Prašom nepykti jei kam seilėtekį sukels...
QUOTE(Ex @ 2011 05 22, 11:39)
Oi pridėjo nuotraukų iš pernai metų ir giriasi na gerai čia iš pavydo pasikarščiavau aš džiaugiuosi,kad pas mane žydi,o čia jau ir uogyčių yra Ai vistiek pavydas graužia...
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 21, 22:28)
O dėl grambuolių,tai skaičiau,kad ir serenčių jie nemėgsta,ne tik česnakų.
As taip pat skaiciau, kad zydinciu serenciu kvapo nemegsta dar ir kurkliai- tai jeigu jais apsodinti sodo sklypa, kurkliai aplenks
Myliu sias gelytes ir pas mane vasara ir rudeni serenciai zydi sode Bandyciau si varianta, tik iskyla klausimas, kur geguze, kai buna pats kurkliu skraidymas, gauti tiek zydinciu serenciu Be to serenciai laaabai bijo salnu ir jau prie 0 laipsniu nusala..o juk geguzes pradzioje dazniausiai ir buna salnos, prie -4 kaip buvo sio men pradzioje, net ir po keliais sluoksniais agro nusalo
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 21, 23:28)
Pernai serenčių braškyne buvo daugiau nei gėlyne - nepadėjo
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 05 22, 14:41)
Pernai serenčių braškyne buvo daugiau nei gėlyne - nepadėjo
Na tikrai,kad gaila,o česnakus pamėgink ir nauda dviguba(tikėkimės) bus
labas,gal kas zinot kur vilniuje galima braskiu daigu nusipirkt,skaiciau kad klaipedoje,bet mum toli labai ir brangoka butu ir dar turiu siaudu,ar tiktu jais apmulciuot braskyna?nes pas mus zole labai eina,tai tektu ravet kasdien
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 05 22, 14:43)
Na tikrai,kad gaila,o česnakus pamėgink ir nauda dviguba(tikėkimės) bus
Būtinai
QUOTE(mamicka @ 2011 05 22, 15:07)
labas,gal kas zinot kur vilniuje galima braskiu daigu nusipirkt,skaiciau kad klaipedoje,bet mum toli labai ir brangoka butu ir dar turiu siaudu,ar tiktu jais apmulciuot braskyna?nes pas mus zole labai eina,tai tektu ravet kasdien
Gegužės 27-29 d.d. Kairėnuose, VU Botanikos sode vyks mugė "Lietuvos žiedai".Pabandykit ten paieškot.
..mmmm sukėlė....am...
nerealu..kaip norisi...............
QUOTE(Ex @ 2011 05 22, 10:39)
Na tikrai sukėlė
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 22, 12:07)
As taip pat skaiciau, kad zydinciu serenciu kvapo nemegsta dar ir kurkliai- tai jeigu jais apsodinti sodo sklypa, kurkliai aplenks
Myliu sias gelytes ir pas mane vasara ir rudeni serenciai zydi sode Bandyciau si varianta, tik iskyla klausimas, kur geguze, kai buna pats kurkliu skraidymas, gauti tiek zydinciu serenciu Be to serenciai laaabai bijo salnu ir jau prie 0 laipsniu nusala..o juk geguzes pradzioje dazniausiai ir buna salnos, prie -4 kaip buvo sio men pradzioje, net ir po keliais sluoksniais agro nusalo
Kurkliai tai tikrai nereaguoja,pernai man net pacius graziausius nugrauze,jie viska ryja,bjaurybes