Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

man tai tiek neužtektų, kad suprasčiau ar pudra man tinkama schmoll.gif čia kaip suprantu tas indukas labai mažas yra. jei būtų toks, kokio dydžio yra everyday min pakuotės dangtukas, tada visai gal ir užtektų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 08 rugsėjo 2010 - 20:00
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 20:58)
man tai tiek neužtektų, kad suprasčiau ar pudra man tinkama schmoll.gif

na man irgi nelabai uzteko, bet bent jau matosi, kad ne per geltona, maskuoja vidutiniskai, maziau blizgi nei pvz. EM original glo formule

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 08, 20:49)
[size=1][/size]
nufotkinau kiek pudros buvo tame meginelyje smile.gif

pavyko labai plonu sluoksniu pasidazyt. Si karta bandziau Fair Light. Na atspalvis ant veido normaliai atrodo, bet nepasakyciau, kad kazkuo geresne pudra uz Everyday Minerals ar Lily Lolo.  Ziuresiu kaip laikysis - nebent labai ilgai laikosi, tada butu privalumas

p.s. tas stikliukas tai laboratorine Petri lekstele - man labai patinka naudot ja mineralinei - uzkabinu pudros su sepeteliu ir tepu ne tiesiai ant veido, o pirma nukratau pertekliu i sita stikla, uztepu pirma sluoksni ir griztu antro biggrin.gif
o, kaip gerai vaizdine medziaga thumbup.gif pirkai dabar, neseniai, ar jau seniau? tegu buna bent tiek, nors ant zandelio pasitepti, kad suprasti, kokia spalva tinkama. niekas gi ju nepraso siusti tiek, kad kasdien gautusi pilnam makiazui, tegu nebesusireiksmina irnesakyk.gif biggrin.gif
As dabar naudoju artdeco mineraline, nesibaigianti ji man atrodo, jau virs metu teplioju ir dar yra doh.gif tai pertekliu i pudros indelio dangtuka nukratau ir nuo jo dazau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 08 rugsėjo 2010 - 20:09
QUOTE(lisik @ 2010 09 08, 20:49)
[size=1][/size]
nufotkinau kiek pudros buvo tame meginelyje smile.gif

pavyko labai plonu sluoksniu pasidazyt. Si karta bandziau Fair Light. Na atspalvis ant veido normaliai atrodo, bet nepasakyciau, kad kazkuo geresne pudra uz Everyday Minerals ar Lily Lolo.  Ziuresiu kaip laikysis - nebent labai ilgai laikosi, tada butu privalumas

user posted image

p.s. tas stikliukas tai laboratorine Petri lekstele - man labai patinka naudot ja mineralinei - uzkabinu pudros su sepeteliu ir tepu ne tiesiai ant veido, o pirma nukratau pertekliu i sita stikla, uztepu pirma sluoksni ir griztu antro biggrin.gif

O gal galetumete ja palyginti su Lily Lolo?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 21:08)
o, kaip gerai vaizdine medziaga thumbup.gif pirkai dabar, neseniai, ar jau seniau?

tik vakar gavau smile.gif

QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 21:19)
O gal galetumete ja palyginti su Lily Lolo?

tiksliai palygint negaleciau, nes sitos pudros labai mazai buvo smile.gif bet siaip bent jau kol kas man Lily Lolo tokia pat ar net geresne. Galbut klystu, bet LL maskuoja geriau smile.gif

Atsakyti
Lisik, o kokį atspalvį ėmei lily lolo? Ten tik 4 spalvos kaip matau, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 09 08, 22:13)
tik vakar gavau smile.gif
o siuntei reg. ar neregistruotu pastu? kiek spalvu emei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 22:17)

Na kai as ziurejau tai tu spalvu labai daug, cia oficialiam ju tinklapyje g.gif
Atsakyti
oo taip dabar jau matau ax.gif žiūrėjau tik persikas.lt Kai būna keli atspalviai tai labai paprasta išsirinkti, bet kai begalė jų, tai vargas.. doh.gif Man svarbiausia, kad nebūtų į geltonumą, nes tada amen, kaip gelta serganti vaikštau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 22:17)

as beveik visus esu isbanzius... full size kol kas turiu tik Blondie ir Flawless Matte, dar planuoju pirkti Candy Cane spalva, taip pat labai grazi. In the Buff patiko, bet gal man truputi per geltonas, Candy Cane geresnis smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 08, 22:21)
o siuntei reg. ar neregistruotu pastu? kiek spalvu emei? smile.gif

registruotu smile.gif emiau visas 6 spalvas.
Atsakyti
man candy cane ir popcorn atrodo tinkamiausios. smile.gif Reikės pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 08, 22:41)
man candy cane ir popcorn atrodo tinkamiausios.  smile.gif  Reikės pabandyti.

drinks_cheers.gif dar ju labai gera flawless silk finishing powder - jei uzsakinesit kazka verta paimt ir jos meginuka smile.gif
Atsakyti