Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 10, 19:59)
O BE jau nebepatinka? Sakete, kad nieko naujo nebebandysit  biggrin.gif

kad ji brangoka pasidarė. O mano turimas atspalvis žiūriu, kad man per tamsus yra, norisi kažko gerokai šviesesnio. Ir žinai.. moteriškas smalsumas.. blush2.gif pvz lily lolo buvo palyginta su bm, tai labai įdomu išbandyti, ir bxm labai įdomu išbandyt būtų, bet iš principo nenoriu iš tokių asilų siųstis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 20:05)
kad ji brangoka pasidarė. O mano turimas atspalvis žiūriu, kad man per tamsus yra, norisi kažko gerokai šviesesnio. Ir žinai.. moteriškas smalsumas.. blush2.gif  pvz lily lolo buvo palyginta su bm, tai labai įdomu išbandyti, ir bxm labai įdomu išbandyt būtų, bet iš principo nenoriu iš tokių asilų siųstis schmoll.gif

As kai bandziau BxM, tai dar normaliai pudros iberta buvo biggrin.gif keliems kartams uzteko 4u.gif As irgi Lily Lolo jau seniai noriu isbandyti, buvau jau uzsisakiusi karta, bet neatkeliavo, dingo megineliai, tai susinervinau ir nebesisakiau, nelemta buvo man ja isbandyti biggrin.gif Dabar EM is naujo atradau. Su najuoju ingredientu pudros konsistencija man visiskai vienoda lyginant su BE, nors pries tai ji man nepakeiciama buvo blush2.gif Laikosi taip pat gerai, bent kolkas biggrin.gif Lily Lolo irgi bandysiu, mastau kokia spalva imti, jauciu In the Buff as imsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 10 rugsėjo 2010 - 19:20
man per sudėtinga atspalvį normalų išsirinkti em. Bm pirkčiau, bet kokį light atspalvį. Šiuo metu naudoju labiausiai iš visų em tikusį neutral atspalvį, bet ir tas nėra, kad labai gerai būtų. Ir bus baigta su em. Bm pardavinėju savo likutį medium beige. Dar turiu Vichy, net nebandytą, reikės pabandyt, žiūrėt kaip spalva, netiks irgi pardavinėsiu. Reikia prasivalyti, nes jau jų pilni kampai pas mane. doh.gif Dabar dviejų laukiu naujų. Lily lolo ir physicians formula blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 10, 20:17)
As kai bandziau BxM, tai dar normaliai pudros iberta buvo biggrin.gif keliems kartams uzteko  4u.gif  As irgi Lily Lolo jau seniai noriu isbandyti, buvau jau uzsisakiusi karta, bet neatkeliavo, dingo megineliai, tai susinervinau ir nebesisakiau, nelemta buvo man ja isbandyti biggrin.gif Dabar EM is naujo atradau. Su najuoju ingredientu pudros konsistencija man visiskai vienoda lyginant su BE, nors pries tai ji man nepakeiciama buvo  blush2.gif  Laikosi taip pat gerai, bent kolkas biggrin.gif Lily Lolo irgi bandysiu, mastau kokia spalva imti, jauciu In the Buff as imsiu  bigsmile.gif

Norejau pasiteirautu, kokia jusu oda, sviesi ar i ruduma, tamsesne? nes pati nzn sunku issirinkti LL tinkancia spalva, o jus matau mastot apie In the buff? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 09 10, 18:16)
As truputi prikibsiu prie sio zodzio - manau turejot omeny birius mineralinius maskuoklius (tokiu tikrai buna, EM tikrai turi, bet man tai nieko gero jis pasirode). Nes mineraliniai produktai kaip ir iprastiniai buna ivairus: skysti, presuoti, birus....

taip, turejau omeny butent juos - mineralinius ir birius zalius korektorius, bet kaip idomu, pasirodo ju buna bigsmile.gif

net ir LL stai turi, tik neatrodo grynai zalias, gal su vos vos zalsvu atspalviu....

user posted image

QUOTE(Gyvate @ 2010 09 10, 18:27)
as turiu birius mineralinius tai man jie  thumbup.gif
bet kaip minejau reikia labai kruopstaus darbo su jais jei norima pasidaryti tikrai gera mazkiaza

o kurio gamintoju jus turit zalia maskuokli ? 4u.gif ar tikrai veiksmingas ?
Atsakyti
būtent šitas iš LL tai baltutėlis, jis skirtas riebių odų matiškumui išlaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 21:30)
būtent šitas iš LL tai baltutėlis, jis skirtas riebių odų matiškumui išlaikyti smile.gif

man rodos baltutelis yra Flawless Matte, pagrindas... as ji turiu. jis berods ir skirtas matiskumui...
user posted image

o cia yra tas "zaliasis" maskuoklis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 rugsėjo 2010 - 20:32
tiksliai drinks_cheers.gif Nors man Nude Cover Up puikiausiai užmaskavo raudonas dėmeles, nepalyginti geriau su EM žaliasis. Aš turiu dar to senojo leidimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 10 rugsėjo 2010 - 20:35
lisik dabar kažkaip pradėjau abejoti, nebus man tas candy cane per tamsus?.. o tas Blondie gerokai šviesesnis ar minimaliai?
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 10, 21:11)
Norejau pasiteirautu, kokia jusu oda, sviesi ar i ruduma, tamsesne? nes pati nzn sunku issirinkti LL tinkancia spalva, o jus matau mastot apie In the buff? g.gif

Mano oda siaip sviesi, bet ne balta. BE naudoju Medium Beige, tai su ja veidas toks gyvas atrodo, sveiko atspalvio, ne per tamsus man. Su BE Fairly Light jau kaip vaiduoklis atrodau, tokia perbalus, lyg serganti, nors nuo kaklo spalva taip pat nesiskiria g.gif EM Buff-Beige neutral tinka 4u.gif
Siaip, kai buvau uzsisakius Lily Lolo meginukus ir neatejo, tai emiau Popcorn, bet manau butu buves per geltonas atspalvis man blush2.gif Man reikia neutraliu atspalviu pudros. Rinkciaus tarp In the buff ir Cookie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 18:05)
bet kad zali maskuokliai apie kuriuos kalbat ko gero yra kreminiai ? ar buna ir mineraliniu zaliu ?  biggrin.gif

buna, turejau EM, nieko gero jis man buvo, uztepi jo, ant virsaus pudros ir jeigu nori koki raudoni pamaskuoti, tai uztepus pudros, tas zalias sluoksnis nusivalydavo ir vel tas raudonis sviete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 10, 21:34)
tiksliai  drinks_cheers.gif Nors man Nude Cover Up puikiausiai užmaskavo raudonas dėmeles, nepalyginti geriau su EM žaliasis. Aš turiu dar to senojo leidimo smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 21:38)
lisik dabar kažkaip pradėjau abejoti, nebus man tas candy cane per tamsus?.. o tas Blondie gerokai šviesesnis ar minimaliai?

Blondie ne gerokai, gal truputi sviesesnis.... gal man pavyks jas abi prie dienos sviesos ryt nufotkint, ideciau smile.gif
Atsakyti