QUOTE(toskana @ 2011 08 19, 16:34)
O kur jus perkate Vilniuje braskiu daigu? Pvz. noriu Marmolade ir Honey. Nu nors uzsimusk nerandu. Zalioje stoteleje irgi artimiausias savaites nebus.
Gal kas is mamyciu turi parduoti?
As pirkau is cia:
http://www.sonis.lt/...id_category=444
Atsiunte graziai konteineriukuose atskirai susodintus,sveikais dideliais daigais...
P.S. pas kokius diedukus bijociau pirkt...juk daigus galima imt tik nuo pirmameciu, blogiausiu atveju antrameciu krumu ir tik pirmuosius daigelius...kur garantija kad tas diedukas neiskis jums visus turimus daigus...
As taip papirkus buvau vienais metais,nezinia ka...tai uogu neturejau...Aisku negarantuoju uz sazininguma sitos firmos...bet pabandymui pirkau visas penkias veisles turimas po 20,veliau sakiau pati prisidaiginsiu is usu,ir ziuresiu kurie labiausiai patiks,tu ir uzsiveisiu tada...Labai tikiuosi kad neapgavo...nu kad skirtingi daigai tai matosi,nes lapeliai skiriasi...bet kai neprofe esu siame reikale,tai nezinia ka gali inprudint...nors koks tikslas firmai pazorintis,va kita vasara parasysiu i foruma,kad s inprudino,ir nieks nepirks pas juos kita met...
Tai labai tikiuosi kad jiems nera reikalo apgaudinet,verskla kuri gi ne vieniems metams..(ui kiek prirasiau,sory
)
Papildyta:
QUOTE(gigida @ 2011 08 08, 23:05)
Kaune Zalioj stotelej tokia buvo pries kelias savaites, ciupinejau, ziurejau ir as i ja - brangi rupuze
, nes nekarpo- rulona visa imt reikia... pardavejai paguzciojo peciais, kai pasakiau, kad braskynui noriu... Tai as kaip pradedancioji darzininke vistik apsigalvojau, nusipirkau paprastos juodos agropleveles ir bandysiu pati karpyt skyles
(nes neturejo skyletos)
Man atlaike sita agro plevele 4metus...dabar suvyniojau ja,nes naikinau visas braskes...ir tiesiau vel per nauja...tai visai nesusigadino,manau dar tiek atlaikys...
.Nors symet klojau siaudus,...kadangi bijau tu piktzoliu,zinau kad ne tas pats kai pakloji tiesiai ant zemes,...bet as apklojau visa agro plevele siaudais...nu saule manau taip neikaitins ir braskes kiek pakeltos nuo zemes bus...Vienu zodziu sviestas sviestuota,pas mane...
Nors yra lopineis kuriam neuzteko agro,tai ten tik siaudai bus...tai va ziuresim...kas ir kaip geriau,eksperimentuosiu...gal is vis ta agro reiks isimt,o gal i ne...bus matyt...kada oras geras bus reiks pafotkint...