QUOTE(zaika @ 2011 06 15, 10:47)
Laba diena. Taip ir nesupratau,
Fonda, tai daigeliu neparduosit?
Taip. NEPARDUODU. Ir labai aiškiai parašiau, kad DUODU...na dovanoju...jei neturi gyvos kurmių porelės...
Ir nei vienai neatsakiau, kurios man į až parašė ir užsiprašė... O jei pati neturi kur pinigų dėti, aš dirbu asmeninių sąskaitų finansiniu patarėju... ir tikrai parekomenduosiu, kaip gauti didžiausią naudą...
Konsultacijos irgi nemokamos.
Tarp kitko, jau nebeapžiojam braškių nuskinti...nors kasdien draugų ir giminių sočiai ir skina jau visi atvykusieji... artėjam prie 100 kg...
Taigi dėkoju Dievuliui už tokią ypatingą gausą... ir dalinuosi su visais stokojančiais...
Ir džiaugiuosiu, kad nelyja... gal čia mėnuliuko pilnaties pilnas užtemimas taip PILNAI veikia
Klausėt koks plotas
mano žingsniais tai 14x6 =84 kvadratiniai žingsniai
Dar kažkas čia mąstė, kad po 2 metų braškės išsigimsta ir reikia keisti veislę
Mano šios braškytės tos pačios ir tos pačios... jau senokai... Nemėgstu modernistinių veislių...man turi būti skanios, kvapnios... o kad netransportabilios, trinasi
nesvarbu... anksčiau vis Senga Sengana auginau... šios labai panašios tos tamsiosios...tik daug ankstyvesnės ir nepūnančios... šviesios gal panašios į Honeoye ar Venta... Bet kai pasižiūrėjau statistiką,kad stambiausios uogos sveria iki 17 g, tai aišku, kad mano mažiausiai dvigubai stambesnės...yra ir po 50 g
Na tiesiog šiemet viskas su braškytėm pas mus OK
Tarp kitko ir pomidorus, savo sėklas ir daigus išsiauginam...senų skanių veislių, plona odele, miltingų.. nes modernistiniais storasieniais ir viduj tuščiais pomidorais tik betonines sienas pramušinėti galima...