Kaip jus nematot ? Jei as matau ir pasididina ?
Ziurim virs serveteles nuotraukos biski desniau yra toks kaip padidinimo stiklas paveiksliukas , ant jo spaudziaum ir pasidiidnam iki norimo dydzio
Maniškės. Apvalios pilkos ir juodos po 6 yra
Pliukšt, grazios dailiai nunertos serveteles
labai grazios serveteles
Kokios grazios Gal galima butu 1 ir 3 serveteles schemutes ?
QUOTE(Savvy @ 2010 12 23, 13:35)
Ačiū, merginos. Buvo labai įdomu išbandyti nerti su karoliukais. Tikrai, kad eglutės tankios, bet ir servetėlė ne tokia jau ir mažutė gaunasi.
loremi eglutės man grežesnės už manąsias. Manau, mano siūliukai kiek per stori
loremi eglutės man grežesnės už manąsias. Manau, mano siūliukai kiek per stori
Noriu ir aš išbandyti su karoliukais. O kokie karoliukai turi būti? Tokie nemaži? Su didelėsnėm skylutėm, kad vąšelis tilptų ar kažkaip siūlą reik perverti?
prasau pagalbos
kaip zinoti po kiek nerti akuciu sitoje apibrauktoje vietoje?
kaip zinoti po kiek nerti akuciu sitoje apibrauktoje vietoje?
erosse
Dove niekaip is akies nerk pradek po maziau po to kiekvienoj eilej vis po keles kilpeles dadek Kito varijanto nezinau
Dove niekaip is akies nerk pradek po maziau po to kiekvienoj eilej vis po keles kilpeles dadek Kito varijanto nezinau
QUOTE(Mazulytee @ 2011 02 08, 22:03)
ir as galvojau taip daryt bet baisu kad nesigaus gal silsta gales pagelbeti nes cia jos schemute
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 08, 22:20)
ir as galvojau taip daryt bet baisu kad nesigaus gal silsta gales pagelbeti nes cia jos schemute
nesigaus -isardysiu ir vel bandysi Ir visvien gausis
As meginciau nuo 4akiu arkos ir toliau po viena aki prideciau, tada paskutinej turetu buti 10 arba 11 akiu arka, manau turetu uztekti