Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(meme @ 2011 05 02, 12:52)

O pjuvenos, neaplimpa pačio uogos???

Pjuvenomis nepatarčiau - tikrai limpa cool.gif
Atsakyti
O jei durpemis mulciuoti?
Atsakyti
Gal kas turit braskiu daigu parduoti?
Atsakyti
Mano nuomone siaudai tai thumbup.gif , bet nelabai ju gausi. Pjuvenas bandziau, bet kazkaip man jos greit sumirko, lietaus gal per daug buvo, storiau pilti reikia. O zolyte mes pjaunam daznai, ji visai nekainuoja ir ieskoti jos nereikia + trąša natūrali g.gif
Atsakyti
Vakar vyras aeravo veją, tai 'šieno' daugokai prišukavo. Visą turtą sukroviau aplink braškes.
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2011 05 02, 11:42)
Gal kas turit braskiu daigu parduoti?

Ir as jungiuosi pirkimui, Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 03 gegužės 2011 - 13:38
QUOTE(nijole0619 @ 2011 05 01, 20:14)
gal ir neturėtų, bet dažniausiai jos atauga ir iškelia plėvelę.  biggrin.gif

Jei kalbat apie juoda agroplevele, tai to negali buti.

Pas mane braskes buvo/yra susodintos uztiestame juoda agroplevele lauke, tai piktzoles isauga tik prie pat braskiu krumo.
Siemet buvau atidengusi senas braskes (nes keiciau vieta) - zeme- grazumelis, nei vienos piktzoles ir labai puri.
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2011 05 03, 16:47)
Jei kalbat apie juoda agroplevele, tai to negali buti.

Pas mane braskes buvo/yra susodintos uztiestame juoda agroplevele lauke, tai piktzoles isauga tik prie pat braskiu krumo.
Siemet buvau atidengusi senas braskes (nes keiciau vieta) - zeme- grazumelis, nei vienos piktzoles ir labai puri.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
dėl agro plėvelės tai mes ir ją naudojam. Aišku plotas nėra didelis, bet kaip ir evansmum rašė, tai plėvelės nekelia, tik prie pat krūmo auga žolės.

Papildyta:
QUOTE(fedoska @ 2011 05 03, 14:37)
Ir as jungiuosi pirkimui, Vilnius

Kiek daigų reikia? Greičiausiai turėčiau Honeyoe
Atsakyti
sodininkė esu tik pradedanti, sakykit ar galima dabar būtų braškes persodinti į kitą vietą? nes dabartinėje braškių vietoje nusimato statybos, o tokie gražūs krūmai gaila kad ištryptų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2011 05 03, 22:13)
sodininkė esu tik pradedanti, sakykit ar galima dabar būtų braškes persodinti į kitą vietą? nes dabartinėje braškių vietoje nusimato statybos, o tokie gražūs krūmai gaila kad ištryptų rolleyes.gif

Dėl braškių aš ir statybas atidėčiau lotuliukas.gif Persodinti braškes galima, tik jos jau žydėti ir derliui pasiruošusios ax.gif Persodinusi galite derliaus netekti g.gif jei tai būtų jauni daigai, tai nebūtų problemos, bet jeigu krūmeliai iš pernai ir vešlūs- gaila labai draskyti verysad.gif Gal kitos kitaip mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2011 05 04, 00:32)
Dėl braškių aš ir statybas atidėčiau lotuliukas.gif Persodinti braškes galima, tik jos jau žydėti ir derliui pasiruošusios  ax.gif Persodinusi galite derliaus netekti g.gif jei tai būtų jauni daigai, tai nebūtų problemos, bet jeigu krūmeliai iš pernai ir vešlūs- gaila labai draskyti verysad.gif Gal kitos kitaip mano g.gif

aciu uz atsakyma,ziuresim ka kitos mano,nes MV nepaaiskinsi kad palauk braskiu sezonas kol baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti