Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 20:41)
dar rašo, kad LL atspari vandeniui. Gal teko ją ir šlapiomis sąlygomis išbandyti? wink.gif

kazkaip nebuvau patekus dar i lietu, bet idomu - gal reiks kada padazyta veida slapiom rankom paliest ir paziuret ar nenuplauks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 09, 20:37)
graziai atrodo ant veido, suteikia toki lengva svytejima, ne blizgesi smile.gif

Is sveisesniu manau geriausi butu Blondie,

užsisakiau mėginuką, pabandysiu, kaip tas švytėjimas drinks_cheers.gif

pati išsirinkau Blondie, bet neaišku, ar realiai ji neduoda baltumo, blyškumo? Gal galėtumei ją apibūdinti? 4u.gif

QUOTE(lisik @ 2010 09 09, 20:43)
gal reiks kada padazyta veida slapiom rankom paliest ir paziuret ar nenuplauks  ax.gif

kai pati gausiu, irgi paliesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 09 rugsėjo 2010 - 19:46
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 09, 20:42)
lisik galėjai prieš užsisakydama pasigirti  biggrin.gif

as kazkaip visiskai ekpromtu sumasciau uzsisakyt - gavau ju naujienlaiski apie nuolaidas ir rudens kolekcija ir kaip tik ten tie persikiniai skaistalai Juicy Peach, kuriu buvau anksciau uzsakius meginuka ir kurie man patiko. tai pagalvojau reikia jamt biggrin.gif ir plius nauja pudros spalva prigriebiau
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 20:46)
užsisakiau mėginuką, pabandysiu, kaip tas švytėjimas  drinks_cheers.gif

pati išsirinkau Blondie, bet neaišku, ar realiai ji neduoda baltumo, blyškumo? Gal galėtumei ją apibūdinti?  4u.gif
kai pati gausiu, irgi paliesiu biggrin.gif

Blondie yra tikrai sviesi, bet nera balta smile.gif man ji normaliai, naturaliai atrodo. Gal po vasaros vos vos sviesoka, bet ziema bus gera, ant jos dar galima truputi bronzanto uztept ar pamaisyt su tamsesniu atspalviu.
Atsakyti

Siandien kaip tik uzsisakiau is ju persikinius skaistalus ir naujos spalvos Barely Buff pudros meginuka bei Barely Beige maskuokli smile.gif dabar jiems -20% iki sekmadienio

o koks kiekis meginuku? kaip EM ar mazesnis?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 09, 21:56)

Didesnis, 10g didele pakuote.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 09, 20:52)
reiktų man tos candy cane, o nežinot tame persikas.lt gal pildo asortimentą, ar tik tokios spalvos nuolat pas juos. Reiks paklausti el paštu. g.gif

o, net nezinojau kad LT parduotuves prekiauja LL smile.gif idomu. Ir kainos nera labai jau uzkeltos. Bet jie berods meginiu neturi, tik dideles pakuotes

QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 09, 21:56)

jo, kaip EM, net truputi mazesnis.

EM 1 gramas ir indelis su sieteliu
LL - paprastas uzsukamas indelis su baltu dangteliu ir 0,75 gramo pudros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 09 rugsėjo 2010 - 21:14
Siandien kaip tik uzsisakiau is ju persikinius skaistalus ir naujos spalvos Barely Buff pudros meginuka bei Barely Beige maskuokli smile.gif dabar jiems -20% iki sekmadienio
jo, Popcorn turiu, ji i geltonuma, man kazkaip per geltona... Cookie nebloga ir Popsicle irgi gera, bet jos jau tamsesnes.
Is sveisesniu manau geriausi butu Blondie, Barely Buff, Candy Cane
jo, siuncia. Uz siuntima sumokejau 1.50 svaro smile.gif ne taip ir daug - siaip net maziau nei Bare X Minerals is Siauliu  lotuliukas.gif
dar priesh tepdama pagrinda naudoju Flawless Matte - ji laiko matishkuma smile.gif
As irgi noriu uzsisakyti keleta meginiu,. kokia kortele atsiskaitineji? turiu visa virtuon, pavyks su ja atsiskaityti? g.gif
mano idetoj foto l. graziai atrodo mergina su popcorn, bet man irgi atrodo gal jau kiek per geltona. o apie warm peach spalva nebutu atsiliepimu? candy cane is foto man atrodo nesanti i rausvuma. ar klystu?
1.50 svaro uz 1 megini? joo..., su BXM ir anekdotus kurti jau iseina biggrin.gif
O tavo oda gal i riebuma, kad tepi ir flawless matte?

Atsakyti
Kaip skiriasi spalvos skirtingose foto doh.gif kaip imanoma atsirinkti bent keleta sau tinkamesniu
user posted image
ir kelios pudrytes gyvai cia
Atsakyti
žiūriu paskutinėje foto blondie atrodo net tamsesnė už candy cane. Šios dvi man atrodo man tiktų. Bet tai aš tiek tų mineralinių turiu doh.gif Nu bet smalsu ir šią išbandyt, nu lotuliukas.gif SM juodai tuština piniginę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 10 rugsėjo 2010 - 00:05
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 01:04)
žiūriu paskutinėje foto blondie atrodo net tamsesnė už candy cane. Šios dvi man atrodo man tiktų. Bet tai aš tiek tų mineralinių turiu  doh.gif Nu bet smalsu ir šią išbandyt, nu  lotuliukas.gif  SM juodai tuština piniginę doh.gif
ta blondie man atrodo siek tiek gelsvumo turi, todel taip ir ziurisi, o candy cane kogero butu siek tiek i rausvuma, ar kaip cia issireiskus g.gif siaip atrodo, kad realiausios sp. paskutineje foto ir perteiktos. dar radau video, cia mergina naudoja candy cane, o cia in the buff. (bet lyg ir maskuoklius dar ar ka ten deda). kokybe nekokia, bet gal pravers vistiek.
matei foto, kur ikeliau savo ilgam poste? po tokiu vaizdu man jos be proto uzsireike doh.gif nera taip jau ka maskuoti pas mane, tik raudoni. bet paziurejus ka is spuoguotu, randuotu veidu padaro-net saldu palieka biggrin.gif
noriu sulaukti bent keliu atsiliepimu ir artimiausiom dienom sakysiuosi meginukus is LL. nera brangu, nors man ir jau paciai bloga, kiek islaidu per men. laiko doh.gif jau nuo 20 ar kiek lt, blogiau, deja, nebebus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 10 rugsėjo 2010 - 00:25
nebezinau, isvis baigiu susimakaluoti doh.gif net atsibodo sedeti palenkus nugara prie to pc, reikia uzsisakyti ir eiti iseiginiu su tais pirkimais kuriam laikui.
gal maskuokli imti nude, o pudras: candy cane ir blondie. nenoriu, kad butu visai balta, issimusciau is veido g.gif pagal paskutine ideta nuoroda i foto (sita), tai atrodo pats tas, puiki spalvyte-tiek blondie, tiek candy cane. ar realiai tokia ir buna?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 10, 00:04)
As irgi noriu uzsisakyti keleta meginiu,. kokia kortele atsiskaitineji? turiu visa virtuon, pavyks su ja atsiskaityti? g.gif
mano idetoj foto l. graziai atrodo mergina su popcorn, bet man irgi atrodo gal jau kiek per geltona. o apie warm peach spalva nebutu atsiliepimu? candy cane is foto man atrodo nesanti i rausvuma. ar klystu?
1.50 svaro uz 1 megini? joo..., su BXM ir anekdotus kurti jau iseina biggrin.gif
O tavo oda gal i riebuma, kad tepi ir flawless matte?

uzsakineju su kreditine Visa, del virtuon nezinau, bet man rodos irgi turetu priimti ja smile.gif

warm peach taip pat turiu meginuka, bet man jis irgi kazkoks geltonas biski, tad nelabai naudoju smile.gif

jo, candy cane nei i rausvuma ir nei i geltonuma, man ji tokia sviesi neutrali, net vos-vos-vos i pilkuma, bet mano odos spalva atitinka smile.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 10, 01:04)
žiūriu paskutinėje foto blondie atrodo net tamsesnė už candy cane. Šios dvi man atrodo man tiktų. Bet tai aš tiek tų mineralinių turiu  doh.gif Nu bet smalsu ir šią išbandyt, nu  lotuliukas.gif  SM juodai tuština piniginę doh.gif

drinks_cheers.gif cia tai tiesa biggrin.gif as irgi vis kazkuo susigundau paskaicius SM biggrin.gif

beje, realybeje blondie nera tamsesne uz candy cane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 10 rugsėjo 2010 - 00:53