Mergikes, o kur tu Sengana galima gauti? Ar buna ju prekyboje? Senoka sita veisle, jei atmintis neapgauna. Bet parduodant ju daigu nesu maciusi. Nepasitaike.
Taigi, kad daug kas šitą veislę išnaikino iš savo asortimento.. Tipo neskanios braškės... atsirado skanesnių... Auginau berods septynias veisles, neatradau sau skanesnės už šitą, pasilikau prie savo Senganos...
Reiktų didmiesčių turguose pažiūrėt, gal kas iš ūkininkų-braškininkų ir turėtų.. jau turėtų prekiaut daigais.
Aš Senga sengana pirkau iš braškyno, per mugę prie Senukų. Labai malonios moteriškės, davė daug naudingos informacijos. Bandysiu šiais metais užsiveisti ir aš šių skanėstų. nes mažoji tik šias uogas labiausiai ir temėgsta
Mergikes, o kur tu Sengana galima gauti? Ar buna ju prekyboje? Senoka sita veisle, jei atmintis neapgauna. Bet parduodant ju daigu nesu maciusi. Nepasitaike.
Aš Senga sengana pirkau iš braškyno, per mugę prie Senukų. Labai malonios moteriškės, davė daug naudingos informacijos. Bandysiu šiais metais užsiveisti ir aš šių skanėstų. nes mažoji tik šias uogas labiausiai ir temėgsta
Sveikos, braškių augintojos Turiu klausimuką, mačiau juodą agroplėvelę, bet nelabai suprantu Tai žemę išlot ja ir tada į skyles susodint braškes, o tai ar žolė jos nekels Kiap reik daryt? Papildyta: Gal kas turit daigų parduot remontantinių braškių , ar kaip jos ten vadinsi, kur dera visą vasarą