Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

as su kurmiais kovojau metus, o paskui nutariau su jais draugauti smile.gif
kurmis man pievoje kalniuka padaro, as ta kalniuka nukasu, o kurmio landos neuzspaudziu - man virsuje lygu grazu, kurmiui apacioje neuzversta landa, ir sliekus, grambuolius ir kitoki kaka negera eda ir man nereikia ravint baidytis isverstu grambuoliu. Po pirmu tokio draugavimo metu supratau, kad pries gamta nepakovosi, reikia draugauti, bus daugiau naudos smile.gif
Papildyta:
o braskes mano po antro usu nugenejimo kad graziai zaliuoja tai ne tas zodis. Kad tik neprisisnekeciau, kur cia tas medis i kuri pabelsti ?
Atsakyti
ax.gif ar taip pat elgiatės kai viduryje lysvės pridaro landų g.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 09 01, 16:26)
as su kurmiais kovojau metus, o paskui nutariau su jais draugauti smile.gif
kurmis man pievoje kalniuka padaro, as ta kalniuka nukasu, o kurmio landos neuzspaudziu - man virsuje lygu grazu, kurmiui apacioje neuzversta landa, ir sliekus, grambuolius ir kitoki kaka negera eda ir man nereikia ravint baidytis isverstu grambuoliu. Po pirmu tokio draugavimo metu supratau, kad pries gamta nepakovosi, reikia draugauti, bus daugiau naudos smile.gif
Papildyta:
o braskes mano po antro usu nugenejimo kad graziai zaliuoja tai ne tas zodis. Kad tik neprisisnekeciau, kur cia tas medis i kuri pabelsti ?

drinks_cheers.gif thumbup.gif aš ir tos pačios nuomonės, kaip visas lervas išnaikins, patys išeis kitur ieškoti maisto. Aš ir labai ant jų pykau, kaip darželį suarė pernai. Bet geriau jau kupstai kuriuos užspaudi, išlygini iškarto kaip pamatai nei augalai be šaknų kuriems jau niekuom negali padėti. doh.gif
Bet kaip su pelėnais kovoti, o gal ir jie ką gero daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 01 rugsėjo 2011 - 16:27
QUOTE(diuni @ 2011 09 01, 16:10)
ax.gif ar taip pat elgiatės kai viduryje lysvės pridaro landų g.gif

jei palinde po agurku ar braske, nieko nelieka kaip uzspausti, bet jei kur sonu praeje, tai nesuku galvos. Man netrukdo, augalams nekenkia, ir kas svarbiausia nauju kandu ir kupstu nedaro smile.gif

Vat su pelenais neteko susidurti, tie jauciu piktybiskesni ir ne tokie pastovus kaip kurmiai smile.gif
Atsakyti
O mes pasejom zolyte ir ten kurmis kupstus kelia doh.gif 1 Uzspaudi-o jis salia kelia! Ta zolyte dar tik sudygusi,o jis viska iskilnoja! Tai kazkaip visai nesinori su juo draugauti schmoll.gif Nors leistu zolytei isitvirtinti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2011 09 02, 11:35)
O mes pasejom zolyte ir ten kurmis kupstus kelia doh.gif 1 Uzspaudi-o jis salia kelia! Ta zolyte dar tik sudygusi,o jis viska iskilnoja! Tai kazkaip visai nesinori su juo draugauti schmoll.gif  Nors leistu zolytei isitvirtinti blink.gif

sako padeda maluneliai,ar buteliai - jie prisibijo vibracijos ir garsu, kuriuos sukelia vejas svilpaudamas per butelius smile.gif

kurmiai tai kurmiai, sie bent kazko bijo - bet va kurkliai kokie bjaurybes, tai eina po velniu, visa mano veja isdarkyta,ir nugriauzta doh.gif
Atsakyti
o kurklys bijo kurmio hihihi.gif
Atsakyti
atidariau nauja tema kad galetume patogiai testi pokalbius
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 09 04, 10:59)
atidariau nauja tema kad galetume patogiai testi pokalbius

Ačiū už naujus namučius 4u.gif
Papildyta:
Bandau uždaryri vartus ax.gif
Atsakyti
Gal man pavyks uzdaryti temute...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti