Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(Fonda @ 2011 06 16, 01:30)
Taip. NEPARDUODU. Ir labai aiškiai parašiau, kad DUODU...na dovanoju.

laba diena, sakykite, is kur esate? ir kiek daigu galetumet padovanoti? ax.gif
Atsakyti
sveikos,
dėl braškių derliaus-na pas mane tai labai geras, ir uogos didelės, ir orai buvo puikūs braškėms, nežinau iš kur tokie pasisakymai apie prastą braškių derlių..
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 03, 08:50)
Auginimas plėvelėje man taip pat geriausias thumbup.gif  Keletą metų taip neauginau, bet kitais metais vėl sodinsiu plėvelėje. Skyles padaryti nebuvo jokių problemų - galima įpjauti, bet man buvo padaręs "įrankį" - visos skylės buvo apie 10 cm skersmens rolleyes.gif

Pirmakart nusipirkau ir as plevele, jau priaugineja ugiai, zadu naujai sodinti. Nes is pernai sodintos nemazos lysves tik 2 sveiki braskiu krumeliai bebuvo like. Kiti, taip kaip ir mergaites jau rase, pakelus uz lapo issieme be saknu verysad.gif verysad.gif
Bet kas labai keista,anksciau keleta kartu pamaciusi vystancius krumelius pakasus rasdavau grambuoliu levas, o dabar istraukusi likusius nudziuvusius krumelius ir sukasusi lysve, neradau nei vienos lervos..
Kur tos bjaurybes pasidejo?? gal nukeliavo po zeme i kitas lysves?? blink.gif

Klausimelis- mastau ar reikia kuom pritvirtint is sonu ta plevele ant lysves? ar nenunes jos vejas, kol brasiu daigiukai dar nedideli, jeigu skyles apie 10 cm?? g.gif

Gal kas imestumete savo lysveles su plevele vaizdeli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 06 20, 13:46)
Pirmakart nusipirkau ir as plevele, jau priaugineja ugiai, zadu naujai sodinti.  Nes is pernai sodintos nemazos lysves tik 2 sveiki braskiu krumeliai bebuvo like. Kiti, taip kaip ir mergaites jau rase, pakelus uz lapo issieme be saknu  verysad.gif  verysad.gif
Bet kas labai keista,anksciau keleta kartu pamaciusi vystancius krumelius pakasus rasdavau grambuoliu levas, o dabar istraukusi likusius nudziuvusius krumelius ir sukasusi lysve, neradau nei vienos lervos.. 
Kur tos bjaurybes pasidejo?? gal nukeliavo po zeme i kitas lysves?? blink.gif

Klausimelis- mastau ar reikia kuom pritvirtint is sonu ta plevele ant lysves? ar nenunes jos vejas, kol brasiu daigiukai dar nedideli, jeigu skyles apie 10 cm?? g.gif

Gal kas imestumete savo lysveles su plevele vaizdeli  blush2.gif

Mes tai plėvelę tvirtinom žemėm, apkasėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 06 20, 14:16)
Mes tai plėvelę tvirtinom žemėm, apkasėm  4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2011 06 20, 10:50)
Marmolada neremontantinės

doh.gif Pernai tiek rinkausi braškes, kad jau nebeatskiriu kurias remontantines buvau nusižiūrėjusi, o kurias ne.
Atsakyti
Laba wink.gif turim sklypeli ir galvoju pasisodinti braskiu, kad maziukas kitais metais jau nusiskabytu. Beda viena, pievu pieva tikra pas mane. bandau kasti kratyti saknis ir lauk mesti . . . patresti ar ka dar padaryti? padekit jaunajai sodininkei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mika do @ 2011 06 21, 16:09)
Laba wink.gif turim sklypeli ir galvoju pasisodinti braskiu, kad maziukas kitais metais jau nusiskabytu. Beda viena, pievu pieva tikra pas mane. bandau kasti kratyti saknis ir lauk mesti . . . patresti ar ka dar padaryti? padekit jaunajai sodininkei  blush2.gif

Sveika, keli puslapiai atgal, labai daug ir su vaizdine medziaga yra papasakota kaip susikurti tobula braskyna mirksiukas.gif ir nereikes velenos kasti, labai nesudetingai, sekmes pasiskaitymuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri auginate POLKA braskes, kokie butu atsiliepimai? 4u.gif Kazkaip mastau uzsiveisti sia braskiu rusi...
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 06 21, 16:14)
Sveika, keli puslapiai atgal, labai daug ir su vaizdine medziaga yra papasakota kaip susikurti tobula braskyna mirksiukas.gif ir nereikes velenos kasti, labai nesudetingai, sekmes pasiskaitymuose drinks_cheers.gif

dekui, atsiprasau tikrai pripazistu labai daug neskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2011 06 21, 16:24)
Sveikos merginos, gal kuri auginate POLKA braskes, kokie butu atsiliepimai?  4u.gif Kazkaip mastau uzsiveisti sia braskiu rusi...

Labukas. Aš auginu šią veislę. Tai galiu pasakyti kad gražios labai ir saldžios braškės. Auginam 3 rūšis, tai ši saldžiausia ir skonis sodriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2011 06 22, 08:13)
Labukas. Aš auginu šią veislę. Tai galiu pasakyti kad gražios labai ir saldžios braškės. Auginam 3 rūšis, tai ši saldžiausia ir skonis sodriausias  smile.gif

O kur galima būtų įsigyti šiu daigų gal galite patarti? 4u.gif
Atsakyti