Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės

QUOTE(madmuazele @ 2011 04 26, 21:09)
Jau braskes zydi? Ex, tu nedengi ju?

QUOTE(saintlina @ 2011 04 28, 09:37)
taigi pas ja viskas siltnamy auga  mirksiukas.gif

ale atmintis koookia.... bigsmile.gif taigi, kad pas mane beveik viskas po stogu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 28, 08:45)
ale atmintis koookia....  bigsmile.gif taigi, kad pas mane beveik viskas po stogu... smile.gif

pamirsi ta tavo giganta..

Mergikes, o kur tu Sengana galima gauti? Ar buna ju prekyboje? Senoka sita veisle, jei atmintis neapgauna. Bet parduodant ju daigu nesu maciusi. Nepasitaike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 balandžio 2011 - 08:51
QUOTE(saintlina @ 2011 04 28, 09:49)
Mergikes, o kur tu Sengana galima gauti?...... Bet parduodant ju daigu nesu maciusi.

Taigi, kad daug kas šitą veislę išnaikino iš savo asortimento.. Tipo neskanios braškės... atsirado skanesnių... Auginau berods septynias veisles, neatradau sau skanesnės už šitą, pasilikau prie savo Senganos...

Reiktų didmiesčių turguose pažiūrėt, gal kas iš ūkininkų-braškininkų ir turėtų.. g.gif jau turėtų prekiaut daigais.
Atsakyti
Aš Senga sengana pirkau iš braškyno, per mugę prie Senukų. Labai malonios moteriškės, davė daug naudingos informacijos. Bandysiu šiais metais užsiveisti ir aš šių skanėstų. nes mažoji tik šias uogas labiausiai ir temėgsta smile.gif

Va jų tinklapis:
http://www.braskes.info/Kontaktai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 28 balandžio 2011 - 09:28
QUOTE(zujka @ 2011 04 28, 09:28)

ačiū 4u.gif Ale kad nutįso seilė tą tinklapį atsidarius..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 28, 08:49)
pamirsi ta tavo giganta..

Mergikes, o kur tu Sengana galima gauti? Ar buna ju prekyboje? Senoka sita veisle, jei atmintis neapgauna. Bet parduodant ju daigu nesu maciusi. Nepasitaike.

QUOTE(zujka @ 2011 04 28, 09:28)
Aš Senga sengana pirkau iš braškyno, per mugę prie Senukų. Labai malonios moteriškės, davė daug naudingos informacijos. Bandysiu šiais metais užsiveisti ir aš šių skanėstų. nes mažoji tik šias uogas labiausiai ir temėgsta smile.gif

Va jų tinklapis:
http://www.braskes.info/Kontaktai.html

As irgi maciau jas sitoje mugeje-tik mane nukalbejo jas pirkti... doh.gif O labai norejau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 04 28, 08:37)
taigi pas ja viskas siltnamy auga  mirksiukas.gif

Buvau pamirsusi apie jos stadiona irnesakyk.gif
Atsakyti
Pas mane ir lauke braskes zydi g.gif Tiksliau jau net nuzydejo kai kurios.
O tai ka - jas dengti reikes jei bus salnu??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 04 28, 11:31)
Pas mane ir lauke braskes zydi  g.gif Tiksliau jau net nuzydejo kai kurios.
O tai ka - jas dengti reikes jei bus salnu??? blink.gif

Jei perzydejo jau-tai nereikia g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykit o kur VIlniuje galima nusipirkti braskiu daigu, noriu savaitgali pasisodinti blush2.gif
Net nezinau kokios veisles pirkt doh.gif
Einu visu temu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Tai negi niekas netręšiate savo braškyčių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2011 04 28, 15:45)
Tai negi niekas netręšiate savo braškyčių?  g.gif

tręšiam: kompostu, nupjauta vejos žole, medžio pelenais g.gif Be visa to, dar ir tarpuose česnakus, svogūnus, krapus auginu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, braškių augintojos 4u.gif Turiu klausimuką, mačiau juodą agroplėvelę, bet nelabai suprantu doh.gif Tai žemę išlot ja ir tada į skyles susodint braškes, o tai ar žolė jos nekels doh.gif Kiap reik daryt? doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Gal kas turit daigų parduot remontantinių braškių smile.gif , ar kaip jos ten vadinsi, kur dera visą vasarą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiuss: 28 balandžio 2011 - 20:00