Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 15:05)
o LL maskuoklis man kazkaip nepadare ispudzio, galbut todel kad per sviesia spalva buvau uzsisakius - Blondie Cover Up, dabar paemiau kita, ta naujaja spalva, gal labiau tiks smile.gif ir tas maskavimas aisku kitoks nei kreminio maskuoklio.... siaip manau gal jei yra ka maskuot naudoti idealiai atitiaikytos spalvos kremini, o ant virsaus jau mineraline pudra....  ax.gif

O jus maskuojate paakius? Nes man aktualiau tai spuogeliu maskavimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 16:14)
O jus maskuojate paakius? Nes man aktualiau tai spuogeliu maskavimas  g.gif

spuogus maskuoja zalias korektorius

Tepti reikia plonu teptuku Ir tik defekto vietoje. Spuogą maskuojant, tepti tik ant paraudimo, bet ne ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 10, 13:10)
Gal kuri galetu palyginti Bare Minerals ir Lily Lolo.
Ar kuri nors naudojat Lily Lolo maskuokli? Kokie atsiliepimai?  smile.gif

Aš turiu Lily Lolo Nude cover up maskuoklį, tai man patiko. Galiu palyginti tik su EM, tai maskuoja sakyčiau žymiai geriau thumbup.gif Kitą kart būtinai imsiu pilną pakuotę smile.gif

O kas dėl Flawless silk, kuri švytėjimo turėtų suteikt, tai aš nieko tokio nepastebėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misttika: 10 rugsėjo 2010 - 14:31
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 16:40)
Geras net nezinojau butinai reikes isbandyti  smile.gif ACIU jums labai  thumbup.gif

nera uz ka
as nesenai suzinojau kaip maskuoti reikianes kai isigijau maskuokli zalia ir nezinojau kaip maskuoti nusivyliau nes oda pazaliavo tai net pudra spalvos nepermuse lotuliukas.gif
dabar tai jau zinau
beja ziauriai kruopstus darbas turi buti,

o va geltonas korektorius gerai maskuoja paakius pajuodusius ir kapiliarus bei demeles raudonas
Atsakyti
Gavau ir as savo bare X minerals meginesiu, na tikrai kiekis ten tik toks, kad spalva realiai pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 10, 16:00)
nera uz ka
as nesenai suzinojau kaip maskuoti reikianes kai isigijau maskuokli zalia ir nezinojau kaip maskuoti nusivyliau nes oda pazaliavo tai net pudra spalvos nepermuse  lotuliukas.gif
dabar tai jau zinau
beja ziauriai kruopstus darbas turi buti,

o va geltonas korektorius gerai maskuoja paakius pajuodusius ir kapiliarus bei demeles raudonas

O tas zalias maskuoklis kazkiek padziovina/gydo spuoga ar tik tiesiog ji uzmaskuoja? Labai zalias, turbut ziauriai mazai jo tepti reikia, kad pudra pasleptu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 09 10, 16:29)
Gavau ir as savo bare X minerals meginesiu, na tikrai kiekis ten tik toks, kad spalva realiai pamatyti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 17:45)
O tas zalias maskuoklis kazkiek padziovina/gydo spuoga ar tik tiesiog ji uzmaskuoja? Labai zalias, turbut ziauriai mazai jo tepti reikia, kad pudra pasleptu  g.gif

bet kad zali maskuokliai apie kuriuos kalbat ko gero yra kreminiai ? ar buna ir mineraliniu zaliu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 18:05)
drinks_cheers.gif
bet kad zali maskuokliai apie kuriuos kalbat ko gero yra kreminiai ? ar buna ir mineraliniu zaliu ?  biggrin.gif

Nu tai kad va LL turi mineralini ir dar zalia bigsmile.gif
Atsakyti
mano visi maskuokliai ir korektoriai yra mineraliniai, pudrytes
ju reikia ziauriai mazai, maskuoja spuoga o ne gydo ji,
nors kiek suprantu turi tu gydomuju mineralines kosmetikos savybiu
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 18:05)
bet kad zali maskuokliai apie kuriuos kalbat ko gero yra kreminiai ? ar buna ir mineraliniu zaliu ?  biggrin.gif

As truputi prikibsiu prie sio zodzio - manau turejot omeny birius mineralinius maskuoklius (tokiu tikrai buna, EM tikrai turi, bet man tai nieko gero jis pasirode). Nes mineraliniai produktai kaip ir iprastiniai buna ivairus: skysti, presuoti, birus....
Atsakyti
as turiu birius mineralinius tai man jie thumbup.gif
bet kaip minejau reikia labai kruopstaus darbo su jais jei norima pasidaryti tikrai gera mazkiaza
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 10:33)
taip, tik reikia palaukt apie savaitę, nu nieko tokio, palauksiu.  smile.gif  Tik kad smalsu labai smile.gif aš būtent candy cane užsiprašiau.

O BE jau nebepatinka? Sakete, kad nieko naujo nebebandysit biggrin.gif
Atsakyti