Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brangiakaile: 21 gruodžio 2010 - 12:39
QUOTE(brangiakaile @ 2010 12 19, 12:21)
labai grazi!!! 4u.gif kaledine tokia smile.gif

QUOTE(dlambliukas @ 2010 12 19, 22:28)
Labai graži dovanėlė bus thumbup.gif

Luana, štai schemutė mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...6726&st=576

QUOTE(elyja @ 2010 12 20, 08:43)
kaip grazu  bigsmile.gif o kur tokią schemutę rasti? šiemet jau nespėčiau, bet kitiems metams tai pasistengčiau ir aš tokių grožių nunert

QUOTE(baltė @ 2010 12 20, 19:15)

loremi, labai kalėdiška wub.gif

QUOTE(Mamce @ 2010 12 21, 10:30)
Fantastiska dovanele! Gal dar spesiu nunerti iki Kaledu smile.gif

Aciu mergaites uz ivertinima 4u.gif Savo teveliams viena padovanojau, mama nepatikejo, kad as ja nuneriau biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane, ir pas mane eglutės ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Savvy,2010 12 23, 13:11]
Ir pas mane, ir pas mane eglutės ax.gif

Savvy, kokios gražios servetėlės, tikrai kalėdinės 4u.gif

Atsakyti
Serveteles wub.gif Saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2010 12 23, 13:11)
Ir pas mane, ir pas mane eglutės  ax.gif

Labai gražios eglutės 4u.gif tik jas reikia taip tankiai nerti doh.gif man labiau tokiais darbeliais grožėtis patinka, nei juos nerti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. Buvo labai įdomu išbandyti nerti su karoliukais. Tikrai, kad eglutės tankios, bet ir servetėlė ne tokia jau ir mažutė gaunasi. ax.gif
loremi eglutės man grežesnės už manąsias. wub.gif Manau, mano siūliukai kiek per stori blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Savvy, labai grazios eglutes 4u.gif
Atsakyti
mokaus nerti vaseliu. niekaip nesuprantu kaip isnerti keturis stulpelius su uzmetimu sujungiant i viena kilpele g.gif pavyzdziui:
http://www.part.lt/p...871fe7f7813.jpg
4 eile, zaliai
Atsakyti
user posted image

Jolita10, prašom mirksiukas.gif
O aš ieškau servetėlės schemos, kad būtų skersmuo apie metrą ir pageidautina be ananasų. Noriu nerti mažei krikštynom suknelę kliošinę visą ir nieko doro nerandu. Visur ananasų prikišta. Niu man jie jau nebegražu schmoll.gif
Atsakyti
labai aciu, kaip paprasta doh.gif:
Atsakyti
naiste777 stai tokia turiu,manau turetu buti skersmuo apie metra,nes eiliu virs 50
user posted imageuser posted image Jei kas turite daugiau pasidalinkite,nes ir as tokiu dideliu ieskau krikstynu suknelei mirksiukas.gif
Atsakyti