QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 01:50)
[size=1][/size]
uzsakineju su kreditine Visa, del virtuon nezinau, bet man rodos irgi turetu priimti ja
warm peach taip pat turiu meginuka, bet man jis irgi kazkoks geltonas biski, tad nelabai naudoju
jo, candy cane nei i rausvuma ir nei i geltonuma, man ji tokia sviesi neutrali, net vos-vos-vos i pilkuma, bet mano odos spalva atitinka
peach tikrai geltonas atrodo, jau net ne gelsvas
kitaicam labiau matyt
o kaip blondie, nera per svoesi uzsitepus? lauzau galva ir taip, ir taip. nesuklysiu imdama blondie ir candy cake? klausiu taves, kadangi esi turejusi, maciusi. o gal abi vienodos ar siaip panasios. zodziu, l. reikia patarimo
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 02:10)
jo iškart pilną kiekį žadu imti, nes čia ji mėginėlių neturi. Manau turėtų tikti, man pvz iš bare minerals net keli atspalviai tinka, atrodo natūraliai, sakau, man svarbiausia, kad nebūtų jokio geltonumo, nes tada į save žiūrėti negaliu. Jei ir minimalus jis, bet man tai ryškiai geltonai atrodo, nežinau, gal dėl to, kad plaukai grynai auksinio atspalvio yra.
tikrai, buna tokiu
odu, kurioms daug kas arba viskas tinka
ne itema, bet net nustebau, as tave isivaizdavau juodaplauke gali buti del plauku, o ir siaip gal netinka prie odos atspalvio ir tiek. turbut tau tinkamas saltas tonas, nes siltam tonui gelsvi atspalviai ir siulomi. LL psl. radau parasyta-reikia paziureti i riesa, jei matai labiau melyna sp.-pudros saltas tonas (taip pat jei oda labiau i rausvuma). o jei ant rieso zalsva sp.-siltas tonas, oda i geltonuma.
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 02:26)
1.5 svaro ne uz viena megini, o uz viso uzsakymo
siuntima i Lietuva (ten buvo 2 meginukai ir full size skaistalai)
nes pas Puikiausiaja, jei neklystu, tamsus
oho
tai reikia imti daugiau
gal paziureti ju psl., turetu rasyti siuntimo ikainius. matyt 1.5 sv. iki tam tikro svorio. ziurint pagal tavo uzsakyma, manau, kad uz 1.5sv. siuntima galeciau nuciupti 6 meginukus
detektyves vel isejo i trasa, man irgi uzkliuvo plauku sp. galva deciau, kad juodi
Radau:
Orders weighing up to 50g = £1.50 . tik gali buti, kad prisiskaiciuoja ipakavimai ir pan. pries patvirtinant uzsakyma parodo galutine suma, kiek uz siuntima?