O Marmalade ar kas auginat, pirkau turguj, man labai saldzios ir skanios, gal matet kas kur daigeliu?
Fonda jūsų pašto dėžutė pilna.Per vėlai susizgribau,sesuo važiuoja penktadienį į Kauną ,į klinikas.Galėtų užvažiuoti pas jus daigų.
QUOTE(zaika @ 2011 06 27, 18:33)
Laba, as taip pat ruosiuos siemet sodintis braskiu. Vietos kaip ir turim, tai irgi galvoju gal pabandyt pievoj sodint, gan idomus variantas. Eisiu dar perverst tema, kad issiaiskinciau, kokiais atstumais reikia sodint. Kiek skaitinejau ir rinkausi informacijos, tai labiausiai patiko Honeyoe, Elkat ir Sonata braskes. Kas kas nors pakomentuos, ar tikrai geros sios veisles.
Jei kas apie Kauna auginate tokias braskes ir turesite parduoti daigeliu, labai lauksiu zinuciu i AZ, nes labai noriu nusipirkti.
Jei kas apie Kauna auginate tokias braskes ir turesite parduoti daigeliu, labai lauksiu zinuciu i AZ, nes labai noriu nusipirkti.
SVEIKI MES AUGINOME YPAC SUPER RUSIS Honeyoe IR DERSELECT LABAI SKANIOS UOGOS IR GANA DIDELES TIKRAI
QUOTE(IngridaB @ 2011 06 29, 12:44)
Fonda jūsų pašto dėžutė pilna.Per vėlai susizgribau,sesuo važiuoja penktadienį į Kauną ,į klinikas.Galėtų užvažiuoti pas jus daigų.
Aš sodinau iki šiol daigus pavasarį...na kokie ten daigai visi krūmai jau būdavo...tai ir gana nemažai uogų vesdavo...kad ir šiemet viena lysvė tamsių taip sodinta buvo...beveik nesiskyrė nuo kitų, tik retesnė... Na jei tikrai nori tų mano braškių, tu ar kiti, duosiu ramiai, neskubant...rugpjūty... tikrai turėsit uogų kitąmet... retai sodinsit...nepus... Užsiknisimas su čia tom paštadėžėm... pravalai ir vėl... rašykit, kam tinka katytes@gmail.com ...ne problema toj Lietuvoj perduoti ką nors... Ahaaaa... lenkiu galvą už supratimą... Pradžiai ne po daug pasisodinkit, jei tiks dirva ir uogos...prasiplėsit...
QUOTE(Fonda @ 2011 06 29, 22:20)
Aš sodinau iki šiol daigus pavasarį...na kokie ten daigai visi krūmai jau būdavo...tai ir gana nemažai uogų vesdavo...kad ir šiemet viena lysvė tamsių taip sodinta buvo...beveik nesiskyrė nuo kitų, tik retesnė... Na jei tikrai nori tų mano braškių, tu ar kiti, duosiu ramiai, neskubant...rugpjūty... tikrai turėsit uogų kitąmet... retai sodinsit...nepus... Užsiknisimas su čia tom paštadėžėm... pravalai ir vėl... rašykit, kam tinka katytes@gmail.com ...ne problema toj Lietuvoj perduoti ką nors... Ahaaaa... lenkiu galvą už supratimą... Pradžiai ne po daug pasisodinkit, jei tiks dirva ir uogos...prasiplėsit...
Sutariame.
Čia man reikia.Šeimyna didėja ,o gėda,kad nebe turiu braškių.Ankščiau veždavau kibirais,dabar visi tik tą ir prisimena.
Darau naujoje vietoje braškyną,vietoje tokio baisaus dilgėlyno.
Na bandau daryti naują braškyną.Ankščiau buvo vien dilgėlės ir varnalėšos sulyg manimi.Nupjoviau su trimeriu,nupurškiau uraganu.Vakar atvežė du sunkviažimius pjautos žolės man,pasižaisti,kaip seniai juokiasi. Tai šiandien storu sluoksniu kloju,turėčiau laimėti kovą su žolėmis. Aš net mąstau ar verta bus perkasti,nes ko gero iki rugpjūčio ar supus šienas?Gal iš karto daryti duobutes ir sodinti? Ir gal vėliau pakartoti šieno klojimą?
O kam tas uraganas, jei viską nupjovėt ?
nu jo, kam tas "uraganas" ? na cia tokia mini pasaipele (tik neisizeisk)
ypac po sienavimo, jo poveikis mizerinis, tik zemes tarsa. (jis nelabai veikia placialapes tipo kiaulpienes) juolab, kad uzversi sienu ir taip issus.
Bet maladec, is peties "pavarei"
ypac po sienavimo, jo poveikis mizerinis, tik zemes tarsa. (jis nelabai veikia placialapes tipo kiaulpienes) juolab, kad uzversi sienu ir taip issus.
Bet maladec, is peties "pavarei"
sveikutes braskiu augintojos,
gal kas turite parduoti braskyciu? per az aciuka
gal kas turite parduoti braskyciu? per az aciuka
QUOTE(bitule @ 2011 07 01, 10:13)
O kam tas uraganas, jei viską nupjovėt ?
Na žinokite,pabijojau,kad ataugs šabakštynas.Ir pradžioje neturėjau šieno.
Šiemet ten turiu pasidariųsi tokį mini daržiuką.Iš pavasario šabakštyną,susikasiau,išrinkau atrodo žoles.O dabar tik palyja ir varnalėšų,balandų jau pilna pridygūsių.O,kad būtumėte matę dilgėlių šaknis........... Gal ir blogai,bet pabijojau,be uragano pradėti.Dabar didinu dar plotą,gavusi tiek šieno,jau kloju šieną ant nebe purkštos žolės,matysime rezultatą.
QUOTE(IngridaB @ 2011 07 02, 07:49)
Matai uraganas (glifosatas) veikia per lapus, jei juos nupjovei ....tai kaip jis suveiks?! (cia ateiciai info: purski, lauki min 7-10 dienas, kad kuo giliau saknis pasiektu, zoles nusiraito, ner ka pjaut, perkasi).
Balandos, sveris dyksta is seklu, Uraganas ju nenaikina(jis ir varnalesas nelabai pazeidzia, ne to tipo trucas, reik "riebesni daryt nei instrukcijoje) , bet tai zoles "dievo avineliai", timt ir baigta.
As ir ruosiu nauja ploteli braskem, bet mano "kova" beviltiska - priesininkas asiuklis. (saknys 2 metrai ir jis turi savyje silicio rugsties kuri ji daro atsparu nuodams; vienoje vietoje apipyliau tiesiai su kalkem, jam pofik - toliau zaliuoja)
visos kitos zoles man dievo dovana, todel as tau pavydziu