Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Niekada jokiom trasom netresiau,nusienauta zole pora dieneliu apdziovinu ir kloju po braskem ir ant tarplisviu,zodziu visur. Mulciavimas duoda daug pliusu,ir uogos svarios, ir ravet nereik, ir neperdziuva,o svarbiausia pudama zole tresia jas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 26, 15:29)
Eliza, nešaukiu ir dažniausiai pykstu ant savęs, kad nenulaikau liežuvio. Teisingiau būtų rašyt - pirštų.

( dabar reikia suprasti, kad įvarau baimę? OK, pasižadu raštiškai - dingstu neribotam laikui  4u.gif )

Baikit, cia, kad bijociau, tai ir as liezuvio nekisciau 4u.gif Cia gal greiciau mano kvaila prasymo forma, kuria tikiuosi sulaukti komentaro doh.gif
Atsiprasau 4u.gif atsiprasau 4u.gif atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Ir as viena patarima-niekada neravekite braskiu joms zydint-bus prastas derlius.P.s susijudina saknys.
Atsakyti

QUOTE(agute77 @ 2011 05 26, 19:37)
Ir as viena patarima-niekada neravekite braskiu joms zydint-bus prastas derlius.P.s  susijudina saknys.

drinks_cheers.gif tikra teisybė 4u.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2011 05 26, 18:48]
Nežinau, kaip daro kitos - prieš žydėjimą tręšiau, dabar daug žiedelių ir uogyčių. Rašau tik tai, ką pati išbandau ir pasiteisina. Po derliaus nuėmimo taip pat tręšiu - remontantines taip pat.
[/Aciu uz patarima baigsis uogytes uzsiraugsiu as tu dilgeliu thumbup.gif Bandysiu ukininkaut biggrin.gif
Atsakyti
čia gal nelabai laiku klausimas ax.gif bet gal susidure iir isprende tokia problema:
man kiekvien pavasari "ziauriai" iskelnoja kerus! verysad.gif
(pagrinde molis, o ant virsaus juodziamis supiltas)
kaip ta lysve "sukonstruot", kad nesivazinetu braskiu kerai?
Aciuu
Atsakyti
Siandien seimyna palepinau pirmu dubeneliu braskiu... tu ale "vijokliniu" kelmelis uzsiliko siltnamyje, isbujojo ir ...siandien gi ziuriu - raudonuoja assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 05 27, 13:25)
čia gal nelabai laiku klausimas  ax.gif bet gal susidure iir isprende tokia problema:
Aciuu

Drauge parėjusiais metais užmulčiavo šiaudais-tai tų neiškėlė, o kitas iškilnojo ir nušalo.
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2011 05 26, 17:37)
Ir as viena patarima-niekada neravekite braskiu joms zydint-bus prastas derlius.P.s  susijudina saknys.

doh.gif Siandien puse lysves nuravejau doh.gif Ai, bet jos jau su uogytem g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bircis @ 2011 05 27, 14:25)
čia gal nelabai laiku klausimas  ax.gif bet gal susidure iir isprende tokia problema:
Aciuu

Man iškilnodavo, kai paruošusi lysvę, išravėjus, supurenus iš karto daigus susodindavau ax.gif Žemė per kiek laiko susiguli, o kereliai ir likdavo iškilę doh.gif Dabar visada naujai lysvei leidžiu lietaus sulaukti, o tada jau susodinu. Po savaitės, ar dviejų. Ir mulčiuoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agute77 @ 2011 05 26, 18:37)

Turiu ir aš vieną- iš viso neravėkite, o piktžoles nukarpykite palei žemę ax.gif Nukarpytas norite išmeskite, norite lysvėje palikite ax.gif Žemėje likusios šaknys tampa trąša, ir žolės sunkiau atželia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 05 30, 23:12)

Turiu ir aš vieną- iš viso neravėkite, o piktžoles nukarpykite palei žemę ax.gif Nukarpytas norite išmeskite, norite lysvėje palikite ax.gif Žemėje likusios šaknys tampa trąša, ir žolės sunkiau atželia ax.gif

Va čia tai patarimas hihihi.gif man patiktų bigsmile.gif tik vienas klausimas ir senai Jūs tokį priežiūros būdą taikote savo braškyne,ar nesigauna braškės pievoj?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 30, 22:32)
Va čia tai patarimas hihihi.gif man patiktų bigsmile.gif tik vienas klausimas ir senai Jūs tokį priežiūros būdą taikote savo braškyne,ar nesigauna braškės pievoj?

O kaip Jūs tada ravite g.gif Jug vistiek žoles ne glėbiu raunat g.gif Galvojate kirpti labai ilgai užtrunka- nieko panašaus ax.gif Turiu tokias iiiilgas žirkles, specialiai žolei kirpti, o jei ne smarkiai paaugę- sodo žirklėmis praeinu rolleyes.gif Man puikiai toks metodas tinka ax.gif Be to, dažniausiai tai ką nukerpu- atgal į lysvę atgula ax.gif
Atsakyti