Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(saintlina @ 2011 05 20, 12:11)
o man Klaipėda labai patinka  wub.gif 
Braškių daigų gal galima dar kur nors įsigyt pas jus? Galbūt Žalia stotelė prekiauja? Gal medelynai turi savo prekybos aikšteles?

Ir man patinka Klaipeda biggrin.gif Tik bendrai su augalaispas mus daug liudnesne padetis, nepalyginsi pvz. su Vilniumi. Pries keleta metu puse metu mokiausi Vilniuje, tai vaziuodama per iseigines namo pilna bagazine prisikraudavau visokiu augaliuku tongue.gif Juokdavosi bendradarbiai is manes, sodininkes blush2.gif Vilniuje ir kainos daug mazesnes ir pasirinkimas koooks bigsmile.gif

Zalioje stoteleje pardaveja sake, kad buvo kelis daigelius atveze-per pora dienu neliko- ir pagrinde Vilniuje ir Kaune viskas prekiaujama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 20, 12:16)
O Frezijoj nėra? Nesuprantu, kaip jūs nerandat, Kaune tai net mažiausia sodinukų prekybvietė turi braškių daigų  g.gif

drinks_cheers.gif , Ir Jonavoje yra pilna daigų, o pas jus klaipėdoje ūkininkų turgelių savaitgalinių nebūna, ten tai tikrai turėtumėte rasti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 20, 12:16)
O Frezijoj nėra? Nesuprantu, kaip jūs nerandat, Kaune tai net mažiausia sodinukų prekybvietė turi braškių daigų  g.gif

Butent vienintelej Frezijoje radau vienintelius tuos pavytusius Honey unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 20, 12:44)
Butent vienintelej Frezijoje radau vienintelius tuos pavytusius Honey unsure.gif

lotuliukas.gif
kad pavytę nieko blogo, svarbu nesimatytų ant lapų ligų biggrin.gif
Neprarask vilties ir gali bandyti ieškoti forume nuo liepos mėn, gal kiek anksčiau, kai bus derlius nuimtas ir braškės eilįnį sykį 'apsiflencuos' wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 20, 11:59)
Niu kaip liudna skaityti jusu zinutes verysad.gif, baltai pavydziu verysad.gif
Vakar apvazinejau visas man zinomas Klaipedoje esancias parduotuves kur galetu buti braskiu daigeliu ir tik vienintelej radau padziuvusiu Honey daigeliu.. ir viskas verysad.gif  verysad.gif
Nu toks gūdus kaimas ta Klaipeda  doh.gif

Keistai Jus cia lotuliukas.gif As kaip tik ieskau kas galetu nuvykti i KLP man daigeliu paimti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Parduodami elitiniai braškių daigai
Ankstyvos veislės: Clery (frigo-elitas), Dely (frigo-elitas)

Vidutinio ankstyvumo: Polka (frigo durpiniuose puodeliuose- pirma reprodukcija)

Vidutinio vėlyvumo: Sonata (frigo durpiniuose puodeliuose- pirma reprodukcija)

Ekstremaliai vėlyva veislė: Malwina (frigo-elitas)

Remontantinės veislės: Charlotte, Anabelle, Malling Pearl, Elsinore,
Capri (visų šių veislių daigai yra frigo-elitas)

Kaina – nuo 0,5 Lt/vnt.

Valdas
Klaipėda
868045440
kupeta7@hotmail.com

Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 05 20, 13:00)
Keistai Jus cia  lotuliukas.gif As kaip tik ieskau kas galetu nuvykti i KLP man daigeliu paimti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Parduodami elitiniai braškių daigai

Didelis dekui uz informacija thumbup.gif skambinsiuos siandien 4u.gif

Įdomu tik ka reiskia tas "frigo" ?? g.gif blush2.gif ar del mandrumo??? smile.gif
Atsakyti
Frigo tai kiek žinau šaldyti daigai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 20, 13:14)
Didelis dekui uz informacija thumbup.gif  skambinsiuos siandien  4u.gif

Įdomu tik ka reiskia tas "frigo" ?? g.gif  blush2.gif  ar del mandrumo??? smile.gif

devirusuoti daigai smile.gif
Atsakyti
aš kažkaip irgi apie šaldymą pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Boružėlė* @ 2011 05 20, 13:47)
aš kažkaip irgi apie šaldymą pagalvojau  g.gif

Suzinojau-taip tai saldyti daigai, jie laikomi saldiklyje ir kiek supratau nera nei lapu, tik gumbelis unsure.gif

Pasieskojus info apie ju siulomas veisles, man pasirode idomi tik viena-Sonata. O remontaniniu, kuriu labai noreciau, beturi tik viena Charlotte, apie kuria isvis nete neradau jokios informacijos doh.gif Pardavejo zodziais - Charlotte nedideles, bet gero skonio.., kazkaip nesuzavejo jos mane g.gif

Jauciu lauksiu rudenines muges arba kol jusu braskytes priaugins "plenciuku" Darselect ir Senga sengana mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 20, 14:44)
Suzinojau-taip tai saldyti daigai, jie laikomi saldiklyje ir kiek supratau nera nei lapu, tik gumbelis unsure.gif 

Pasieskojus info apie ju siulomas veisles, man pasirode idomi tik viena-Sonata. O remontaniniu, kuriu labai noreciau, beturi tik viena Charlotte, apie kuria isvis nete neradau jokios informacijos doh.gif Pardavejo zodziais - Charlotte nedideles, bet gero skonio.., kazkaip nesuzavejo jos mane g.gif

Jauciu lauksiu rudenines muges arba kol jusu braskytes priaugins "plenciuku" Darselect ir Senga sengana  mirksiukas.gif

o kodėl Jūs neperkat braškių daigų iš sodininkystės instituto( lyg taip jis vadinas) Babtuose? blush2.gif , prekiaut pradeda liepos mėnesį, mes pirkom ne vieną kartą, daigai brangoki- pernai mokėjau už daigą po 1,20Lt., bet labai liux thumbup.gif , ir jei pataikai į pardavimo pradžią, tai ir veislių pasirinkt galima, ir derlius nerealus būna
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2011 05 20, 14:00)
o kodėl Jūs neperkat braškių daigų iš sodininkystės instituto( lyg taip jis vadinas) Babtuose? blush2.gif

tai kad Alenzi is Klaipedos toloka iki Babtu braskiu vaziuot..
Atsakyti