tai į tave net dėmesio galima nekreipt, pas tave viskas kaip ne pas žmones
Ir sėjai tikriausiai ne kovo pabaigoj?
O rimtai tai gal veislę kokią gerą auginai. Nes šiaip net daigelius pavasarį pasodinus vos vien kita braškytė pasirodo..
paslėpta pakuotė, turbūt šią pernai sėjau - Delician F1
QUOTE(saintlina @ 2011 03 23, 13:03)
ir pas mane nutirpo Vaizdelis visai nieko Kai lapus pradės augint, bus visai super.
O į kokius darbus planuoji kibt?
O į kokius darbus planuoji kibt?
O darbai bus tokie,kad šalinsiu senus lapus,nuimsiu šiaudus,gerai supurensiu-pravėdinsiu žemę,kaip ir kiekvienais metais,o kai lysvės keturios ir ne visai trumpos tai darbelio
Gaudvile, atrodo skaniai
Papildyta:
ech, tai aš dar patinginiausiu.. lapus senus rudenį pašalinau, vietoj šiaudų plėvelė..
Nors balta plėvelė stipriai apiplyšo pernai, gal reik ją išpašolvonint ir bandyt kur nors šiaudų paieškot
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 23, 11:20)
O darbai bus tokie,kad šalinsiu senus lapus,nuimsiu šiaudus,gerai supurensiu-pravėdinsiu žemę,kaip ir kiekvienais metais,o kai lysvės keturios ir ne visai trumpos tai darbelio
ech, tai aš dar patinginiausiu.. lapus senus rudenį pašalinau, vietoj šiaudų plėvelė..
Nors balta plėvelė stipriai apiplyšo pernai, gal reik ją išpašolvonint ir bandyt kur nors šiaudų paieškot
QUOTE(saintlina @ 2011 03 23, 13:23)
Gaudvile, atrodo skaniai
Papildyta:
Papildyta:
Aš rudenį lapų nešalinu,tik nuskabau ūsus ir išraviu,o plėvelę tai nuimti Tau teks,nes būtinai reikia išpurenti žemę,didesnės uogos užauga ir derlius gausesnis taip,kad jokių patinginiausiu O šiaudų tai visai nesudėtinga gauti,svarbiausia mokėti kalbėti kur nors važiuoji,pamatai šiaudų ir paprašai,kad maišioką perleistų,aš pernai tokiai močiutei už didelį šiaudų maišą,vos įsiūliau penkis litus,stumdė pirmyn atgal,tai kol neprikrovė dar prie to maišiuko obuolių sakė supyks jei neimsiu
čia pas jus nesudėtinga. Pas mus ne taip paprasta. Tų šiaudų jau niekur ir nebematau. Be to, maišo man tikrai neužteks.
Ale matai, patinginiaut neleidžia Vos saulutė išlindo, teks eit braškyno knist. Ech.. na, kur dingsi, braškių tai norisi..
Ale matai, patinginiaut neleidžia Vos saulutė išlindo, teks eit braškyno knist. Ech.. na, kur dingsi, braškių tai norisi..
[quote=GIZZI5,2011 03 23, 12:37]
o plėvelę tai nuimti Tau teks,nes būtinai reikia išpurenti žemę,didesnės uogos užauga ir derlius gausesnis
Pala, pala? Tai čia kaip? Tą plėvelę kur speciali, braškėms, juoda ? Ją ką kiekvienais metais reik nuiminėt? Tai o kaip po to ją vėl uždėt? Juk krūmai tai jau sužėlė per metus kaip reikiant
Aš tai visada galvojau, kad čia tame ir yra patogumas, kad pasodinai į skyles plėvelėje ir 3-4 metus ramu , o kai jau reiks atnaujint braškyną tada ir nuimi tą plėvelę...
o plėvelę tai nuimti Tau teks,nes būtinai reikia išpurenti žemę,didesnės uogos užauga ir derlius gausesnis
Pala, pala? Tai čia kaip? Tą plėvelę kur speciali, braškėms, juoda ? Ją ką kiekvienais metais reik nuiminėt? Tai o kaip po to ją vėl uždėt? Juk krūmai tai jau sužėlė per metus kaip reikiant
Aš tai visada galvojau, kad čia tame ir yra patogumas, kad pasodinai į skyles plėvelėje ir 3-4 metus ramu , o kai jau reiks atnaujint braškyną tada ir nuimi tą plėvelę...
[quote=rim,2011 03 23, 17:50]
[/quote]
Taip taip ir yra - pasodinai ir 4 m ramybė. Anksčiau, kai auginau braškes pardavimui, taip ir dariau - nuo 10a plėvelės nenuimsi
[/quote]
Taip taip ir yra - pasodinai ir 4 m ramybė. Anksčiau, kai auginau braškes pardavimui, taip ir dariau - nuo 10a plėvelės nenuimsi
QUOTE(jediara @ 2011 03 23, 18:00)
Pala pala,o tai ką nereikia supurenti dirvos?Kaip rekomenduoja bent 10cm.į gylį,tai ko aš ten kaip durnelė keliais einu kiekvienais metais,po keturis kartus per metus Žino ir tyli Jediara,dar draugė skaitosi tokią svarbią informaciją reikia dėti į pirmą puslapį Varysiu pirkt plėvelės Tai dabar man,be reikalo dirbusiai prašau pasakyti,na pavasarį vienaip ar kitaip jau teks supurenti,poto tiesiu plėvelę ir 4 metus tik braškių rinkt einu
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 23, 18:39)
Pala pala,o tai ką nereikia supurenti dirvos?Kaip rekomenduoja bent 10cm.į gylį,tai ko aš ten kaip durnelė keliais einu kiekvienais metais,po keturis kartus per metus Žino ir tyli Jediara,dar draugė skaitosi tokią svarbią informaciją reikia dėti į pirmą puslapį Varysiu pirkt plėvelės Tai dabar man,be reikalo dirbusiai prašau pasakyti,na pavasarį vienaip ar kitaip jau teks supurenti,poto tiesiu plėvelę ir 4 metus tik braškių rinkt einu
Juokas pro ašaras. Net nepagalvojau, kad norėsi po ja purenti. Plotas mūsų buvo nemažas, tai žemė buvo išdirbta traktoriumi, plėvelė taip pat buvo tiesta spec.aparatu ir 4 m. auginau braškes, kurios buvo sodintos šachmatiniu būdu. Pavasarį dar uždengdavome agroplėvele - derlius būdavo gerokai anksčiau. Žinoma, pro skyles žolės išlenda ir jas bjauroka išravėti, bet.... kaip ūsus lengva pjaustyti ir uogos švarios Tiesk plėvelę ir galėsi tinginiauti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 23, 16:39)
vaje, gerą daiktą nuimt? Palikit ramybėj tuos šiaudus ir jei kur trūksta, ten tik papildyt. Po šiaudais esančios dirvos nereikia purent, ji ir taip nesuplukus. O plėvelė, jei jau taip kišenes pinigai drąsko , geriausia prieš sodinant tiest, o ne jau ant posodintų.