O kada, mielosios, sodinsit braškes, tokie karščiai, kad baisu. Kai šalia gerai, o kai toli ,tai naudos bus mažai turbūt, nes reiks pastoviai laistyti
Rugpjūčio pirmą savaitę planuoju ravėti, tai gal ir sodinti jau bus galima
Papildyta:
Po ravėjimo kiek bus.
Papildyta:
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 26, 12:59)
Gal kas turite braškių daigų Šiauliuose?
Po ravėjimo kiek bus.
Pernai sodinau dvi dideles vagas braskiu, turbut per 400vnt. Siemet tikrai turiu ka su jom veikti..darbo daug. Ateinancias savaites darysiuos sau daigu(uosviene nori dar trecia vaga padaryti, nes sako dvieju dviem seimom neuztenka) ir manau dar labai daug liks. Jei kam is kauniečių reikia, prasom. Kadangi darbo bus daug paruosti daigelius, todel simbolinio mokescio paprasysiu
Nemažai braškių kelmelių vėl sunaikino grambuoliai
QUOTE(jediara @ 2010 07 26, 21:40)
Nemažai braškių kelmelių vėl sunaikino grambuoliai
Ot brudai,traiskau jas negailestingai..Man siemet tik 3 kelmelius sugriauze(kol kas)
Mano remontantinės braškės apsipylė uogomis.Iš pavasario beveik nieko nebūvo,dabar nuo kelmo renku po nemažą kiekį. (Bet man jos nekvepia tikra braške,nors tu ką).
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 07 26, 22:36)
Prieš sosdinat braškes, ar reikia kažkaip patręšti žemę?
anksčiau tręšdavom braškių trąšom tik rudenį, kai prigyja. Šiais metais įsigijau ekologiškų trąšų jau dvi lysvės pasodintos lietus palaistė.
Ir pas mane daug daigeliu atlieka,jei kam reikia-prasom.Tik veisliu nezinau.Cia vienos dideles ir skanios,ju lapai kiek kitoki.