Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Bircis @ 2011 07 02, 21:55)
Matai  g.gif  uraganas  (glifosatas) veikia per lapus, jei juos nupjovei ....tai kaip jis suveiks?! (cia ateiciai info: purski, lauki min 7-10 dienas, kad kuo giliau saknis pasiektu, zoles nusiraito, ner ka pjaut, perkasi).

Balandos, sveris dyksta is seklu, Uraganas ju nenaikina(jis ir varnalesas nelabai pazeidzia, ne to tipo trucas, reik "riebesni daryt nei instrukcijoje) , bet tai zoles "dievo avineliai", timt ir baigta.

As ir ruosiu nauja ploteli braskem, bet mano "kova" beviltiska - priesininkas asiuklis.  doh.gif  doh.gif  doh.gif (saknys 2 metrai ir jis turi savyje silicio rugsties kuri ji daro atsparu nuodams; vienoje vietoje apipyliau tiesiai su kalkem, jam pofik - toliau zaliuoja)
visos kitos zoles man dievo dovana, todel as tau pavydziu  rolleyes.gif

o kuo tada asiūklis blogai, tai ir daržoves nuoviru nupurkšt gali ir arbatas darytis mirksiukas.gif kai negali pakeist padėties pakeisk požiūrį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 02, 22:02)
o kuo tada asiūklis blogai, tai ir daržoves nuoviru nupurkšt gali ir arbatas darytis  mirksiukas.gif  kai negali pakeist padėties pakeisk požiūrį biggrin.gif

Na ir pasaket schmoll.gif Jis gi sunaikina nualina augalus,nieko gero is jo apart blogo.Pas mane taippat tikras miskas,pyliau ir kalkes ir dolomitmilcius,toks vaizdas kad dar labiau auga.Pvz.pasodinau zemuogeles,tai ju nesimato o ir derlius schmoll.gif .Beveik kasdien vaikstau ir raunu o dygsta turbut ne dienom o valandom.
Atsakyti
Labai prašau jūsų pagalbos, Mano pernai sodintos braškės ėmė džiūti, labai parudavo. Kokia čia gali būti liga jas užpuolusi kas man galite patarti. Kaip man jas gelbėti, kuo purkšti ar laistyti. Labai prašau padėti nes gaila ir pinigų įdėtų, o svarbiausia darbo
Atsakyti
QUOTE(zilkonas @ 2011 07 03, 16:23)
Labai prašau jūsų pagalbos, Mano pernai sodintos braškės ėmė džiūti, labai parudavo. Kokia čia gali būti liga jas užpuolusi kas man galite patarti. Kaip man jas gelbėti, kuo purkšti ar laistyti. Labai prašau padėti nes gaila ir pinigų įdėtų, o svarbiausia darbo

Lygiai taippat ir pas mane,dziusta,ruduoja ir taippat is praeito rudens sodintu.Beje ir pas mano kaimyne tas pats. verysad.gif Kas per velniava? Labai lauksim patarimu.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2011 07 03, 16:05)
Lygiai taippat ir pas mane,dziusta,ruduoja ir taippat is praeito rudens sodintu.Beje ir pas mano kaimyne tas pats. verysad.gif Kas per velniava? Labai lauksim  patarimu.

Mano irgi lapai rudi-raudoni, tik sodintos uzpernai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 02, 22:02)
o kuo tada asiūklis blogai, tai ir daržoves nuoviru nupurkšt gali ir arbatas darytis  mirksiukas.gif  kai negali pakeist padėties pakeisk požiūrį biggrin.gif

poziuris, manau, pas mane teigiamas ax.gif as pries ji nieko nesakyciau (visos zoles kazkuom naudingos), jei ji butu galima kazkaip apriboti ! Pvz. pasejau morkas, kol morkos isdygo, keelis kartus ravejau -tik asiukli- jo tiek ir jis isipesa iskeldamas zemes, kad turejau atgal morkas sukaisioju su viltim, kad gal nezus augalas. Nors zliumk doh.gif Vietoj morku uzsiauginti asiukliu manes nezavi schmoll.gif ir pakeitus poziuri vargu ar maziau jis okupuos mano morkas (vis dar turiu vilti ju turet biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2011 07 03, 21:09)

http://www.walnuts.l...gos_ir_kenkejai
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2011 07 03, 17:05)
Lygiai taippat ir pas mane,dziusta,ruduoja ir taippat is praeito rudens sodintu.Beje ir pas mano kaimyne tas pats. verysad.gif Kas per velniava? Labai lauksim  patarimu.

Kiek girdėjau, tai braškes geriausiai sodinti reikia liepos pabaigoje , ar rugpjūčio mėnesį. Šiais metais tuo laiku pati žadu tai išbandyti .sodinsiu kitoje vietoje liepos gale ar rugpjūtį, žiūrėsiu ar ką nors tai reiškia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2011 07 03, 21:09)

Pas mane tai ima ruduoti ir visiskai sunyksta,nudziusta kerelis.Jau daug ju israusciau ir nezinau ar galima toj vietoj kitus daigus pasodinti,ar nebus kuo uzsikretus dirva.
Atsakyti
O ką daryti, jei džiūsta pačios uogos, nors drėgmės pakankamai? g.gif
Atsakyti
Norėjau sužinoti kaip tvarkomas braškynas kai jau nuimtas derlius:ar pjaunami lapai,gal kuom nors tręšiama arba purškiama prieš ligas?Ačiū pasidalinusioms ax.gif
Atsakyti
gal kas nors auginate holiday veisles braskes ir gal galetumete perleisti netycia daigu? aciuka smile.gif
Atsakyti
Mielos braškininkėlės, gal kuri turėtumėte pardavimui ankstyvų braškių daigelių , lauksiu į az . Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti