Labai dėkoju už įvertinimus
as ta baltaja turiu nunerus,bet is nuotraukos mano siulai atrodo storesni ir gavosi viskas ok.kai nupaveiksluosiu idesiu.
Jurventa gražu
aneta23 pas jus tobulos servetėles išėjo , kokį aš ten grybą su ta savo servetka supjoviau neaišku , beje aš maxiais nėriau
aneta23 pas jus tobulos servetėles išėjo , kokį aš ten grybą su ta savo servetka supjoviau neaišku , beje aš maxiais nėriau
Sveikos auksarankes Gal kuri galit man padet? Labai reikia schemuciu staltiesiu ovaliam stalui Noriu dovanai nunert
QUOTE(Iš Stiklo @ 2010 11 10, 16:09)
Sveikos auksarankes Gal kuri galit man padet? Labai reikia schemuciu staltiesiu ovaliam stalui Noriu dovanai nunert
pavartyk sita temute , lygtais cia mergaites dalinosi ovaliom servetytem jei neklystu
Aciu, bet man reikia staltieses. Na didesnes kad krastai kabotu.
Paieskosiu, gal rasiu
Paieskosiu, gal rasiu
Sveikos,
Atnesu parodyti paskutini savo darbeli. Ne visai serveteles, o tik mazytes servetelines snaigutes..
Atnesu parodyti paskutini savo darbeli. Ne visai serveteles, o tik mazytes servetelines snaigutes..
grazu
Gal turite kvadratinių servetėlių schemų, ar nuorodų į albumus? Norėčiau pritaikyti pagalvėlėms.
QUOTE(IngridaGal @ 2010 11 11, 18:52)
Sveikos,
Kalėdom pakvipo