LadyAgne, gal dabar matysis
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2010 08 25, 15:21)
Kantrybes tikrai neuztenka Pradziai reiktu ikalbeti bent jau vaseli i rankas paimti
jau ir maniskis ne is tolo
QUOTE(mime @ 2010 08 25, 15:37)
dekui, bet si manau kaip ir aname puslapy ideta, ta pati, nesimato gerai o atsispausdinus manau tas pats vaizdas butu
QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 25, 18:32)
dekui, bet si manau kaip ir aname puslapy ideta, ta pati, nesimato gerai o atsispausdinus manau tas pats vaizdas butu
tapati, kitos versijos nelabai ir bus (as dar prastesne turiu) as tai neatsispausdinu, nes zinau kad bus neryski, tai neriu su kompu
QUOTE(silsta @ 2010 08 25, 19:43)
Čia šiek tiek kitokia man atrodo LadyAgne pabandyk tą schemą padidinti puikiai tada matosi nors ir aš su kompiuteriu ją nėriau o šitos servetelės ilgis lygiai 1metras .
QUOTE(silsta @ 2010 08 25, 19:43)
dekui,bet sita netapati nors ir panasi, sios ilgis puslapyje raso yra 36 cm, mazute tokia. dieve as jums cia ikyresiu
QUOTE(mime @ 2010 08 25, 20:25)
Čia šiek tiek kitokia man atrodo LadyAgne pabandyk tą schemą padidinti puikiai tada matosi nors ir aš su kompiuteriu ją nėriau o šitos servetelės ilgis lygiai 1metras .
as irgi dazniausiai naudojuosi kompiuteriu, retai kada atsispausdinu o plotis koks sios serveteles??? as siuo metu neriu staltiese 1.40 cm plocio, nezinau kada uzbaigsiu bet kai uzbaigsiu imsiuosi sios, tik reikia pas okulista apsilankyt, jei sakot kad nera didesnes sios grazuoles schemos
QUOTE(LadyAgne @ 2010 08 25, 18:32)
jau ir maniskis ne is tolo
sia schema as keliausi i worda ir tada pasiryskini iki kiek nori ir viskas buna net per rysku atsispausdinus
QUOTE(ORLLLY @ 2010 08 25, 23:59)
sia schema as keliausi i worda ir tada pasiryskini iki kiek nori ir viskas buna net per rysku atsispausdinus
na ka, bandysiu. ziuresiu kas gausis
Pasirodysiu
Mazulytee, gražuuuuuu
Silsta aciukas
Gal turite savo lobynuose kokiu serveteliu koplektuku ?
Gal turite savo lobynuose kokiu serveteliu koplektuku ?
sveikutes,
va dar vienas mano vyro darbelis Jusu teismui
va dar vienas mano vyro darbelis Jusu teismui