Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(Kristalina5 @ 2011 02 09, 16:43)
[color=blue][/color]

Neriau iki 17eiles, spalvas galima keisti savo nuoziura mirksiukas.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 02 09, 11:55)
Koks grazus  wub.gif   thumbup.gif
Kad jau esi nerus ir turi po ranka servetyte jei nesunku paziurek kokio dydzio ? bent 25 cm gaunas ? g.gif

Aš vis vėluoju su atsakymu. Išmatavau - tos saulėgrąžos skersmuo 20 cm. Ir nerta mano iš storesnio siūlo, o jei nersi iš plono - gausis dar mažesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 09 vasario 2011 - 19:30
QUOTE(silsta @ 2011 02 09, 19:22)
Aš vis vėluoju su atsakymu. Išmatavau - tos saulėgrąžos skersmuo 20 cm. Ir nerta mano iš storesnio siūlo, o jei nersi iš plono - gausis dar mažesnė.

as neriu is tu vadinamu irisiniu siulu gal gausis 20cm ax.gif
Atsakyti
Sveikos servetėliautojos biggrin.gif

kiek grožių pridėjot thumbup.gif , visų servetėlės nuostabios wub.gif
Pliukšt trečios (pilkos) servetėlės schemutės ir aš norėčiau blush2.gif
Kristalina kokios gyvos, linksmos servetėlės bigsmile.gif

Pasirodysiu ir aš paskutinį savo darbelį, kurio dydis mane pritrenkė blink.gif , įsivaizdavau kad kiek mažesnių gabaritų bus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Luana, va čia tai daiktą nunėrei... Dievinu iš gabaliukų sudurstytus takelius, staltiesėles. Darbelio daug įdėjai, bet turi gražią namų puošmeną 4u.gif
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Luana wow bigsmile.gif wub.gif Daug darbelio ideta , bet uztat kaip grazuuuuu wub.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2011 01 17, 13:25)

QUOTE(ankata @ 2011 01 17, 14:34)
user posted image
jei kas neaisku, klauskite  smile.gif

man neaišku blush2.gif ten ties 6 eile nerti tik trikampiu į viršu nebe aplink, o apsukant servetėlę ir gįžtant atgal? po to traukt siūlą, ir taip visus tuos smaigalius taip? 7,8 eiles vėl nuo krašto, aplink, 9 ir toliau ir vėl trikampiais tik ar jau aplink? g.gif niu bandysma, tik nesinori be reikalo siūlą nutraukt rolleyes.gif
Atsakyti
dar reikia konsultacijos del saulegrazos blush2.gif
silsta, i tave kreipiuos nes tu ja neriai 4u.gif
kaip ten nerti nuo 17 eiles ar kiekviena lapeli atskirai ar kaip nieko nebesuprantu? verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 12 vasario 2011 - 22:19
QUOTE(silsta @ 2011 02 10, 18:30)
Luana, va čia tai daiktą nunėrei... Dievinu iš gabaliukų sudurstytus takelius, staltiesėles. Darbelio daug įdėjai, bet turi gražią namų puošmeną  4u.gif
Šaunuolė  thumbup.gif

QUOTE(Mazulytee @ 2011 02 10, 19:47)
Luana wow  bigsmile.gif  wub.gif  Daug darbelio ideta , bet uztat kaip grazuuuuu wub.gif  saunuole  thumbup.gif

Dekui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 02 12, 22:05)
man neaišku  blush2.gif  ten ties 6 eile nerti tik trikampiu į viršu nebe aplink, o apsukant servetėlę ir gįžtant atgal? po to traukt siūlą, ir taip visus tuos smaigalius taip? 7,8 eiles vėl nuo krašto, aplink, 9 ir toliau ir vėl trikampiais tik ar jau aplink?  g.gif  niu bandysma, tik nesinori be reikalo siūlą nutraukt  rolleyes.gif

taip, ten jau 5 eilej jau reikia i trikampiuka nerti (yra tokios mazos raideles a, b ,c d, e). Po to kai nunersit 6 kampiukus, gausis tokia zvaigzdute, tada sesta eile pradekit tarp kampiuku (nemoku paaiskinti, na ten kur yra skaicius 6), ir tada vis ratu ratu ir nebereikia siulo nutraukinet. Aisku pradzioj siek tiek nervina tuos kampiukus prinerinet, bet greitai jie pasidaro smile.gif
sekmes, jei neaisku, klauskit smile.gif
Atsakyti
Dovė*, aš dėl tos saulėgrąžos.
Taip, 16 eilių neri aplink visą servetėlę, o pradedant 17-ąja eile - kiekvieną "kalnelį" nuneri atskirai. Tikrai nesunku, matysi, kaip smagu nerti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutinis mano darbelis... vėl iš gabaliukų... Schemos neturiu, pavyzdį išsinėriau iš draugės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 13 vasario 2011 - 12:41