Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 22:32)
oo taip dabar jau matau ax.gif žiūrėjau tik persikas.lt  Kai būna keli atspalviai tai labai paprasta išsirinkti, bet kai begalė jų, tai vargas.. doh.gif  Man svarbiausia, kad nebūtų į geltonumą, nes tada amen, kaip gelta serganti vaikštau. biggrin.gif

Na tu geltonumu buna visokiu lotuliukas.gif As tai labai bijau visad mirtises atvaizdo veidrodyje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai visada renkuosi siek tiek i gelsvuma smile.gif Bet aisku cia viskas nuo naturalios odos spalvos viskas priklauso. Nors siaip retas atvejis kad idealiai spalva atitaikyt eitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 22:40)
Butinai parasykit kaip maskuoklis kai isbandysite, nes irgi labai gundausi tik kazki ar verta  g.gif
jei bus ka rasyti (del kiekio) biggrin.gif siaip su atsiliepimais butinai grisiu wink.gif idomu kam jis labiau skirtas maskuoti? pagal viska nelabai turiu ka g.gif nebent zandus ir bandyti gerai uzrausti, ziuresiu ar nepersimusa raudonis lotuliukas.gif
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 22:46)
Na tu geltonumu buna visokiu  lotuliukas.gif As tai labai bijau visad mirtises atvaizdo veidrodyje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai visada renkuosi siek tiek i gelsvuma  smile.gif
Bet aisku cia viskas nuo naturalios odos spalvos viskas priklauso.
Tikrai, man irgi jau geriau geltona, nei balta ar dar geriau-i rausvuma karsta.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
o dieve kad jus cia pripylet blink.gif

man dabar keista jus varot ant bxm megineliu jau kazi kiek laiko tai ko tada vis perkat? g.gif negi jie jums sautuva i smilkini ireme? lotuliukas.gif
tai nepirkit padekit ant tos kompanijos ir pirkit kur jums patinka bendravimo kultura, pudros ir panasiai.
LL. EM. BE ir milijonai kitu kompaniju pardavineja tai pirkit ten tuos samplus ir dziaukites o ne varykit ir parinkites bei detektyvus kurkit, toks jausmas kad neturit ka veikti biggrin.gif

Man si kosmetika thumbup.gif
pradzioje kai rinkausi pati ka pirkti klausinejau milijona klausimu i visus gavau silta malonu atsakyma bigsmile.gif ir atsakymo laukau tik kelias valandas o ne kaip nekur gauni auto responda o atsakymas ateina po savaites su paprasciausiu nuvalkiotu ju sorry.

Man bxm maskuoklis labai patiko sulygindavo oda, na spuogu tai tikrai nepermaskuodavo. Beja anksciau cia kazkur buvo ideta merginos fotke su bxm maskuokliu ir pudra tad matosi koks rezultatas yra

Papildyta:
stai jos nuoroda i nuotrauka

http://www.supermama...?...7410&st=492

6 postas
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 08, 22:45)
drinks_cheers.gif  dar ju labai gera flawless silk finishing powder - jei uzsakinesit kazka verta paimt ir jos meginuka smile.gif

kodėl verta? Kuo ji gera? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(GiedreU @ 2010 09 09, 13:29)
visos varot ant tos firmos ir ju megineliu, kiekiu ir panasiai, bet vistiek po to rasot kad juos perkat  lotuliukas.gif

labai gerai, kad parašo, šaunuolės mirksiukas.gif Ir bandyti praėjo noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 09 09, 13:55)
bet ne tai kad vistiek zinodama tai pirksi ir po to vel ta pati rasysi 4u.gif

tikrai, kad ne drinks_cheers.gif

aišku, panos pajuokauja, kad viena gauna tokį, kita kitokį kiekį pudros. Bet tas nevienodumas, netolygumas veda mane prie minties, kad tikriausiai procesas yra neautomatizuotas, negamyklinis ir apskritai neaišku, kokiu būdu ir kokiomis sąlygomis tas pudras išpilsto. Pasitikėjimo man nekelia, abejonių pernelyg daug, todėl nesiruošiu žaisti loterijoje smile.gif

labiau domina LL flawless silk finishing powder ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreU @ 2010 09 09, 13:29)
prie ko cia suasmenini man tik juokingai skamba kai visos varot ant tos firmos ir ju megineliu, kiekiu ir panasiai, bet vistiek po to rasot kad juos perkat  lotuliukas.gif
biggrin.gif  tai kokio bieso is visa is tokiu pirkti  ir dar po to puse temos vien apie ta pati skaityti, o kitos is ju tik kazka raso bet nera net pirkusios  4u.gif

manau atejusios naujokes nori ne vien apie kiekius zinoti bet ir apie pacia mineraline kosmetika paskaityti, pasiklausineti
nepatinka ta kosmetika, jos megineliai, bendravimas tai ir rasykit  tam skirtoje
temoje
http://www.supermama...howtopic=584585
tai ir ziuresim, kiek kuri gaus. sportinis interesas lotuliukas.gif nu kad tik jau ne puse temos, vel perdedi irnesakyk.gif bet kokia patirtis yra patirtis, o kad diskusijos verda, tai irgi gerai-kam reikes, tas atsirinks.
kur pradejom kalbeti, ten ir baigsim drinks_cheers.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 14:02)
tikrai, kad ne  drinks_cheers.gif

aišku, panos pajuokauja, kad viena gauna tokį, kita kitokį kiekį pudros. Bet tas nevienodumas, netolygumas veda mane prie minties, kad tikriausiai procesas yra neautomatizuotas, negamyklinis ir apskritai neaišku, kokiu būdu ir kokiomis sąlygomis tas pudras išpilsto. Pasitikėjimo man nekelia, abejonių pernelyg daug, todėl nesiruošiu žaisti loterijoje smile.gif
As jiems rasiau, klausiau, koks svoris tu nemok. meginuku, man taip ir atrase, kad gali buti nevienodas, nes jie nera sveriami ir nera grieztai kontroliuojamas idetu mineralu kiekis. tai ir juokaujam, kad nuo svereju nuotaikos priklauso, ar gausi bent kiek, ar tik tuscia maiseli biggrin.gif kad procesas neautomatizuotas nebera net abejoniu, aisku vel klausimas, kokiomis salygomis ir kas ten jas padalina, bet cia jau kiekvienai atskirai telieka pasimastymui. as uz 6lt nereg. pastu uzsisakiau 3 spalvas ir maskuokli, ziuresim kas ir kaip. vien idomumo delei, kaip tik dar kelios merginos panasiu laiku gaus meginukus, galesim palyginti su foto, ar tai tiksliai pasverti kiek to produkto ten bus ideta. kad ir grynai del temos uzbaigtumo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 09 rugsėjo 2010 - 13:20
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 22:41)
man candy cane ir popcorn atrodo tinkamiausios.  smile.gif  Reikės pabandyti.

Popcorn geltonesne bus g.gif Jei is vidutiniu spalvu tai In the buff arba Cookie mastyciau, bent jau as kai planavau isigyt meginukus, tai tarp ju svarsciau blush2.gif

Pagirsiu EM (isigijau meginuka), pirma nieko ant veido nesilaikydavo, o dabar del to naujo ingrediento viskas puikiai issilaiko man. Vakare oda tik ima blizget bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsidegiau del LL doh.gif pakartosiu posta ir cia, gal patasit del atspalviu (o ir keleta foto radau, gal kam bus naudinga irgi renkantis).

Mano oda neidegusi, turiu bedu del kuperozes, tai rausvumo jokio nepakesciau is pudros schmoll.gif geriau butu kokia i gelsvuma spalvyte ar pan. g.gif , tik ne i rausvuma. ten raso apie visokius warm, cool tonus. nesuprantu as ju biggrin.gif i kuriuos mano atveju reiktu ziureti? turbut i cool g.gif warm pagal mano isivaizdavima ir duoda ta rausva atspalvi mastau.gif o gal ir nusikalbu.
Pati is akies dabar atsirinkau maskuoklius: nude arba blondie o gal barely beige irgi tiktu g.gif bet maskuoklis gal turetu buti sviesesnis geriau. (palyginimui cia visos 3 spalvos yra salia ). pati lyg ir labiau prie nude linkstu, pagal sia foto atrodo realia itinkamiausia turetu buti g.gif

Na o pudras atsirinkau siu spalvu: popcorn (vien del sitos foto wub.gif itraukiau ji i planus, o ir oda atrodo panasaus sviesumo. si panele naudojo popcorn sp. palyginimui-foto pries... tai gal net maskuoklio nebereikia??? jei sitaip lygiai vien su pudra issitepus atrodo blink.gif kazkas nerealaus man cia) arba blondie g.gif o gal warm peach?
Palyginimui-pudru spalvos.
Dar apsisvietimui:cia nuo virsaus i apacia-In the Buff, Blondie, Warm Peach, Popcorn.
cia raso kad naudota blondy, siek tiek su peach pamaisyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 09 rugsėjo 2010 - 19:01
siuncia LilyLolo tiesiai i lietuva? lisik, o kaip laikosi si pudryte? nenuplaukia? neblizga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 09 rugsėjo 2010 - 19:21
siunčia tiesiai į LT be problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 09, 13:35)
kodėl verta? Kuo ji gera? wink.gif
Papildyta:
labai gerai, kad parašo, šaunuolės   mirksiukas.gif Ir bandyti praėjo noras biggrin.gif

graziai atrodo ant veido, suteikia toki lengva svytejima, ne blizgesi smile.gif

jo, gerai, kad paraso. Siaip as isbandziusi Bare X galiu pasakyt, kad nieko ypatingo, geriau tuos 12 lt prideti prie kokio Lily Lolo uzsakymo.

Siandien kaip tik uzsisakiau is ju persikinius skaistalus ir naujos spalvos Barely Buff pudros meginuka bei Barely Beige maskuokli smile.gif dabar jiems -20% iki sekmadienio

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 09, 19:10)
Popcorn geltonesne bus  g.gif  Jei is vidutiniu spalvu tai In the buff arba Cookie mastyciau, bent jau as kai planavau isigyt meginukus, tai tarp ju svarsciau  blush2.gif 
Pagirsiu EM (isigijau meginuka), pirma nieko ant veido nesilaikydavo, o dabar del to naujo ingrediento viskas puikiai issilaiko man. Vakare oda tik ima blizget  bigsmile.gif

jo, Popcorn turiu, ji i geltonuma, man kazkaip per geltona... Cookie nebloga ir Popsicle irgi gera, bet jos jau tamsesnes.
Is sveisesniu manau geriausi butu Blondie, Barely Buff, Candy Cane

QUOTE(Vai2lka @ 2010 09 09, 20:20)
siuncia LilyLolo tiesiai i lietuva? lisik, o kaip laikosi si pudryte? nenuplaukia? neblizga?

jo, siuncia. Uz siuntima sumokejau 1.50 svaro smile.gif ne taip ir daug - siaip net maziau nei Bare X Minerals is Siauliu lotuliukas.gif

Vai2lka, taip, laikosi neblogai, ne prasciau nei kremine pudra, dienos pabaigoj aisku truputi nuplaukia, bet tai ne beda.

dar priesh tepdama pagrinda naudoju Flawless Matte - ji laiko matishkuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 09 rugsėjo 2010 - 19:39
dar rašo, kad LL atspari vandeniui. Gal teko ją ir šlapiomis sąlygomis išbandyti? wink.gif
Atsakyti