Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:04)
1.50 svaro uz 1 megini? joo..., su BXM ir anekdotus kurti jau iseina biggrin.gif
O tavo oda gal i riebuma, kad tepi ir flawless matte?

1.5 svaro ne uz viena megini, o uz viso uzsakymo siuntima i Lietuva (ten buvo 2 meginukai ir full size skaistalai) smile.gif

o meginiia parastai po 1.25 svaro, dabar kai promotion'as tai naujos spalvos po 50 cnt.

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 02:10)
jo iškart pilną kiekį žadu imti, nes čia ji mėginėlių neturi. Manau turėtų tikti, man pvz iš bare minerals net keli atspalviai tinka, atrodo natūraliai, sakau, man svarbiausia, kad nebūtų jokio geltonumo, nes tada į save žiūrėti negaliu. Jei ir minimalus jis, bet man tai ryškiai geltonai atrodo, nežinau, gal dėl to, kad plaukai grynai auksinio atspalvio yra. g.gif

taip pat pastebejau, kad mineralines vienodai normaliai atrodo kelios spalvos. Su krempudrom jau ne taip - vos vos ne tavo atspalvis ir iskart matosi, kad netinka smile.gif
o kieno plaukai auksinio atspalvio? ax.gif truputi nepagavau.... nes pas Puikiausiaja, jei neklystu, tamsus
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 01:50)
[size=1][/size]
uzsakineju su kreditine Visa, del virtuon nezinau, bet man rodos irgi turetu priimti ja  smile.gif

warm peach taip pat turiu meginuka, bet man jis irgi kazkoks geltonas biski, tad nelabai naudoju smile.gif

jo, candy cane nei i rausvuma ir nei i geltonuma, man ji tokia sviesi neutrali, net vos-vos-vos i pilkuma, bet mano odos spalva atitinka smile.gif
peach tikrai geltonas atrodo, jau net ne gelsvas drinks_cheers.gif kitaicam labiau matyt biggrin.gif

o kaip blondie, nera per svoesi uzsitepus? lauzau galva ir taip, ir taip. nesuklysiu imdama blondie ir candy cake? klausiu taves, kadangi esi turejusi, maciusi. o gal abi vienodos ar siaip panasios. zodziu, l. reikia patarimo 4u.gif
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 02:10)
jo iškart pilną kiekį žadu imti, nes čia ji mėginėlių neturi. Manau turėtų tikti, man pvz iš bare minerals net keli atspalviai tinka, atrodo natūraliai, sakau, man svarbiausia, kad nebūtų jokio geltonumo, nes tada į save žiūrėti negaliu. Jei ir minimalus jis, bet man tai ryškiai geltonai atrodo, nežinau, gal dėl to, kad plaukai grynai auksinio atspalvio yra. g.gif
tikrai, buna tokiu odu, kurioms daug kas arba viskas tinka drinks_cheers.gif ne itema, bet net nustebau, as tave isivaizdavau juodaplauke doh.gif gali buti del plauku, o ir siaip gal netinka prie odos atspalvio ir tiek. turbut tau tinkamas saltas tonas, nes siltam tonui gelsvi atspalviai ir siulomi. LL psl. radau parasyta-reikia paziureti i riesa, jei matai labiau melyna sp.-pudros saltas tonas (taip pat jei oda labiau i rausvuma). o jei ant rieso zalsva sp.-siltas tonas, oda i geltonuma.

Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 02:26)
1.5 svaro ne uz viena megini, o uz viso uzsakymo siuntima i Lietuva (ten buvo 2 meginukai ir full size skaistalai) smile.gif

nes pas Puikiausiaja, jei neklystu, tamsus
oho bigsmile.gif tai reikia imti daugiau biggrin.gif gal paziureti ju psl., turetu rasyti siuntimo ikainius. matyt 1.5 sv. iki tam tikro svorio. ziurint pagal tavo uzsakyma, manau, kad uz 1.5sv. siuntima galeciau nuciupti 6 meginukus rolleyes.gif

biggrin.gif detektyves vel isejo i trasa, man irgi uzkliuvo plauku sp. galva deciau, kad juodi doh.gif

Radau: Orders weighing up to 50g = £1.50 . tik gali buti, kad prisiskaiciuoja ipakavimai ir pan. pries patvirtinant uzsakyma parodo galutine suma, kiek uz siuntima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 10 rugsėjo 2010 - 01:41
QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 02:37)

jo, tikrai nesuklysi jei paimsi pabandyt Blondie ir Candy Cane, dar siulyciau prigriebt Flawless Matte ir Flawless Silk smile.gif ir Waikiki bronzeri - fainas skruostams smile.gif

biggrin.gif detektyves vel isejo i trasa, man irgi uzkliuvo plauku sp. galva deciau, kad juodi doh.gif

dabar pagalvojau gi buna rudu plauku su auksiniu atspindziu, ta prasme, ne geltonai-baltai-auksiniai, o rudai-auksiniai smile.gif
Papildyta:
tik gali buti, kad prisiskaiciuoja ipakavimai ir pan. pries patvirtinant uzsakyma parodo galutine suma, kiek uz siuntima?

ne, papildomai pakavimo neskaiciuoja, cia galutine kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 10, 02:57)
siulyciau prigriebt Flawless Matte ir Flawless Silk smile.gif

dabar pagalvojau gi buna rudu plauku su auksiniu atspindziu, ta prasme, ne geltonai-baltai-auksiniai, o rudai-auksiniai smile.gif

ne, papildomai pakavimo neskaiciuoja, cia galutine kaina smile.gif
ka sie realiai duoda? nezinau ar man ju reikia ax.gif

gali buti. ot padarem kriminala biggrin.gif

tai rojus zemeje, nepaliauju stebejusis siandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 03:01)
ka sie realiai duoda? nezinau ar man ju reikia ax.gif

flawless matte naudojama kaip pagrindas - oda ilgiau islieka matine, o flawless silk galima uzbaigt makiaza kai norisi siek tiek svytejimo.
Atsakyti
gavau malonų atsakymą iš persikas.lt, kad galima be problemų užsisakyti tai kas domina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:04)
As irgi noriu uzsisakyti keleta meginiu,. kokia kortele atsiskaitineji? turiu visa virtuon, pavyks su ja atsiskaityti? g.gif
mano idetoj foto l. graziai atrodo mergina su popcorn, bet man irgi atrodo gal jau kiek per geltona. o apie warm peach spalva nebutu atsiliepimu? candy cane is foto man atrodo nesanti i rausvuma. ar klystu?
1.50 svaro uz 1 megini? j

Aš kaip tik neseniai gavau savo mėginėlius. Galiu pakomentuot, nors aišku patirties pudrose neturiu, nes tai pirmoji mano pirkta ir naudojama biggrin.gif
Man pagal odą tiko warm peach, popcorn man geltonesnė ir tamsesnė negu peach.
visos kitos (in the buff, cookie, warm honey) man per tamsios. o viena kažkuri ant draugės veido net oranžinė pasirodė biggrin.gif Ar tik ne cookie g.gif
dar pirkau stardust kuri dar nezinau kaip naudot lotuliukas.gif , dvejų skaistalų mėginukus - peach ir clementine, tai peach oranžinis ir nelabai man patiko. Dar pirkau dvejus šešėlius. Šešėliais nusivyliau, nes spalvos jų puslapyje ir realybeje nesutapo. bet čia gal mano kompo nustatymas. Cream soda gelsvi, tai pasitepa kaip pudra ant vokų, Taupe spalva irgi kaip pagrindą naudoju, irgi per šviesus ir beveik nesimato ant mano vokų. Reiks turbūt keliaut į skelbimų temą biggrin.gif
už visus šiuos sumokėjau 4 sv. siuntimo mokestį, tad jei pirkčiau jų kosmetiką, tai iš feelunique.co.uk, nes jų kaina analogiška, o siuntimas jau įskaičiuotas smile.gif
nemažai svorio dadeda mėginėlių indeliai, nors mano užsakymas man atrodė lengvesnis nei paskaičiavo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu palyginti Bare Minerals ir Lily Lolo.
Ar kuri nors naudojat Lily Lolo maskuokli? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 10, 11:52)
Kažkada čia forume yra užsifiksavę kai rašė jog alergija ar tai beria nuo šio ingridiento mastau.gif

bismutas kiek zinau ir man teko paciai susidirti nuo keliu kartu nealergizuos nelabai jautrios odos bet naudojan ilgesni laika gali issaukti alergija, man po metu naudojimo tik ji atsirado tada jau vargo buvo, doh.gif
galvojau is pradziu kad veido pusleline atsirado tepiau visokius tepalus hormoninius tai padedavo tam kartui, visa barzda ir vienas zandas buvo siaubingi, ir po puses metu gydytoja nustate kad tai alergija nuo kosmetikos, nustojau naudoti BE, gydziausi kokis 6-7 menesius, kol viskas praejo,
gaila fotkiu nebeliko .
man alergologe patare specialu cinko tepala tai alergijai gydyti.

o apie ultramarina pasidomejau daugiau, tiek naturalus tiek sintetinis ultramarinas netinka lupoms.
FDA ta priprazysta ir ispeja.

del akiu ir veido fda patvirtina kad gali buti naudojamas, tipo renkasi pats klientas pirkti toki produkta ar ne.

tik US forume plaka liezuviais ant to kad jei jis nesaugus lupoms negi gali buti saugus akiu sriciai kuri yra jautresne nei lupos.

Papildyta:
cia yra aprasyta kaip yra su naturaliu ultramarinu

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=ie

Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2010 09 10, 13:32)
o apie ultramarina pasidomejau daugiau, tiek naturalus tiek sintetinis  ultramarinas netinka lupoms.

pasirodo, kad su lazuritu, iš kurio išgaunamas ultramarinas, yra net kažkokia natūralios kosmetikos serija, ten yra ir paakiams kremai.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 10, 13:10)
Gal kuri galetu palyginti Bare Minerals ir Lily Lolo.
Ar kuri nors naudojat Lily Lolo maskuokli? Kokie atsiliepimai?  smile.gif

As kaip zik zadu is ju uzsisakyti maskuoklio megineli smile.gif Dar galvoju bronzata pabandyti gal kas jau isbande?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 14:14)
As kaip zik zadu is ju uzsisakyti maskuoklio megineli  smile.gif Dar galvoju bronzata pabandyti gal kas jau isbande?

o LL maskuoklis man kazkaip nepadare ispudzio, galbut todel kad per sviesia spalva buvau uzsisakius - Blondie Cover Up, dabar paemiau kita, ta naujaja spalva, gal labiau tiks smile.gif ir tas maskavimas aisku kitoks nei kreminio maskuoklio.... siaip manau gal jei yra ka maskuot naudoti idealiai atitiaikytos spalvos kremini, o ant virsaus jau mineraline pudra.... ax.gif
Atsakyti