atrodau, tokia perbalus, lyg serganti, nors nuo kaklo spalva taip pat nesiskiria  g.gif  EM Buff-Beige neutral tinka  4u.gif
Siaip, kai buvau uzsisakius Lily Lolo meginukus ir neatejo, tai emiau Popcorn, bet manau butu buves per geltonas atspalvis man  blush2.gif  Man reikia neutraliu atspalviu pudros. Rinkciaus tarp In the buff ir Cookie  smile.gif

Man atrodo kad cookie ir In the buff dar tamsesni uz popcorn g.gif , as tai tamsesnes odos esu, ir tai galvoju kad in the buff gal per tamsi bus? ot beda?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 22:02)
drinks_cheers.gif
Blondie ne gerokai, gal truputi sviesesnis.... gal man pavyks jas abi prie dienos sviesos ryt nufotkint, ideciau smile.gif

o kaip butu gerai. gal galetum 1 foto be pudros, kita su blondie, trecia su candy cane? kad kuo realiau spalvos persiteiktu. labai pagelbetum, nes as jau pasiruosus pirkti.nors ir meginiai, bet vistiek gal ismesciau kas nereikalinga pasirodytu ax.gif iki 7dienio ten akcija vienai pudrai, meginiui. tai ryt jau noreciau uzsakyti.
Atsakyti
Ai atsibodo laukti, rinktis ir t.t., greiciau uzsakysiu, greiciau gausiu.
Dar syki pergalvojau-imu meginius: pudros (Blondie, Barely Buff, Warm Peach-t.y. 2 ir 3 spalvyte, o BB su nuolaida, naujas atspalvis, neradau pvz.), maskuokliu (Blondie Cover Up, Blush Away).
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 10, 22:06)
Man atrodo kad cookie ir In the buff dar tamsesni uz popcorn g.gif , as tai tamsesnes odos esu, ir tai galvoju kad in the buff gal per tamsi bus? ot beda?

Tos spalvos yra vienoje kategorijoje, tik kad undertones skirias. Popcorn warm, o In The Buff neutral labiau bus 4u.gif
Atsakyti

gal kam bus naudinga, idedu pudru spalvas

LILY LOLO

didelej bonkutej Blondie, desinej Candy Cane, kairej In the Buff

smile.gif fotografuota prie dirbtines sviesos, be blico

user posted image
user posted image

o cia LL seseliai

user posted image

is desines i kaire: Moonlight, Vanilla Shimmer ir Golden Lilac
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 13, 01:07)

Aciu uz foto. Pamasciau, kad man visai 'in the buff' gal vasarai tiktu.. Jauciu reikia imt tuos 3 (visu jusu idetu spalvu) meginius ir ziuret kaip kas...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 13, 02:55)
Aciu uz foto. Pamasciau, kad man visai 'in the buff' gal vasarai tiktu.. Jauciu reikia imt tuos 3 (visu jusu idetu spalvu) meginius ir ziuret kaip kas...

aciuks.gif labai dziugu jei nors kiek padejo smile.gif In the Buff kaip tik skirtas vidutinio tamsumo odai, manau idegusiai vasara bus geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
gavausavo bx meginelius, na kiekis tikrai mazas
bandysiu atsirinkt tinkama spalva

lisik cia kur idejot mazuose dezutese tai ten meginukai?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 13, 01:07)
gal kam bus naudinga, idedu pudru spalvas

LILY LOLO
didelej bonkutej Blondie, desinej Candy Cane, kairej In the Buff

o cia LL seseliai
is desines i kaire: Moonlight, Vanilla Shimmer ir Golden Lilac

Labai šaunu, kad įdėjai 4u.gif
Dairinėjausi į Moonlight šešėlius, tai jie natūraliai kitaip atrodo, nei puslapy įdėta ax.gif Puslapy spalva man gražesnė ax.gif
Atsakyti
pasidaziau veida su bx, uzteko pilnai visam veidui ir dar liko kitam sykiui, graziai pasidenge, lygiai, matiskai atrodo, nzn gal sakytis pilna pakuote unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 13, 11:29)
pasidaziau veida su bx, uzteko pilnai visam veidui ir dar liko kitam sykiui, graziai pasidenge, lygiai, matiskai atrodo, nzn gal sakytis pilna pakuote  unsure.gif

siaip as labai patenkinta barex, turiu pilna pakuote, eina jau i pabaiga, bet moteriskas smalsumas nugali, imu dabar lily lolo pabandymui pilna pakuote ax.gif
Atsakyti
aciu uz nuotraukytes, tokios gan sviesios atrodo, uzsisakiau ir as pameginti. 4u.gif
as tai su visom trim galesiu palyginti LL su bxm ir mm
Papildyta:
beja per kiek laiko megineliai atejo tau i namus?
Atsakyti