kiek maciau turguj - visur - honey - ta ankstyvoji rusis . duoda truputi uogu birzeli , opaskui zaliuoj ailgai ir nuobodziai
vakar pasodinom 20 daugu darselect i pieva . uzdengem juoda plevele ,kad labai nekaistu ,nes juoda, uzmulciavau sudziuvuse zole .
Tikimes prigis , nes jau su ziedais - veloka persodinimui .
Mano siemet pirktos ankstyvos braskes jau su uogom
Na pairkau ir as maximoj braskiu daigu, dar Elsanta prigriebiau vidutinio velyvumo, atsiliepimai grazus, o gal kas auginat?
aš dar vakar irgi pasiskaičius nusipirkau Elsanta ir Selva. Apie Elsantą irgi prisiskaičiau, kad geros, tik atsparumas šalčiui mane neramina. O Selva paėmiau todėl, kad remontantinės. Dar buvo Bogota, Corona, Elvira. Šitų pirkti kažkaip nieks neįkvėpė, tai liks neišbandytos.
Gaudvile, o braškes irgi Seasoliu laistai?
QUOTE(saintlina @ 2011 05 20, 11:25)
kai pirkau naujas, tai šaknis prieš sodinimą mirkiau ir po pasodinimo kelis kartus laisčiau. Seniau sodintoms dabar galima palaistyt su PowerFeed'u
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 20, 10:28)
kai pirkau naujas, tai šaknis prieš sodinimą mirkiau ir po pasodinimo kelis kartus laisčiau. Seniau sodintoms dabar galima palaistyt su PowerFeed'u
o, kaip gerai, kad laiku paklausiau. Reiks ir man šitas naujas pamirkyt prieš sodinant. O seniau sodintas kaip sykis praėjusį savaitgalį PowerFeed'u ir laisčiau. Kaip žinodama
aš dar vakar irgi pasiskaičius nusipirkau Elsanta ir Selva. Apie Elsantą irgi prisiskaičiau, kad geros, tik atsparumas šalčiui mane neramina. O Selva paėmiau todėl, kad remontantinės. Dar buvo Bogota, Corona, Elvira. Šitų pirkti kažkaip nieks neįkvėpė, tai liks neišbandytos.
Kazkada buvau nusipirkusi remontantini, mugej, aisku, nieko apie veisles net nezinojau, bet nieko jos man neuzaugo ir derliaus visai nebuvo, tai pamazu sunyko, matyt kazka ne taip dariau
Na dabar svarbu, kad prigytu, tokius karscius prognozuoja, kazi kaip cia pasiseks
prigis, kur jos dings. Palaistysit kelis kartus. Skaičiau, kad rekomenduoja pradžioj agroplėvele pridengt, kad drėgmė neišgaruotų ir lengviau prigytų.
Be to, pradžioj savaitės jau karščių ir nebežada
Be to, pradžioj savaitės jau karščių ir nebežada
QUOTE(ievakata @ 2011 05 20, 11:34)
Kazkada buvau nusipirkusi remontantini, mugej, aisku, nieko apie veisles net nezinojau, bet nieko jos man neuzaugo ir derliaus visai nebuvo, tai pamazu sunyko, matyt kazka ne taip dariau
Na dabar svarbu, kad prigytu, tokius karscius prognozuoja, kazi kaip cia pasiseks
norint, kad gausiau derėtų remontantinės, reikalinga šalia auginti vėlai derančias braškes, pvz., Pandora.
Niu kaip liudna skaityti jusu zinutes , baltai pavydziu
Vakar apvazinejau visas man zinomas Klaipedoje esancias parduotuves kur galetu buti braskiu daigeliu ir tik vienintelej radau padziuvusiu Honey daigeliu.. ir viskas
Nu toks gūdus kaimas ta Klaipeda
QUOTE(Alenzi @ 2011 05 20, 10:59)
Nu toks gūdus kaimas ta Klaipeda
o man Klaipėda labai patinka
Braškių daigų gal galima dar kur nors įsigyt pas jus? Galbūt Žalia stotelė prekiauja? Gal medelynai turi savo prekybos aikšteles?