Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

Kaip jus nematot ? g.gif Jei as matau ir pasididina ? biggrin.gif

Ziurim virs serveteles nuotraukos biski desniau yra toks kaip padidinimo stiklas paveiksliukas , ant jo spaudziaum ir pasidiidnam iki norimo dydzio 4u.gif
Atsakyti
Maniškės. Apvalios pilkos ir juodos po 6 yra ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pliukšt, grazios dailiai nunertos serveteles smile.gif
Atsakyti
labai grazios serveteles wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokios grazios wub.gif Gal galima butu 1 ir 3 serveteles schemutes ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2010 12 23, 13:35)
Ačiū, merginos. Buvo labai įdomu išbandyti nerti su karoliukais. Tikrai, kad eglutės tankios, bet ir servetėlė ne tokia jau ir mažutė gaunasi.  ax.gif
loremi eglutės man grežesnės už manąsias.  wub.gif  Manau, mano siūliukai kiek per stori blush2.gif  smile.gif

Noriu ir aš išbandyti su karoliukais. O kokie karoliukai turi būti? Tokie nemaži? Su didelėsnėm skylutėm, kad vąšelis tilptų ar kažkaip siūlą reik perverti? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

labai gražių servetėlių prinėrėt bigsmile.gif

rodausi ir aš ax.gif

user posted image
Atsakyti
prasau pagalbos 4u.gif
kaip zinoti po kiek nerti akuciu sitoje apibrauktoje vietoje? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
erosse thumbup.gif

Dove niekaip 4u.gif is akies nerk pradek po maziau po to kiekvienoj eilej vis po keles kilpeles dadek 4u.gif Kito varijanto nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2011 02 08, 22:03)
Dove niekaip  4u.gif is akies nerk pradek po maziau po to kiekvienoj eilej vis po keles kilpeles dadek  4u.gif  Kito varijanto nezinau  biggrin.gif

ir as galvojau taip daryt bet baisu kad nesigaus doh.gif gal silsta gales pagelbeti nes cia jos schemute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2011 02 08, 22:20)
ir as galvojau taip daryt bet baisu kad nesigaus  doh.gif  gal silsta gales pagelbeti nes cia jos schemute  smile.gif

nesigaus -isardysiu ir vel bandysi biggrin.gif 4u.gif Ir visvien gausis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As meginciau nuo 4akiu arkos ir toliau po viena aki prideciau, tada paskutinej turetu buti 10 arba 11 akiu arka, manau turetu uztekti g.gif
Atsakyti