Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Nors šiandien ir aš braškiavau,bet nepalyginsi su Fondos braškytėm wub.gif pas mane vos pradeda sirpti,šiemet mažesnės,bet labai saldžios,matyt per mažai drėgmės.Aš priskyniau gal kokius tris kilogramus,vaikams džiaugsmo mmmm wub.gif sakė tokių skanių dar nevalgė hihihi.gif apie pirmas visada taip sako.
Atsakyti
Fonda,o toli gyvenate?
Gal galima paštu padraugauti?Persiūščiau ir daugiau pinigiukų,žinau tą vargą. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 06 13, 00:00)
Vakar ir šiandien priskynėm 18,8 kg, bet tik gal dešimtadalį braškyniuko apėjom...

Wow, čia tai derlius bigsmile.gif Įdomu pasidarė koks dydis to braškyno g.gif
Pas mane šiemet kūdai su braškėm, vaikams pavalgyti tai užteks, bet apie virimą tai tik pasvajot unsure.gif Dar kas labai nervina, kad daugiausia užsodinta tokia veisle, kurios pats galiukas labai ilgai žalias lieka, sakiau reikės plėsti tokia veisle, kurios uogos visos normaliai sunoksta.
Fonda, kurioj Lt vietoj esat, visai norėčiau tokių braškių fliansiukų bigsmile.gif
Atsakyti
Fonda, ir as stoju i eile braskiu daigiuku, jei tik liks man... blush2.gif Fantastiskos braskytes! wub.gif Smagu butu nusipirkt tokiu daigu, kur braskes tikrai grazios, ir tikiu, kad labai skanios... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 06 13, 09:44)
Wow, čia tai derlius bigsmile.gif Įdomu pasidarė koks dydis to braškyno g.gif
Pas mane šiemet kūdai su braškėm, vaikams pavalgyti tai užteks, bet apie virimą tai tik pasvajot  unsure.gif Dar kas labai nervina, kad daugiausia užsodinta tokia veisle, kurios pats galiukas labai ilgai žalias lieka, sakiau reikės plėsti tokia veisle, kurios uogos visos normaliai sunoksta.
Fonda, kurioj Lt vietoj esat, visai norėčiau tokių braškių fliansiukų bigsmile.gif

Atsakysiu uz Fonda,nes ji tik naktim raso mirksiukas.gif Ji gyvena Kaune prie 2 ligonines cool.gif ( gal nesupyks,kad isdaviau bigsmile.gif )
Atsakyti

Pirmiausia visų atsiprašau, kad neatsakiau, nebuvo interneto...sulapojo medžiai 'ant trąsos'...mikrovisatos...
Na dėl tų kiaulpienių ir kt. užsisėjimo schmoll.gif būina, kad auga tos vadinamos piktžolės, [/quote]

Aciukas, tikrai laukiau sio atsakymo 4u.gif
Na, bandysiu ir as, tik siuo metu pas mane taip viskas nusienauta ir nuraveta, kad kuri laika bus ramu smile.gif

Sestadieni vyras nupirko turguje lenkisku braskiu ( garsiai rekiamu, kad jos lietuviskos) . Tai nera ko lyginti. Vaikai ju nevalge tiesiog. Viena, kita ir sonan nubego. Paragavau as, na kaip jas gali valgyti. Tada padareme degustacini vakara. Priskyniau saviskiu, padejau salia pirktas "lietuviskas" ir....tas "lietuviskas" vakare ismeciau, nes nei vaizdelio nei kvapo is ju neliko po poros valandu doh.gif
Musu braskytems tik pirmi metai, derlius dar nedidelis, bet dziaugsmo cool.gif
Atsakyti
Fonda,stoju eilen del daigiuku smile.gif ,zinoma jei siusit pastu.
Atsakyti
Fonda ir aš eilėn stoju blush2.gif , galiu ir pasiimt daigelius ax.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tokia beda,kiekviena diena randu prikritusiu braskiu vagose,jos zalios,mazos ir dideles,galvojau,kad tai paukščiu darbas,prikabejinejau skakarbonkiu,kad atsibaidytu, bet vistiek pilna.Gal čia kokia liga,o gal dregmes truksta? siaip ne karsta pas mus,ir lietaus buvo...
Atsakyti
Labai prašau, patarkite. Pernai rudenį gavau daug braškių daigų, pasodinau dvi lysves, augo labai gražiai, lapai dideli, vešlūs, pavasarį tręšiau tik dilgelių raugu.
Labai gausiai žydėjo, žiedynus turi, bet beuogius. Nėra nei vieno uogos, augina daug ūsų., nespėju jų šalinti. Skaičiau ankstesnėse forumo temose, kad tai liga.
Planuojus bračkių daigus išrauti. tik ar gerai sodinti naujus daigus į tą pačią vietą? Ir kada geriau sodinti naujus daigus?
Atsakyti
QUOTE(Ringaile @ 2011 06 13, 23:28)
Labai prašau, patarkite.  Pernai rudenį gavau daug braškių daigų, pasodinau dvi lysves, augo labai gražiai, lapai dideli, vešlūs, pavasarį tręšiau tik dilgelių raugu.
Labai gausiai žydėjo, žiedynus turi, bet beuogius. Nėra nei vieno uogos, augina daug ūsų., nespėju jų šalinti. Skaičiau ankstesnėse forumo temose, kad tai liga.
Planuojus bračkių daigus išrauti. tik ar gerai sodinti naujus daigus į tą pačią vietą? Ir kada geriau sodinti naujus daigus?

tai gal jos nušalo?
Atsakyti
Glossi, pirmiausia Tau ačiukas doh.gif Tikrai taip biggrin.gif
Ir malonu, kad vizuali 'REKLAMA" praėjo thumbup.gif biggrin.gif Bet iš tiesų tai nesidarykim kažkokių stebuklų...arba jie ne čia... tai yra ne veislėje...net tų veislių nežinau pavadinimų...kaip sakau - viena šviesi, kita tamsi thumbup.gif Esmė bendroje auginimo sąlygų atitiktyje (balanse, harmonijoje)...kai konkreti vieta, dirvos struktūra, saulėtumas, drėgmė, apsauga nuo vėjų, auginimo būdas...ir kt. tiesiog geriausiai tinka tai rūšiai. O ar tiks kiekvienoms tokioms Jūsų sąlygoms...teoriškai ne... o praktiškai galima bandyti... ax.gif biggrin.gif Nes veislių yra keliskart geresnių...tiesiog aš taip auginu, kaip anksčiau buvau aprašiusi... Parduot nieko neparduodu... nesiunčiu...apskritai neužsiimu tuo... jei manau, kad žmogui kas tiktų...ar jo toks noras... tai kažką tiesiog duodu ir tiek... OI TIESA, PRISIMINIAU...MAINAU Į GYVŲ KURMIŲ PORELĘ... 4u.gif Manau, kad Jums normaliai pamąsčius viskas atsistos į vietas... g.gif Ir dar kartą sakau, kad man labai patiko BITUTĖS braškynas thumbup.gif ...ryte gal savo plotą pamatuosiu, jei liks laiko... Šiaip į naują vietą sodinam pavasarį... priminkit savo norus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 13 birželio 2011 - 23:14