Įkraunama...
Įkraunama...

Servetėlės nertos vąšeliu

QUOTE(chuchundra @ 2010 11 04, 11:13)
Visus darbelius perziurejau thumbup.gif Moka gi zmones sukurt!!! Taip graziai ir siuolaikiskai atrodo.Dar patiko toks juodas kilimelis ant grindu,idomu is kokiu siulu reiketu megzt.Ir Jusu nurodytos serveteles is kazkokiu nevisai plonu siuliuku,neaisku man is kokiu. g.gif

Kilimo virsutiniai juodi siuliukai yra sintetiniai,o apacia panerta is taip vadinamo ,,knato", toks kaip lininis neapdirbtas siuliukas, kiek pati autore aiskino. O serveteles tai manau is medvilniniu megztos yra, galima gal ir is bambuko, bet jau brangoka butu. As neriu is viskozes, nes reikia, kad butu truputuka slidesnes, blizgesio turetu. Manau, kad itin puostu is silko... Kadangi tikslaus varianto niekur nerandu, tai neriu ivairias serveteles ir jas jungsiu i viena didele. Galutini varianta parodysiu po poros dieneliu.
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2010 11 04, 11:24)
Kilimo virsutiniai juodi siuliukai yra sintetiniai,o apacia panerta is taip vadinamo ,,knato", toks kaip lininis neapdirbtas siuliukas, kiek pati autore aiskino. O serveteles tai manau is medvilniniu megztos yra, galima gal ir is bambuko, bet jau brangoka butu. As neriu is viskozes, nes reikia, kad butu truputuka slidesnes, blizgesio turetu. Manau, kad itin puostu is silko... Kadangi tikslaus varianto niekur nerandu, tai neriu ivairias serveteles ir jas jungsiu i viena didele. Galutini varianta parodysiu po poros dieneliu.

Lauksiu idomu bus paziuret ax.gif O kur desit,jei ne paslaptis,man patiko,kaip toj nuotraukoj ant sofos buvo,sofa tokia moderni minimalistine ir neriniai,,, wub.gif Labai sunku rast tokiu pavyzdeliu,kad tiktu prie siuolaikinio interjero.
Atsakyti
Gal zinote, kaip cia nerta? Gal kuri schemute esate kur maciusios? g.gif
http://www.etsy.com/...cat2_gallery_39
Atsakyti
QUOTE(coliuke987 @ 2010 11 07, 18:44)
Gal zinote, kaip cia nerta? Gal kuri schemute esate kur maciusios?   g.gif
http://www.etsy.com/...cat2_gallery_39

cia man rodos paprastai visos kilputes eina paprasta pynele unsure.gif ir burbuliukai kazkaip isneriami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazulytee: 07 lapkričio 2010 - 19:59
Labas vakarėlis ax.gif

atnešu parodyt kelias savo servetkas blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Luana pirmoji raudona wub.gif o balta gal reiktu iskrakmolinti ir istampyt kad graziau atrodytu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 11 08, 23:30)
Luana pirmoji raudona  wub.gif  o balta gal reiktu iskrakmolinti ir istampyt kad graziau atrodytu  blush2.gif  4u.gif

Man ta balta per didele gavos doh.gif , ta prasme ryskiai vienu raportu perdaug, cia jau ji krakmolinta ir lyginta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2010 11 08, 21:37)
Man ta balta per didele gavos doh.gif , ta prasme ryskiai vienu raportu perdaug, cia jau ji krakmolinta ir lyginta verysad.gif

aaa doh.gif Bet pagal jos schema neriant gaunasi viskas gerai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2010 11 08, 23:53)
aaa  doh.gif  Bet pagal jos schema neriant gaunasi viskas gerai  blush2.gif  4u.gif

O as sugebejau kazka negerai padaryt doh.gif
Atsakyti
Luana, pirmoji raudona servetele labai grazi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Luana, grazios serveteles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Luana, labai gražūs tavo darbeliai 4u.gif Šaunuolė 4u.gif

Atsakyti