QUOTE(Bircis @ 2011 07 02, 21:55)
Matai uraganas (glifosatas) veikia per lapus, jei juos nupjovei ....tai kaip jis suveiks?! (cia ateiciai info: purski, lauki min 7-10 dienas, kad kuo giliau saknis pasiektu, zoles nusiraito, ner ka pjaut, perkasi).
Balandos, sveris dyksta is seklu, Uraganas ju nenaikina(jis ir varnalesas nelabai pazeidzia, ne to tipo trucas, reik "riebesni daryt nei instrukcijoje) , bet tai zoles "dievo avineliai", timt ir baigta.
As ir ruosiu nauja ploteli braskem, bet mano "kova" beviltiska - priesininkas asiuklis. (saknys 2 metrai ir jis turi savyje silicio rugsties kuri ji daro atsparu nuodams; vienoje vietoje apipyliau tiesiai su kalkem, jam pofik - toliau zaliuoja)
visos kitos zoles man dievo dovana, todel as tau pavydziu
Balandos, sveris dyksta is seklu, Uraganas ju nenaikina(jis ir varnalesas nelabai pazeidzia, ne to tipo trucas, reik "riebesni daryt nei instrukcijoje) , bet tai zoles "dievo avineliai", timt ir baigta.
As ir ruosiu nauja ploteli braskem, bet mano "kova" beviltiska - priesininkas asiuklis. (saknys 2 metrai ir jis turi savyje silicio rugsties kuri ji daro atsparu nuodams; vienoje vietoje apipyliau tiesiai su kalkem, jam pofik - toliau zaliuoja)
visos kitos zoles man dievo dovana, todel as tau pavydziu
o kuo tada asiūklis blogai, tai ir daržoves nuoviru nupurkšt gali ir arbatas darytis kai negali pakeist padėties pakeisk požiūrį