Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(mamkaa @ 2011 06 16, 08:04)
nezinau kaip kitom sios braskes, bet man jos superines.

Ačiū 4u.gif Ar saldžios?
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 06 16, 00:30)
Taip. NEPARDUODU. Ir labai aiškiai parašiau, kad DUODU...na dovanoju...

Retai čia sutiksi žmogų ką nors DOVANOJANTĮ, bet kai sutinki, patampa labai smagu wub.gif

QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 07:19)
Kasmet Kaune vyksta braškių degustacija, gal kuri žinot kada šįmet bus? Labai norėčiau nulėkt... ax.gif

bigsmile.gif noriu braškių - jų pas mane visai nekalnai ax.gif

Gal kas iš vilniškių parduodate per gausų derlių? Norėčiau nors keletą kg tikrų, kvapių braškių nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite parduoti braskiu sodinuku dvieju derliu? Na kur pirmas derlius buna pavasari,o kitas rudeni. Butu geriausia Klaipedoje,bet ir kiti miestai tinka ax.gif Jei kas zinot ar turit,lauksiu AZ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 06 16, 00:30)
Taip. NEPARDUODU. Ir labai aiškiai parašiau, kad DUODU...na dovanoju...jei neturi gyvos kurmių porelės... biggrin.gif Ir nei vienai neatsakiau, kurios man į až parašė ir užsiprašė... O jei pati neturi kur pinigų dėti, aš dirbu asmeninių sąskaitų finansiniu patarėju... ir tikrai parekomenduosiu, kaip gauti didžiausią naudą... thumbup.gif Konsultacijos irgi nemokamos. g.gif Tarp kitko, jau nebeapžiojam braškių nuskinti...nors kasdien draugų ir giminių sočiai ir skina jau visi atvykusieji... artėjam prie 100 kg... biggrin.gif

biggrin.gif blush2.gif Padet tai turiu kur, konsultaciju nereikia, tik kad neturiu ka det. doh.gif
Jusu AZ pilna, tai rasau cia, kad ir as noriu daigeliu, jei galit, parasykit man i AZ, kur ir kaip butu galima pasiimti. ax.gif Ir braskiu koki kilograma nupirkciau. smile.gif Del kurmiu, tai pas mus kaime ju turbut nors vezimu vesk, nes visos pievos isknaisiotos. doh.gif Tik nezinau kaip juos pagaut, galeciau ne viena atvest. biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2011 06 16, 07:19)
Kasmet Kaune vyksta braškių degustacija, gal kuri žinot kada šįmet bus? Labai norėčiau nulėkt... ax.gif

Pirmakart girdziu. blink.gif Kur cia taip buna? Ir as noriu! bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena...

Nagi paskaitinėjau, pavarvinau seilę į tokias gražias uogas žiūrėdama ir noriu patarimo ax.gif
Auginu ir aš braškių, tiesa nelabai daug. norėčiau plėst braškyną ir vat neduoda ramybės mintis, ar rudeniop galiu drąstiškai viską išraut ir perkelt į kitą lauką, ar geriau pavasarį? beje, vienos braškės bus jau trijų metų, be to, jos labai metasi į lapus-ar verta tokių ūsus sodint, ar geriau keist? žadu perkelt į buvusią pievą, kaip geriau ją paruošt, kad darbo prie braškių mažiau būtų, nes dabar kol nuravi ir diena baigiasi blush2.gif
gal yra kokia šiaulietė, kuri turi gerų braškių daigelių-mielai nupirkčiau 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau nusipirkti brškių, gal kas turite atliekamų parduoti Vilniuje. O taip pat norėčiau ir daigelių pasisodinti. nes planuoju vel užsiauginti braškyną smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kuri auginate Marmolada veislės braškes?
kokie būtų atsiliepimai blush2.gif ,
Žemaitijoje ir aš pirkčiau remontantinių braškių daigų, lauksiu pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2011 06 16, 15:27)
sveikos,
gal kuri auginate Marmolada veislės braškes?
kokie būtų atsiliepimai  blush2.gif ,
Žemaitijoje ir aš pirkčiau remontantinių braškių daigų, lauksiu pasiūlymų 4u.gif

Aš turiu Žemaitijoj 4u.gif Ir manau, kad mudvi nelabai toli viena nuo kitos ax.gif Jei dar reikia, rašyk į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2011 06 16, 12:45)
Pirmakart girdziu.  blink.gif  Kur cia taip buna? Ir as noriu!  bigsmile.gif

Nežinau, tai ir klausiu smile.gif Lygtai kažkokiam Laivės Alėjos kiemelyje.. g.gif Visada per žinias išgirstu apie buvusį braškininkų suvažiavimą, degustaciją, bet jau būna šaukštai popiet...
Atsakyti
Ką daryti su strazdais?Atvažiavau šiandien nei vienos braškės,net paraudusios.Aparpolio vos negavau. doh.gif Tiek užvakar palikau paraudūsių. bigsmile.gif Fonda,negi jūsų braškių nelesa starzdai?Pilna jū pas mane.Pernai vargau,šiemet-vėl. doh.gif Uždengiau agroplėvele. g.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Ateinu ir as paskaitinet i jusu foruma...Kazkotais nesekasi man augint braskiu... blush2.gif Jos pas mane arba i lapus nueina,arba zydi laaabai,bet uogu vistiek nera... Tai as tik raviu,tresiu,o uogas perku pas pazystamus... biggrin.gif Symet jau taip zydejo,taip zydejo...o braskes tai ka zinau...niekalas...Bandziau ir remondantines du kart turejo derliu duot...tai kai suzaliavo...o uogos ne vienos... biggrin.gif Tai va symet rausiu viska lauk...Ir naujai bandysiu sodint...gal galit patart kokias veisles geriausios...nu bet jusu megstamiausios,vistiek jau jus cia isbandet dauguma visokiu veisliu...kokia galetumet parekomenduot...ir gal galima butu papirkt sodinuku... ax.gif Busiu dekinga uz atsakymus ir uz pasiulymus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 06 16, 18:58)
Ką daryti su strazdais?Atvažiavau šiandien nei vienos braškės,net paraudusios.Aparpolio vos negavau. doh.gif Tiek užvakar palikau paraudūsių. bigsmile.gif Fonda,negi jūsų braškių nelesa starzdai?Pilna jū pas mane.Pernai vargau,šiemet-vėl. doh.gif Uždengiau agroplėvele. g.gif

Man pernai velniai viska nurijo, tai dar ziema ermitaze aptikau pigu tinkleli nuo pauksciu, nusipirkau, siemet uzdengiautinklu, kai pradejo raudonuot, tai ir strazdu nera blink.gif blink.gif
Atsakyti