Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

LadyAgne, gal dabar matysis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 25 rugpjūčio 2010 - 14:44
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2010 08 25, 15:21)
Kantrybes tikrai neuztenka  schmoll.gif  Pradziai reiktu ikalbeti bent jau vaseli i rankas paimti  doh.gif

drinks_cheers.gif jau ir maniskis ne is tolo doh.gif

QUOTE(mime @ 2010 08 25, 15:37)
LadyAgne, gal dabar matysis 4u.gif
user posted image

dekui, bet si manau kaip ir aname puslapy ideta, ta pati, nesimato gerai unsure.gif o atsispausdinus manau tas pats vaizdas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 25, 18:32)
dekui, bet si manau kaip ir aname puslapy ideta, ta pati, nesimato gerai  unsure.gif  o atsispausdinus manau tas pats vaizdas butu  g.gif

tapati, kitos versijos nelabai ir bus (as dar prastesne turiu) as tai neatsispausdinu, nes zinau kad bus neryski, tai neriu su kompu smile.gif
Atsakyti
Na, bandykit šitą schemą pasižiūrėti, manau, tikrai didesnė....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 08 25, 19:43)

Čia šiek tiek kitokia man atrodo g.gif LadyAgne pabandyk tą schemą padidinti puikiai tada matosi mirksiukas.gif nors ir aš su kompiuteriu ją nėriau rolleyes.gif o šitos servetelės ilgis lygiai 1metras 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 08 25, 19:43)

user posted image

dekui,bet sita netapati nors ir panasi, sios ilgis puslapyje raso yra 36 cm, mazute tokia. dieve as jums cia ikyresiu blush2.gif

QUOTE(mime @ 2010 08 25, 20:25)
Čia šiek tiek kitokia man atrodo g.gif LadyAgne pabandyk tą schemą padidinti puikiai tada matosi mirksiukas.gif nors ir aš su kompiuteriu ją nėriau rolleyes.gif  o šitos servetelės ilgis lygiai 1metras 4u.gif .

as irgi dazniausiai naudojuosi kompiuteriu, retai kada atsispausdinu rolleyes.gif o plotis koks sios serveteles??? as siuo metu neriu staltiese 1.40 cm plocio, nezinau kada uzbaigsiu bet kai uzbaigsiu imsiuosi sios, tik reikia pas okulista apsilankyt, jei sakot kad nera didesnes sios grazuoles schemos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 25 rugpjūčio 2010 - 20:53
QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 25, 18:32)
drinks_cheers.gif  jau ir maniskis ne is tolo  doh.gif
dekui, bet si manau kaip ir aname puslapy ideta, ta pati, nesimato gerai  unsure.gif  o atsispausdinus manau tas pats vaizdas butu  g.gif

sia schema as keliausi i worda ir tada pasiryskini iki kiek nori ir viskas buna thumbup.gif net per rysku atsispausdinus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ORLLLY @ 2010 08 25, 23:59)
sia schema as keliausi i worda ir tada pasiryskini iki kiek nori ir viskas buna  thumbup.gif net per rysku atsispausdinus  mirksiukas.gif

na ka, bandysiu. ziuresiu kas gausis smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu blush2.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mazulytee, gražuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Silsta aciukas 4u.gif

Gal turite savo lobynuose kokiu serveteliu koplektuku ? blink.gif
Atsakyti
sveikutes,