Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

Prašom nepykti jei kam seilėtekį sukels... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 22, 11:39)

user posted image

Oi blink.gif pridėjo nuotraukų iš pernai metų ir giriasi hihihi.gif irnesakyk.gif na gerai doh.gif čia iš pavydo pasikarščiavau blush2.gif lotuliukas.gif aš džiaugiuosi,kad pas mane žydi,o čia jau ir uogyčių yra doh.gif Ai vistiek pavydas graužia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 21, 22:28)
O dėl grambuolių,tai skaičiau,kad ir serenčių jie nemėgsta,ne tik česnakų.

As taip pat skaiciau, kad zydinciu serenciu kvapo nemegsta dar ir kurkliai- tai jeigu jais apsodinti sodo sklypa, kurkliai aplenks smile.gif
Myliu sias gelytes ir pas mane vasara ir rudeni serenciai zydi sode wub.gif Bandyciau si varianta, tik iskyla klausimas, kur geguze, kai buna pats kurkliu skraidymas, gauti tiek zydinciu serenciu doh.gif Be to serenciai laaabai bijo salnu ir jau prie 0 laipsniu nusala..o juk geguzes pradzioje dazniausiai ir buna salnos, prie -4 kaip buvo sio men pradzioje, net ir po keliais sluoksniais agro nusalo doh.gif
Atsakyti
user posted image
štai koks mano braškynas
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 21, 23:28)

O dėl grambuolių,tai skaičiau,kad ir serenčių jie nemėgsta,ne tik česnakų.

Pernai serenčių braškyne buvo daugiau nei gėlyne - nepadėjo schmoll.gif
Papildyta:

thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 22, 14:41)
Pernai serenčių braškyne buvo daugiau nei gėlyne - nepadėjo schmoll.gif

Na tikrai,kad gaila,o česnakus pamėgink rolleyes.gif ir nauda dviguba(tikėkimės) bus 4u.gif
Atsakyti
labas,gal kas zinot kur vilniuje galima braskiu daigu nusipirkt,skaiciau kad klaipedoje,bet mum toli labai ir brangoka butu schmoll.gif ir dar turiu siaudu,ar tiktu jais apmulciuot braskyna?nes pas mus zole labai eina,tai tektu ravet kasdien schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 22, 14:43)
Na tikrai,kad gaila,o česnakus pamėgink rolleyes.gif ir nauda dviguba(tikėkimės) bus 4u.gif

Būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamicka @ 2011 05 22, 15:07)
labas,gal kas zinot kur vilniuje galima braskiu daigu nusipirkt,skaiciau kad klaipedoje,bet mum toli labai ir brangoka butu schmoll.gif ir dar turiu siaudu,ar tiktu jais apmulciuot braskyna?nes pas mus zole labai eina,tai tektu ravet kasdien schmoll.gif  schmoll.gif

Gegužės 27-29 d.d. Kairėnuose, VU Botanikos sode vyks mugė "Lietuvos žiedai".Pabandykit ten paieškot.

Atsakyti

user posted image

..mmmm sukėlė....am... biggrin.gif biggrin.gif
nerealu..kaip norisi...............
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 05 22, 10:39)

Na tikrai sukėlė blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 22, 12:07)
As taip pat skaiciau, kad zydinciu serenciu kvapo nemegsta dar ir kurkliai- tai jeigu jais apsodinti sodo sklypa, kurkliai aplenks smile.gif
Myliu sias gelytes ir pas mane vasara ir rudeni serenciai zydi sode wub.gif Bandyciau si varianta, tik iskyla klausimas, kur geguze, kai buna pats kurkliu skraidymas, gauti tiek zydinciu serenciu doh.gif Be to serenciai laaabai bijo salnu ir jau prie 0 laipsniu nusala..o juk geguzes pradzioje dazniausiai ir buna salnos, prie -4 kaip buvo sio men pradzioje, net ir po keliais sluoksniais agro nusalo doh.gif

Kurkliai tai tikrai nereaguoja,pernai man net pacius graziausius nugrauze,jie viska ryja,bjaurybes verysad.gif
Atsakyti